Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jáku! írtam tegnap mélet. meg hívtalak skypon, de azt írta köpenyben flangálsz és b.szol válaszolni
te Píter, ennyire nem köll a tárcsazárad? mer akkor ideadhatnád a kulcsot
amiről múltkor beszéltünk tápos bolt, az hol van
Nemtudom mit/mennyit jelent a pörgetés számodra, én eltudok közlekedni 6-9ezres fordulaton, és megy 120-140, talán még többet is. amugy ha nagyon poroszkálok, akkor akár 3000fordulaton is képes menni, alatta azért márt könyörög egy visszaváltásért
Ugyan annyit pörög mind a kettő, csak a 600-as kicsit gyorsabban megy adott fordulaton. Én a saját 400-asomat nem pörgetem mert van benne kraft!
Jaa, az van nekem is
Ez PhotoShop. A kezemet nem adom!
megpróbálom, ha lesz időm. nem jó ha belinkelek ide egy gixxert?
Főtengely van?
photoshop? de ezt nem túl nehéz megcsinálni, sok progival meglehet... én mondjuk minden képszerkesztéshez a PS-t használom, mert azt tanultam meg használni, és mert azt szeretem
tehát nagy rá az esély hogy szét vannak hajtva
Üdv kolegák
lassan váasztás elé kényszerülök kategoria váltás miatt tapasztalatokat érveket kérek a zzr400 és a zzr600 mellett JA állitolag nem jo a 400 as mert állitolag sokat pörögnek és mondták hogy nagy rá az esély igaz ez?
Milyen programod van neked, amivel ezeket meg tudod csinálni?
Nekem is kéne!
Itt pimpelheted igazán
Fasza

GSXR kék/piros/fehér menni fog?
mer így pimpes yo!
Nagggyon kreativ, de miért nem ezüst-kék akkor már. Így kicsit Mirinda feelingje van.
najó, nem molyolok vele többet
Kawa ZZR 1.1 alkatrészek eladók. Évj: 91.
csabamuvek@freemail.hu
06706170942
Tettem persze

/pont,leszartam/
Király lett a Pepsimerci!
De akkor már tegyünk rá jó sok logót! A Pepsi és Red Bullon kívül még Kawát, Suzukit, meg ilyesmiket!
Akkor valaki más röhög már rajta :)

Dani... szerintem hétvégén ha dolgozal beugrom, ha oylan az idő. Pöpec lett? A kis jogi ügyedben tettél előrelépéseket?
A Pepsi RedBullra lesz cserélve
Lassan már olyan felszerelt lesz, hogy Coca-s autónak is jó lesz.
Egyébként jó és igazad van! Meg kell adni a módját a ZZR szálli"tásoknak.
jó. azzal felső rozsdaterelővel nem kezdesz valamit?
Jaku mikor akarsz jönni?

Vettem felnit a Pepsi-re