Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no azért itt is elég kacér nézésed van de én a kipufogót vettem észre,hogy nem olyan,mint most!sasszem...
Hát na, nemond hogy te sose szoktál neki odatekerni, én azthittem nagy kerekező huligán vagy.Vagy csak tévedek? Ne motor alapján itélj embert mi
Ugye Zsolti hogy most szebb voltam?
Lódarázs meguszta....a motor is úgy ahogy!
nem baszom,de tényleg Te vagy
Már bocs,mert nem ismerjük egymást,de Te egy állat vagy! Még mikor a Vörösmartyn mentél azt is hallottuk!
Ez még tavalyi kép lehet,mert már a motorom sem így néz ki,meg én sem! Egy évvel öregebb lettem!
Nemondjátok hogy nemvolt pöpec hangja Biztos gondolta mindenki ki ez a beteg állat. Így kívülről meddig lehetett hallani? A viaduktig lehetett amíg shiften mentem?
Most látom,mi törpént, gyógyulást lódarázs kollégának,meg a motorjának is.
Egyébként vasárnaponként szoktunk kint lenni!Gyere ki legközelebb!
Baszod az meg én vagyok!
Na látod? Tudsz Te ha akarsz!Visszafelé meg már magadba jöttél!Akkor is ghoostrider voltál!
Ti milyne időközönként szoktatok feljárkálni mátrázni?
Amúgy dereng valami de lehet hülyeséget beszélek, régebben volt egy motoros csoport a viadukt utáni Mol kútnál amikor egy sv-s gyerekkel mentem a tesco irányába még leis tiltattam, utánna nemsokkal rá jöttem vissza, annyira nemfigyeltem de nem lehet hogy Ti voltatok?
Meg a farmernacis csávoooooooooo
besza behu

ismerős az rr a távolba? a srácra meg azthittem hogy tevagy norbee
Igen!Sajnos jól érted!De hál Istennek minden rendben van!
ha jól értem akkor Lódarázs kollégát érte egy "kisebb" baleset ?
Hali!Van 23ért,ami 25 ből kijön postával!Na az már jobban hangzik!Köszi szépen a segítséget Zsolti bácsi! Na megyek mert útközben vagyok,csak megálltam egy ház előtt szívni egy kis free netet!
hi!ebben a percben jöttem fel a garázsból.látom itt vagy.na megnézted az oldalt?szerintem elég korrekt.találtál valami megfelelő gumájt?na üdv!
Csá!Nem öreg tata volt,csak ősz a srác! Ismerjük személyesen mert itt lakik Parádon!Renault 21 az a Jetta! Hál Istennek Lódarázs barátunk megúszta egy kis zúzódással,és még a motor is menthető!Csak pont hétvégén akartunk menni a tokaji találkozóra!Fenébe!
Megfordulok én mindenhol
én is ott voltamDe majd az illetékes elmondja................
én is.láttam.........
Hé all!
Mi történt ma délután a Háza-Parád szakaszon, kit löktek fel? Szikráékat láttam ott, meg azt hogy nem volt nagy baj, de ahogy mentünk tovább egy öreg tata valami Jetta szarral ott kolbászolt, össze volt törve az oldala. Ő csinálta a galibát?
én is láttam a mátra fórum krémjét fent a hegyen....