nem könnyű ez a motor vétel, a gyerek tervez valami rendszámos endúrót venni aztán olyan elkeserítő a kínálat hogy hogy néha sírunk is miközben a hirdetéseket nézegetjük
lerúgott foshalom 15éves exc-k 1 milla körüli áron
Alapbol 300 2T amit javasolnek mindenkinek az ujabb tipusokbol. Mindegy hogy milyen brand. Ebben az esetben, ilyen hasznalat mellett pedig inkabb a 4Tt.
Osszesegeben a koltseg szinte ugyanannyi mindegyikre, csak masra fizeted ki.
Megbizhato gepek, egyedul az olajszivattyuval voltak az elso szeriaknak gondok, de orvosolhato
Endurózni nem túl kemény terepen. (Semmi extrém hegymászás)Kross pályán de semmi extra nagy ugrasztás.Olyan mindenes motor lenne.Főleg a 350-es fenntartása érdekelne.
Sziasztok.Motor vásárlás előtt állok.A kiszemeltek 2012-2014 exc ,xc 300 3t vagy 350 exc 4t.Eddig csak 2t-volt.Egy régebbi exc 300-ast hajtottam 1 évig meg voltam vele elégedve és már ismerem csínyátbínnyát.Megéri váltani 350 4t-re.Kinek mi a tapasztalata vele?Vagy maradjak a 250-300-nál.Mire kell figyeli a 350-nél?
Túl lett töltve..és a többletet kinyomja..Vagy a sapka nem tartja a nyomást....Vagy hengerfej tömités kiment...csere..Gondolom meleg motornál csinálja???..
Sziasztok. Ktm Exc 2T. A hűtő tetején a sapka mellett van egy túlfolyó cső és azon csöpög a hűtő víz mi lehet a gond? ? Most vásároltam a motort. Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Egy KTM Duke390 2014 tulajdonosa vagyok és pár nappal ezelőtt olyan hibajelenséggel szembesültem, hogy a motorkerékpárból 3-4000 fordulat között, de csak a megadott intervallum között csörgő/zörgő talán fémes hang hallatszik, de egyébként megfelelően működik. Teljesítménye a megszokottól nem eltérő. Van-e esetleg aki tapasztalt már hasonló jelenséget? Köszönöm szépen előre is. Üdv, Richárd
OK
Még nincs itt a motor mert elvitték szerelőhöz( aki mint kiderült nem ér rá hónapokig), hamarosan visszahozzák aztán úgy is le kell dobni a hengert mert jó eséllyel szarrákopott minumum a dugó(nem indul be az istennek se)
Akkor csinálok pár fotót és írok
Köszi!
En rendezem. Elkuldod a kepeket a kopasrol, tomitolaprol es az alapjan mar nagyjabol korvonalazodik mit lehet tenni.
Utana elkuldod a karbit, szikrazas ha kell akkor megoldjuk, utana kap nagyobb POM C anyagu gorgoket a suberkocsi, illetve csapagyakat A tomitolap a legnagyobb kerdes, de ez keprol latszik.
lerúgott foshalom 15éves exc-k 1 milla körüli áron
Osszesegeben a koltseg szinte ugyanannyi mindegyikre, csak masra fizeted ki.
Megbizhato gepek, egyedul az olajszivattyuval voltak az elso szeriaknak gondok, de orvosolhato
Neten nem sikerült találni semmit
Alapvető szervizelés, + dugattyú cseréig bezárólag
Köszi!
Jó motorok, ha volt gazdájuk.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek a KTM Exc 450-530 motorokról?
Még nincs itt a motor mert elvitték szerelőhöz( aki mint kiderült nem ér rá hónapokig), hamarosan visszahozzák aztán úgy is le kell dobni a hengert mert jó eséllyel szarrákopott minumum a dugó(nem indul be az istennek se)
Akkor csinálok pár fotót és írok
Köszi!
Utana elkuldod a karbit, szikrazas ha kell akkor megoldjuk, utana kap nagyobb POM C anyagu gorgoket a suberkocsi, illetve csapagyakat A tomitolap a legnagyobb kerdes, de ez keprol latszik.