Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavaszi AKCIÓ! Hónap végéig 5000 Ft-os kedvezmény egyes Bódis Arrow és gyári dobokra!

Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Arrow, Raptor Bódis, Leo Vince... stb
Rendelhető ÚJ Two-Brothers és Pro Circuit dobok!
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
sziasztok megmaradt kipuk eladók kérdez küldök képet
Csaba
06209238057
próbáltam, de nem lett az igazi....
Próbálkozzál csak, gyakorlat teszi a mestert, bár a Mastek Carbon dob párt nehéz kipolírozni de sok sikert hozzá. Próbáld meg Lamellás koronggal Róóóland!
Szia!

Elküldtem a képeket e-mail- en, meg tudod nézni!
Misi!
Próbáltam polírozni, de nem megy annyira mint neked! Írd már le milyen korongot milyen pasztával és milyen fordulaton használsz!

Előre is köszi!
Üdv Roland
Eladó 2 órát használt Mivv souno kipufogó, E-szabvány, DB killerrel ! Egy apró karc van az oldalán (kb 1 cm)
Helló!
Nekem van egy arrow ami 03-04-esé. Kicsit módosítani kell az összekötőt és a tiedre is felszerelhető.
Sziasztok!

2008 Honda Cbr 600rr-re keresek sportkipufogót!
Ha valakinek van ne tartsa magában!
akad egy másik, nem hirdetem, írj erre az e-mail-re:
rolandsimon89@gmail.com
szia! megvan még a busára való két dobod. engem érdekelne.06 70 362 7133 köszi!
Köszi ,írtam Bódiséknak e-mailt várom a válaszukat ,ha minden oké akkor jelentkezem ,ha még meglesz !
Hello!
E szabvány szám természetesen van rajta tanúsítványom viszont nincs de azt szerintem lehet hozzá szerezni!Ezeket a dobokat újonnan vásárolt k7/k8-as motorokhoz adták!
Hello ! E" szabvány szám + tanusítvány van hozzá ?
Eladó 2 db Bodis kipufogó dob enyhén sérült!Álló helyben eldőlt a motor és úgy keletkezet a dobon a sérülés!
95000ft
Es azutan milyet hasznaljak finom csiszolasra? Neked melyik valt be Misi?
Sziasztok!

Van tapasztalata valakinek az utólag gravíroztatott E jelzésről?
Hol csinálnak ilyet? Vagy bármilyen gravírozó meg tudja csinálni?
Vegyél valami jó drótkorongot neked az pont elég lesz Korcsi!
Felnit szeretnek polirozni. Ajanlj mar egy indulo szettet amivel te is polirozod a kipufogot!
Elore is koszi Misi!
csak ezen van még két bekötő is a slip on dobokhoz, nekem az meg felesleges. de azért köszi :)
Egy akrát hirdetnek (60e:))

http://www.kepesmotor.hu/-kipu...
Sziasztok! k7-k8 gsxr 1000 hez keresek katalizátor kiváltó y-t, yoshi,akra,bódis vagy valami ilyesmit, lehetőleg lambdaszonda bemenetest (ha jól tudom azt nem nagyon érdemes kiiktatni, de aki jobban ért hozzá az javítson ki ha nem így van )
Sziasztok! k7-k8 gsxr 1000 hez keresek katalizátor kiváltó y-t, yoshi,akra,bódis vagy valami ilyesmit, lehetőleg lambdaszonda bemenetest (ha jól tudom azt nem nagyon érdemes kiktatni, de aki jobban ért hozzá az javítson ki ha nem így van )
Hali
Nincs valakinek elfekvőben akrához rugója? Elhagytam 2db-ot.
Köszi
Üdv
szépen felpolíroztad!
kis vagy nagy fordulaton kell csinálni?