Nemondjátok hogy nemvolt pöpec hangja Biztos gondolta mindenki ki ez a beteg állat. Így kívülről meddig lehetett hallani? A viaduktig lehetett amíg shiften mentem?
Ti milyne időközönként szoktatok feljárkálni mátrázni?
Amúgy dereng valami de lehet hülyeséget beszélek, régebben volt egy motoros csoport a viadukt utáni Mol kútnál amikor egy sv-s gyerekkel mentem a tesco irányába még leis tiltattam, utánna nemsokkal rá jöttem vissza, annyira nemfigyeltem de nem lehet hogy Ti voltatok?
Hali!Van 23ért,ami 25 ből kijön postával!Na az már jobban hangzik!Köszi szépen a segítséget Zsolti bácsi! Na megyek mert útközben vagyok,csak megálltam egy ház előtt szívni egy kis free netet!
Csá!Nem öreg tata volt,csak ősz a srác! Ismerjük személyesen mert itt lakik Parádon!Renault 21 az a Jetta! Hál Istennek Lódarázs barátunk megúszta egy kis zúzódással,és még a motor is menthető!Csak pont hétvégén akartunk menni a tokaji találkozóra!Fenébe!
Hé all!
Mi történt ma délután a Háza-Parád szakaszon, kit löktek fel? Szikráékat láttam ott, meg azt hogy nem volt nagy baj, de ahogy mentünk tovább egy öreg tata valami Jetta szarral ott kolbászolt, össze volt törve az oldala. Ő csinálta a galibát?
Amúgy dereng valami de lehet hülyeséget beszélek, régebben volt egy motoros csoport a viadukt utáni Mol kútnál amikor egy sv-s gyerekkel mentem a tesco irányába még leis tiltattam, utánna nemsokkal rá jöttem vissza, annyira nemfigyeltem de nem lehet hogy Ti voltatok?
ismerős az rr a távolba? a srácra meg azthittem hogy tevagy norbee
Mi történt ma délután a Háza-Parád szakaszon, kit löktek fel? Szikráékat láttam ott, meg azt hogy nem volt nagy baj, de ahogy mentünk tovább egy öreg tata valami Jetta szarral ott kolbászolt, össze volt törve az oldala. Ő csinálta a galibát?