Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sehun senki ?
apám ez gyönyörű...
Gyűlnek már a népek....
esik az esö.
csak vicc volt!15éve nem ültem buszon:)
TÖBB FORUMON?HÁT........hires............?busszal?ne csináld már.
már több fórumon is ezt olvastam....híres ember lettél ...mindenesetre ezek után Sirokra busszal megyek
sorry haver. nehézlovasságot elöztem. bocsánatot kérek.
Ghost!
Jösz velem a sávba szembe?Az ut meg tiszta kavics!Még jó hogy volt hova huzódnom,de necces volt!Legalább egymásra figyeljünk már,ha az autósok leszarnak miket!Mindenkit haza várnak.
9310-es hsz-ben ott a szám!
Ghost norbeeeeeeeeee 77
OK....... MOTOROK-CSAJOK........................
nekem a citromailról mindig visszaküldi a levelet,van néhány haveromnak is.úgyhogy itt a szám,nyomjál rá egy smst hogy el tudjam menteni,mert ismeretlen számot sose veszek fel.még ismertet se mindig....az sms a biztos.30/904 42 28
szerintem is.
gibbon..............
ZSOLTI BÁCSI CSERÉLJÜNK SZÁMOT. IRJ NEKEM A yoshimura75@citromail.hu email cimemre.
Elvoltunk,szó se róla, nem kell mentegetőzni,ez a hét nekem is a meló jegyében telt,nagyjából reggel fél 5-től este fél 6ig. Este nem akaródzik eleludni abban a jó "hűvösben",éjfél,mire ágyat látok,3.40-kor meg kelés. Egész nap,mint a mosott sz@r. Viszont,ahogylátom,téged is eléggé megviselt ez az elmúlt két hét,sokat változtál, mióta láttalak,és nem éppen előnyödre.
Vagy ez?
A völgyben lesztek egész 7en?
Vagy ck szombat?
Ez leszek én Sirokban!Majd figyeljétek az állatot!
Há velem mindenképpen.... Please wait
Image not available
Zoli!Bocs de dolgoztam,azért nem hívtalak!Gondolom el voltatok nélkülem is! Sirokra tényleg lejöhetnétek!