Akkor doktor bacsihoz vidd okvetlenul. Az a jo ezeknel a regi konstrukcioknal h sok mindent lehet utkozben is mejavitani. Tavaly okoskaval mentunk es hat 200km-re itthontol leallt a Zizi, 3 honaposan. Azt gondoltam ott gyujtom fel magunkat (a Zizit meg magam ). Par percenkent par masodpercre beindult, uzemanyag, nyilvanvaloan. Leallitotunk egy mocist aki hazament szerszamert, adig is azt mondta okoska ne veszetgeljunk, szedjuk le a tartalyt es nezzuk meg az uzemanyag megy e (a mocival kapott szerszam tokeletesen eleg volt). Az ac pumpat is levettuk, mert nem adott elet jelet, kiontottuk ami benne volt, rakotottuk probara, elkezdett mukodni, azota hall"stennek nem volt ilyen . Egy ilyen csupa elektronika mocinal megizzadna az ember .
Jaku: lattam a mocid tegnap, szep lett, csodalom hogy kibirtad nem eljonni erte.
Hát a jobb oldali henger állt le és arrol az oldalról ömlött a benzin.de nem a hengerből hanem szeirntem a légszűrőházbol..sajnos nem nagyon láttuk hogy honnan ömlik, de akkor ömlött amikor egyenes ált a motor.amkor sztenderen volt akkor nem ömlött semmi.. fater azt mondta hogy a karbiban valami tű akadt ki(nem értek nagyon hozzá)..de most jó csak nem szeretnék még egyszer ezzel a hibával találkozni mert most szerencsémre a lakástol kb 50 méterre volt de ha netántán 300 km-re leszek akkor nemtudok mit csinálni..Jah amit tudni kell hogy nem gyári karbi van benne hanem egy 750 ninjának a karbija(ELVIELG!)remélem hogy ez segít..
üdv
Gyerekek, motorkiallitas 12-tol 16-ig. okoskaval, danival es peeterrel mar beszeltem arrol hogy nem erdemes menni szombaton vagy vasarnap, mert akor tele van csalados latogatokkal, tomeg nyomor, stb. Szval menni kene penteken mondjuk 12:00-tol en legvalszeg veszek ki szepen szabit es nyugodtan korulnezek (mocira gumi kene jo aron:). Ki jonne meg?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! 95-ös ZZR250-esem van. Ma valamiért elment az egyik hengerem és ömlött a motorbol a benzin de nemtudom hogy miért. Amikor kifolyt belőle kb 4-5 deci és újra beindítottam már ment az a henger.. és tökéletesen működött.
Mi okozhatta ezt? Érdemes szerelőhöz rohanni vagy haggyam?
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv.
Nem kell valakinek egy zzr 600-ra való jobbos tükör? a saját tükör projektemet tullihegtem és többet sikerült szerezni mint amennyi kellett. De egyébként bármelyikre jó, csak az alsó felfogatást kell leszerelni és áttenni.
Jaku: lattam a mocid tegnap, szep lett, csodalom hogy kibirtad nem eljonni erte.