Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor doktor bacsihoz vidd okvetlenul. Az a jo ezeknel a regi konstrukcioknal h sok mindent lehet utkozben is mejavitani. Tavaly okoskaval mentunk es hat 200km-re itthontol leallt a Zizi, 3 honaposan. Azt gondoltam ott gyujtom fel magunkat (a Zizit meg magam ). Par percenkent par masodpercre beindult, uzemanyag, nyilvanvaloan. Leallitotunk egy mocist aki hazament szerszamert, adig is azt mondta okoska ne veszetgeljunk, szedjuk le a tartalyt es nezzuk meg az uzemanyag megy e (a mocival kapott szerszam tokeletesen eleg volt). Az ac pumpat is levettuk, mert nem adott elet jelet, kiontottuk ami benne volt, rakotottuk probara, elkezdett mukodni, azota hall"stennek nem volt ilyen . Egy ilyen csupa elektronika mocinal megizzadna az ember .
Jaku: lattam a mocid tegnap, szep lett, csodalom hogy kibirtad nem eljonni erte.
Hát a jobb oldali henger állt le és arrol az oldalról ömlött a benzin.de nem a hengerből hanem szeirntem a légszűrőházbol..sajnos nem nagyon láttuk hogy honnan ömlik, de akkor ömlött amikor egyenes ált a motor.amkor sztenderen volt akkor nem ömlött semmi.. fater azt mondta hogy a karbiban valami tű akadt ki(nem értek nagyon hozzá)..de most jó csak nem szeretnék még egyszer ezzel a hibával találkozni mert most szerencsémre a lakástol kb 50 méterre volt de ha netántán 300 km-re leszek akkor nemtudok mit csinálni..Jah amit tudni kell hogy nem gyári karbi van benne hanem egy 750 ninjának a karbija(ELVIELG!)remélem hogy ez segít..
üdv
Én meg lehet hogy veszek egy másik Kawás pólót!
Gyerekek, motorkiallitas 12-tol 16-ig. okoskaval, danival es peeterrel mar beszeltem arrol hogy nem erdemes menni szombaton vagy vasarnap, mert akor tele van csalados latogatokkal, tomeg nyomor, stb. Szval menni kene penteken mondjuk 12:00-tol en legvalszeg veszek ki szepen szabit es nyugodtan korulnezek (mocira gumi kene jo aron:). Ki jonne meg?
Szerintem ez nem nagyon egészséges, hogy csak úgy leáll egy hengered. Szerintem a biztonság kedvéért nézzen rá egy szerelő is.
Ömlött a benzin? honnan? Tanktól vagy attól a karbitól, ami a leállt hengert eteti?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! 95-ös ZZR250-esem van. Ma valamiért elment az egyik hengerem és ömlött a motorbol a benzin de nemtudom hogy miért. Amikor kifolyt belőle kb 4-5 deci és újra beindítottam már ment az a henger.. és tökéletesen működött.
Mi okozhatta ezt? Érdemes szerelőhöz rohanni vagy haggyam?
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv.
RacingBull
Nemsokára GP!
Igen, mert te vagy a megtestesült ártatlanság!
Én soha!
Már megint berugtál, Te áállat!?
Uhh bazze a fejem a fejem! Nagggyon sajog!
Nem kell valakinek egy zzr 600-ra való jobbos tükör? a saját tükör projektemet tullihegtem és többet sikerült szerezni mint amennyi kellett. De egyébként bármelyikre jó, csak az alsó felfogatást kell leszerelni és áttenni.
Hy!

Mi a reáis? 99es, 25kwos papirokkal van szerelve. és kb egy év mulva szeretnék nagyobbat

Üdv: &rash
KÖSZI A VÁLASZT ZSIR A MOCID egy év mulva igényt tartanék rá reális áron
kössz a választ
Daniwagon
Szia Peeter!

Bocsi,most néztem csak rá,hogy érdeklődtél a ZZR400-alkatrészekre!

Ami lenne: 35 000 km-es volt a motor (váltóhiba miatt lett szétbontva)

hibátlan főtengely (természetesen a nyugvócsapágyakkal együtt adnám) + rajta van a lendkerék és a szabadonfutó is ez 60.000 Ft

szép a hengersor is ,dugó,gyűrű,csapszeg 40.000.

komplett hengerfej (makulátlan) : 40.000 Ft

Szívócsonkok (hibátlanok) : 10.000 / 4db

Komplett karburátor ,az is hibátlan :25.000 Ft

Ha egybe elviszed ,akkor olcsóbban oda adom: (megjegyzem,ezek mind fogyó dolgok lesznek,bontókba ha van ennél sokkal magasabb árat kérnek érte! )

egybe:140. 000 Ft

Üdv
Én türelmesen vártam, ezt díjjazni kell.
De azért mindenképp meglátogatlak Dani, mert jön velem Deák Ferenc és barátai is.
Ú, tök jó!
De nem tudom, hogy ilyen pocsék időben hazahozzam e...
A Jakué már úgy is egy fél éve ott van, azt rakd ki a ház elé!
Tudod hogy .

Ha holnap épkézlább idő lesz kiruccanok érte és lehet átviszem dubhoz, hogy legyen helyed. Puszika

Thunder persez hogy megyünk.
Gyere itt vagyok.
Van mára két gixer mg a peeteré
aztán pepsi tuning