Nemtudom mit/mennyit jelent a pörgetés számodra, én eltudok közlekedni 6-9ezres fordulaton, és megy 120-140, talán még többet is. amugy ha nagyon poroszkálok, akkor akár 3000fordulaton is képes menni, alatta azért márt könyörög egy visszaváltásért
photoshop? de ezt nem túl nehéz megcsinálni, sok progival meglehet... én mondjuk minden képszerkesztéshez a PS-t használom, mert azt tanultam meg használni, és mert azt szeretem
Üdv kolegák
lassan váasztás elé kényszerülök kategoria váltás miatt tapasztalatokat érveket kérek a zzr400 és a zzr600 mellett JA állitolag nem jo a 400 as mert állitolag sokat pörögnek és mondták hogy nagy rá az esély igaz ez?
amiről múltkor beszéltünk tápos bolt, az hol van
lassan váasztás elé kényszerülök kategoria váltás miatt tapasztalatokat érveket kérek a zzr400 és a zzr600 mellett JA állitolag nem jo a 400 as mert állitolag sokat pörögnek és mondták hogy nagy rá az esély igaz ez?
Nekem is kéne!
GSXR kék/piros/fehér menni fog?
csabamuvek@freemail.hu
06706170942
/pont,leszartam/
De akkor már tegyünk rá jó sok logót! A Pepsi és Red Bullon kívül még Kawát, Suzukit, meg ilyesmiket!
Dani... szerintem hétvégén ha dolgozal beugrom, ha oylan az idő. Pöpec lett? A kis jogi ügyedben tettél előrelépéseket?
Egyébként jó és igazad van! Meg kell adni a módját a ZZR szálli"tásoknak.
Vettem felnit a Pepsi-re