Na igen én is találkoztam már pár hasonlóval az életemben! De akkor is mindíg bizom benne,h talán az volt az utolsó!
A Bosszantó az ,h igazából a variátorban a csuszka kellene a legjobban!
És most lövésem nincs honnan kukázzak,mert az Ebay-on csak szettben találni leginkább!
3. hónapja rendeltem 1 db xciting 500 légszűrőt,telefonon,névvel,tel számmal..! Ígéret 1-2 hét,és hívnak,ha megjött! Azóta kb havonta 1 telefon,h mi is van vele! árú sehol,se telefon semmi!
Ezt követően,még azért bizva abban,h biztos nehézkes ez árucikk beszerzése,további rendelésre vetemedtem!
febr 20-án bátorkodtam elkövetni az uj tétel rendelését! .
1 db kulcsom van az xcitinghez,és akartam szerezni1 másikat! Gonoltam megpróbáloma neves boltban,mert nem volt kedvem Ebay-ozni!
Tud is szerválni 3500ft csak külgyem el emailbana kulcs típusát(jobb-vagy ball.os kell é Nutja miatt). Elküldtem,ígérte,h visszaszól! ..... Semmi! Felhívom,h mi a történet,hol tartunk. Mondja ő Írt a központban(avagy ahonnan szerzi) de még nem írtak vissza!(ettől még szolhatott volna,h tudjam mi van!de nem.. ) Ok Ok szólj ha sikerül! Eltellik 1 hét,semmi! megint felhívom,elmesélem neki ez egész eddigi sztorit,mert ugye fingja nem volt miről van szó! jaja te vagy az a kucsos emben(nevet kaptam) igen én. Na akkor megrendelhetem mert megy a dolog! Ok akkor kérem! S ha már ezt akkor kelle egy két dolog még-Pl . vario csuszka + görgő. Mondja ok akkor azt is egyszerre meg is lesz! A jöv hétre meg is van! De jó örültem én! ..ezek után 5-6 naponta elnyomtam egy telefont ,hol tartunk,(válasz a jöv héten itt van). Most Márc 20 van áru sehol! ma megint felhívtam,érdeklődve..! válasz hamarosan jönni fog,már megrendelte! Én..te figyu már,hetek ota ez megy,jöv hét-jöv hét,jöv hét! mennyi idő kell ehez? Mert arról nem volt hó,h több hónap mire hozzájutok a dolgokhoz.nyílván azért rendeltem ,mert kellene,és 1.5 hét alatt már kínából itt van a cucc! Erre az emben,h ha sürgős akkor onnan kell rendelni ahonnan hamarabb tudom!
Nagyszerű,kiválló,vásárló centrikus,korekt precíz,szavatartó,megbizható eladóó!
Én ebbe a boltba a BÜDÖS életbe nem megyek az biztos!
Scooter.hu nagyszerű!
Szerintem igen az jó!
A lényeg,h nagyon finom anyaggal tisztítsd,mert a plexi viszonylag lágy,és nagyon hamar megkarcolódik!
Pl. nekiálsz egy műszálas rongyal,tutti karist a vége,kimattul!
Sziasztok!
Ti a sisak plexijét mivel tisztítjátok? Szemüvegtisztítóval lehet? Mert pl a napszemcsimhez van valami spray és finom törlőkendő, azzal lehetne tisztítani?
Dede ez a Szovjet Titkos szolgálat,közreműködésével készűűt ,termék!
Sok 10 éves rutin,és tapasztalatukat adták át,pl a zaporozec,s Lada kombi 1500 S kiválló termékek,s annak fejlesztő Mérnökei,legnagyobb szintű tudását!
Te is tudod,e nélkül nem jöhetett volna létre E projekt!
Kifogok egy olyan komplett fej idomot,kb 100 eur körül kijönne.
És ha várok türelmesen lesz az! Már most is lenne,csak több helyről,de ugy sokba jönne ki.
Egyébként néztem a motor részt is! Azon 20cm3-at hutak felfelé! van hozzá dugó szett! A csapágy,s a főtengely tök uaz! 2Le-t dob a motoron! (számít az) de az nekek jó ugy!
Kinézet miatt viszont a fejidomot érdemes szerintem,főleg ha ócsón kijön!
Már megnéztem,tök ugyan az!
Műszerfal-taposók.....
Ami más,a lámpák,a fejidom maga,ledes indexx! Ennyi!
De magának a fejidomnak még az íve,elhelyezkedése minden ugyan az!
Az szerintem nem olyan egyszerű mert nem csak a fej idomot kellene cserélni hanem az alatta lévő köcölléket is ezt sokkal jobban meg kellene nézni hogy mit az amit változtattak rajt a másikhoz képest pl műszerfal taposó belső felső fele alsó idom stb
Eddig kb 2000000 km vezettem láttam már sok cifra dolgot az M0-son a randőr motoros szeme láttára vettem ki a kulcsot a szőke csajtól majd félre ugrasztottam a parkoló elejébe az aputól kapott sport kocsit hogy ne legyen útban végre aztán megreptettem a kulcsot erre a rendőr: mondtam na amíg keresed addig nem csinálsz több hülyeséget a motoros rendőr majd leeset a motorjáról úgy röhögött aztán intett hogy lehet tovább menni
Nem ez az első eset amikor büntetem az arra érdemest de csak okosan ( kesztyű ) a mercibe beletört a kulcs poNtosabban VÉLETLENÜL RÁLÉPTEM! bocsi elgörbült erre mondta a mellettem álló rendőr bakker az pech biztos van másik csak el kell érte sétálni jó messze hehe de csak azokat szoktam froclizni akik erre nagyon-nagyon alaposan rászolgáltak mert mindenkinek lehet egy rosszabb napja és azért nem haragszom annyira főleg ha látom rajta hogy őszintén bántja a dolog hogy figyelmetlen volt a ledek meg szabványos smd e szabványos ledek a halogén izzó is e szabványos
A Bosszantó az ,h igazából a variátorban a csuszka kellene a legjobban!
És most lövésem nincs honnan kukázzak,mert az Ebay-on csak szettben találni leginkább!