Helló
Érdeklödni szeretnék hogy a suzuki gsxr1000k8 on a dobokat szeretném leszedni és szeretnék rá csinálatatni a jarden gp1 mintájára két darab csövet ,,és hogy ha leszedem a gyári dobokat akor rá kell e utána álitani vagy nem lesz teljesitményvesztés a katalizátorra raknám ra az maradna rajta.
elöre is köszi
sziasztok!
van egy yoshimura kevlár dobom rugós felfogatású 25000 pézé
nem nagyon hangos de gyilkos hangja van!
20/2803276-on elértek ha érdekel valakit
Sport kipufogó van rajt, durva hangja van, viszont kérdeztem a srácot, akitől vettem, azt mondta, hogy amikor rárakta ( fél éve )
NEM nyúlt a karburátorhoz. Ami ugye nem valami előnyös. Tud valaki nekem segíteni, hogy milyen mértékben kell átalakítani a karbit?
akkor majd jövöhéten valamikor rakjál már fel rola valami fotttot,mert ha olyan amire Én "vágyok"akkor komolyan érdekel.a hangja vajon miféle lehet?bár a gyáritol biztos jobb...köszönöm.Te helyileg merre vagy?
hámost nem mert gépről törlődött minden,dob pedig a melóhelyemen.sima ovál,titán palásttal.rugós rögzitéssel cső belső átmérő asszem 50 es.van rajta egy 108.900-as árcimke,nem tom honnan van asszem egy sisakra cseréltem.jó hosszú ugyhogy szabható kicsire,nem nagy meló.karcmentes
pontosan nem ismerem a CBR dobját, de én az R1 dobját faragtam át. Jó is lett, csak aztán a pannónián széthullott . Ha nem kapok "ingyen" egy Leo Vince dobot, akkor crazyJoe-ét veszem meg. 35-ért jó ára van, vegyed meg aztán nincs gondod
Sziasztok.esetleg valaki nem tudja,hogy 96-os cbr900rr gyári dobját lehet -e hangositani valahogy?tegnap levettem motorrol,és körben a dobon belül vannak apro fülek,esetleg ha az felhajtom,lehet kijön a belseje?..... egyszerübb ha veszek egy sportdobot lehet.....
Csak saccolni tudok, mert nem mértem, de valahol 45-50 cm között lehet, én elvágtam az enyémből vagy 20 centit, úgy sokkal faszább, igaz, hangosodott is...
pakkban már nem csak a karok vannak meg! az 30000Ft.
De R1-hez sajna nem jó!
Érdeklödni szeretnék hogy a suzuki gsxr1000k8 on a dobokat szeretném leszedni és szeretnék rá csinálatatni a jarden gp1 mintájára két darab csövet ,,és hogy ha leszedem a gyári dobokat akor rá kell e utána álitani vagy nem lesz teljesitményvesztés a katalizátorra raknám ra az maradna rajta.
elöre is köszi
?
van egy yoshimura kevlár dobom rugós felfogatású 25000 pézé
nem nagyon hangos de gyilkos hangja van!
20/2803276-on elértek ha érdekel valakit
Vettem egy Suzuki DRZ 400 S-t!
Sport kipufogó van rajt, durva hangja van, viszont kérdeztem a srácot, akitől vettem, azt mondta, hogy amikor rárakta ( fél éve )
NEM nyúlt a karburátorhoz. Ami ugye nem valami előnyös. Tud valaki nekem segíteni, hogy milyen mértékben kell átalakítani a karbit?
Köszi előre is!
Most úgy tűnik, hogy csináltatok dobot, csővel együtt...