Szia!Kymco Agility 50 4T szervizkönyvéről van oldal?A blokban lévő tekercs kivezetést szeretném megmérni hány omhnak kell lennie illetve mekkora feszültségnek kell kijönnie mert nincs töltésem.A feszabályzot cseréltem.
Szia!
Első ránézésre a kuplungnál lehet a hiba oka, variátornál nincs hasonló. Bár nem igazán látom mi ez, de valamilyen menetet látok a jobb oldalán, így azt hiszem rugófeszítő lehet amilyen sportkuplungoknál van. Vedd le a kuplungot és ellenőrizd.
Üdv mindenkinek! Érdeklődnék,nem tudja véletlenúl valaki,a Kymco Bet & Win 150cm3 motorba milyen akkumulátor kell?Mekkora amperorás?
Köszi előre is a segitségeteket.
köszi mindenkinek sikerült vennem motorszám alapján egy szijat bár a méretet a gyári szij nem irja a mérete 19x799 de csak a 2000 évjárathoz jó mert 2001- 18.8x816
Üdv! 2 hete vettem egy kymco agility cityt 125 ccm ma jöttem vele haza és egy csattanás és nem megy a hajtás...a motor szépen jár..de nem hajt..nem vagyok hozzáértő,mi lehet a hiba ? szíjj hajtás szakadt? Ennek a költsége?Illetve kell ehhez mindenképp szakember?
Az enyém 120nál kb 5300-at forog 5500-nál a mutató már elhagyja a 120-at szombaton direkt figyeltem ezért tudom ilyen pontosan.
A tiedében vagy kicsik a görgők vagy kopott a szíjad , a szíjat kb 5perc bontás után simán lelehet ellenőrizni csak pár burkolat csavart kell kitekerni és minden jól látható
Mennyi a mostani görgők súlya? Ahogy néztem a gyári görgők súlya 33,5 g. Elvileg nehezebb görgő leterheli a motort, de lustább is lesz emiatt. Azért a 2-3 g lépést soknak tartom, már 0,5 g súlyváltozás is jelentősen befolyásolja a variátor működését. Csak úgy saccra venni görgőket nem túl célravezető, jobb lenne ha lenne egy beállító készlet. Érdemes lenne rákérdezni egy közeli szerviz mennyiért hangolná be a variátort.
Valakinek van tapasztalata 500 xciting variátor görgővel ? Érdemes 2-3 grammal nehezebbet betenni ? Az a problémám hogy nagyon forog 120-nál már majdnem 7000. Ezen szeretnék faragni legalább 1000-1500 -at.
Első ránézésre a kuplungnál lehet a hiba oka, variátornál nincs hasonló. Bár nem igazán látom mi ez, de valamilyen menetet látok a jobb oldalán, így azt hiszem rugófeszítő lehet amilyen sportkuplungoknál van. Vedd le a kuplungot és ellenőrizd.
Köszi előre is a segitségeteket.
Itt is lehet érdeklődni
https://www.egumotors.hu/
https://www.robogoalkatresz.hu/
https://www.robogoalkatresz.hu/
mindkét gomb 2 mp nyom -> törli a service jelzést
jobb oldali gomb 2 mp nyom -> alaphelyzetbe vissza
köszi
A tiedében vagy kicsik a görgők vagy kopott a szíjad , a szíjat kb 5perc bontás után simán lelehet ellenőrizni csak pár burkolat csavart kell kitekerni és minden jól látható
Mennyi a mostani görgők súlya? Ahogy néztem a gyári görgők súlya 33,5 g. Elvileg nehezebb görgő leterheli a motort, de lustább is lesz emiatt. Azért a 2-3 g lépést soknak tartom, már 0,5 g súlyváltozás is jelentősen befolyásolja a variátor működését. Csak úgy saccra venni görgőket nem túl célravezető, jobb lenne ha lenne egy beállító készlet. Érdemes lenne rákérdezni egy közeli szerviz mennyiért hangolná be a variátort.
Ez esetleg okozhat gyújtásletíltást?
A fenti linken megtalálod a hibakódok jelentését.