Sziasztok!
Esetleg valaki nem e bont vagy nem e tudja hogy KTM lc4 600 1988 as hoz honnan tudok alkatrészeket szerezni? vagy nem e egyezik a 620 al a blokkja?
Elvileg zöld színű kis füzet, Typenschein felirattal az első oldalon, ebben minden adat benne van mivel ezek alapján helyezik forgalomba, így neked is szükséged lesz rá mert honosításnál általában kérik.
Abban biztos lehetsz hogy neked is 00 a vége, de viszont ha a forgalmiban nem az szerepel mint az adattáblán akkor ott bibi van, vagy elírták vagy egyáltalán ezé a motoré az a forgalmi? Na és mi a helyzet a típusbizonyítvánnyal az megvan?
Harom embert kerdeztem sajnos mind 450 exc-vol ugyan az volt a szam e1* 2002/24*0256*00 az enyem viszont e1* 2002/24*0257*?? nem vagyok biztos benne hogy ket nulla. Ezert fordultam hozzatok hatha van valakinek 525exc-je es elarulna
Genehmigungsnummer.e1-92/61-00067.. Az teljesem mas szam mint ami a kepen az adatablamon szerepel amiket neztem meg kerdeztem mind igy kezdodik e1* 2002/24*02...
Látszik ott az összes szám nincs több, az utolso 2 az 00, gondolom honosítani-műszakiztatni akarod azért kell, csak a forgalmi engedélyek vannak hozzá típusbizonyítványt nem adott az eladó?
Sziasztok! Segitsegeteket szeretnem kerni! Egy ktm 525 exc 2006-os motorrol volna szo. Le van kopva az adattablamrol a tipus jovahagyasi szamom azt probalnam kideriteni hogy mi lehet.Ezt egyebken megtalalod a magyar forgalmiban is mint (tipusjovahagyasi szam) vagy a vaz nyakan az adattablan is de nekem Osztrak forgalmim van es abban nem szerepel! :(
Ha valaki tudna segiteni az megkoszonnem!
Keresek Keihin 38mm karburátort!