Üdv! Én az An-zo motor gyömrőnél vettem cuccokat, amikor volt kymco-m. De sajnos egyre nehezebb lesz hozzá alkatrészt szerezni, mert a központi raktárukat, megszüntették az osztrákoknál. Ez is jó dolog, mert teleszórták velük Európát, alkatrész meg nuku. De azért vannak motorosboltok, akik tudnak hozatni, ha akarnak persze.
Sziasztok ! Kéne egy kis segítség ! Kymco Vitality 50 2T féknyereg csere van jelenleg. Sehol sem találok ill. az Agilityé nem kompatibilis ?
Köszi a segítő infókat előre is !
Köszi Pocses,de azt már ismerem,és sajnos az angol tudásom elég gyenge már a korom miatt is. Viszont szerintem korábban nálunk is volt Kymco márkaképviselet és azokhoz kellett adni magyar nyelvű leírást is. Úgy gondolom.
Igen ,jól írod schwalbe nél volt ilyen de ez nem az, 😋 És ez a gond hogy már mindent is átnéztünk feszegettünk, mértünk még sincs meg a hiba. 😡 Ide is ezért írtam ,hátha valakinek volt ilyen gondja.
Sziasztok.üdv mindenkinek.Lehet hogy baromságot írok de ezt a szitálós dolgot végigolvasva nekem rögtön a simson schwalbe jutott eszembe.Több schwalben is előfordult már nálam ez a jelenség.Volt olyan amit egy kézzel nem is lehetett vezetni mert mentél az árokba rögtön.Rég volt már de ha jól emlékszem hátul volt a probléma a gumiszilentek voltak kikopva a lengővillába,bár ennek olyan nincs.Mindenesetre én hátul is körbenéznék kicsit.
súly : igen.
Értem a kormány szöget már :)
Nincs szemmel látható deformálódás.(esetleg valami ötlet ki lehet e mérni valahogy a biztos jó szöget?)
A gumi akkor került rá mikor vettem kb 2-3 hónapja a motort így nem tudom előtte szitált e.
Köszi a segítő infókat előre is !
23100-LGF9-E0B
Dimensions:
W: 24
T: 10,6
A: 30
L: 987
Görgő:
22121-LGF9-E00
20X12 12,5G
Kymco Downtown 300i a kiszemelt. Van valakinek ezzel atipussal tapasztalata? Alkatrész ellátottság milyen? Köszönöm!
Amit nem értek én sem, ahhoz angol/magyar fordítót használok 😇 oszt szépen használható.
Tessék, a legelső pdf formátumú igaz angol nyelvű de használható.
Értem a kormány szöget már :)
Nincs szemmel látható deformálódás.(esetleg valami ötlet ki lehet e mérni valahogy a biztos jó szöget?)
A gumi akkor került rá mikor vettem kb 2-3 hónapja a motort így nem tudom előtte szitált e.