Gsr 600- hoz katalizátor átkötőt keresek és egyben érdeklődök hogy van e valakinek tapasztalata "kiherélt katalizátorról" szükséges e szoftveres módosítás jelentkezik e hibakód?
Hello ! A kérdésem az lenne ,hogy a Two Brothers dobok ,használhatóak itthon SZABályosan ? Mivel USA gyártmány gondolom nincsen "E szabv.+ tanusítvány - pedig nekem a legjobban tetsző dobok !
Nincs véletlenül olyan dobod ami felmenne a Devil rendszerre az eredeti helyett? A cső amire rá kell csusszannia, 76mm átmérőjű. A Devil bele sajnos teljesen szétrohadt.
Ha egy kipufogóban van e jelzés gyárilag de nincs db killer benne akkor az szabályos? Gondolom ez a bolt-on dob ezért nincs kivehető furulya benne. Jól gondolom ?
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Arrow, Raptor Bódis, Termignoni Leo Vince... stb
Rendelhető ÚJ Two-Brothers és Pro Circuit dobok!
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Keresek 1996-os Honda CBR600F3-hoz a következő alkatrészeket:
-kipuffogó leömlő
Ádám
Milyen arban lenne? Irj egy megkozelito arat ide vagy e mailre!
Sajnos nem mindegyik E szabványos, de létezik belőle. Ha fel keresel utána tudok nézni hogy a motorodhoz lehet-e E szabványosat kapni.
Ár: 40,000Ft. Jó állapotú, de használt.
Nincs véletlenül olyan dobod ami felmenne a Devil rendszerre az eredeti helyett? A cső amire rá kell csusszannia, 76mm átmérőjű. A Devil bele sajnos teljesen szétrohadt.
Milyen arban lenne? Irj egy megkozelito arat ide vagy e mailre!
Van igen. Keres fel és meg beszéljük a többit.
54-es csővel lenne esetleg valami E-jeles dobod?
Köszönöm szépen!
06 30 635 9305
Elsősorban Akrapovic Hexagonal (carbon) érdekel
De szóba jöhet Yoshimura trioval (dual ) verzió is
Illetve keresek olyan embert aki (ha szükséges) összekötő cső legyártásában tud segíteni Debrecen vonzáskörzetében.
Jövő héten érkezik R6R-re dobom ha érdekel keres nyugodtan.
sportdob@gmail.com
Engem is érdekelne a dob.
Mi az ára? Válaszodat előre is köszönöm.
j.alex0411@gmail.com ere ha dobnál emailt.
Meg írtam emaílben.
Arrow, Raptor Bódis, Termignoni Leo Vince... stb
Rendelhető ÚJ Two-Brothers és Pro Circuit dobok!
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com