Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Speciel én arra gondoltam, hogy 100 km hosszan minden hol a végletek szerint haladsz.
Nem mentem még 300-al a GTR-rel. Szégyellem is magam 😂
Vannak ! Főleg akik a közelében sem jártak a 300kn/h-nak ! Te viszont tudod mi történik 300km/h-nál ! Na azt 100km-en keresztül folyamatosan , én úgy gondolom az zárt körpályát kivéve lehetetlen ! 🤫
Vannak itt nagy motorosok. 😂
Valószínű , ha csak egy Nas Car pályát nem talál az ember ! Mert közúton 100km-en keresztül 300km/h-val hasítani lehetetlen ! 🤔
Nem jutsz el így 100 km távolságra.
Jani ! 350km/h , azt simán tudja az 1400 is ! A találkozón megjelent 1400-asok felének Zizzent gazdája van , mert nagyjából felében benne volt a tiltás kiiktatást végző box ! Tehát ennyi márkatársnak kevés volt a 210Le és a 300km/h ! Tehát ha kevés akkor nitrót bele 500 dollárért ! Nehogy már csak pár gebével legyen több ! Akkor már had szaladjon rendesen ! El nem tudom képzelni mire lenne képes , mikor így a gyári állapotban 5.-ben tudja a 300km/h-át ! Már a tiltás kiiktatóval is csak gondolom , hogy mire lehet képes ! 6.ban kb. 10000-es fordulaton 23 liter a pill. fogyasztás ! Tehát 300-zal majdnem 100km-t tudok motorozni , mert a tankban 22 benzin van ! 😉
http://youtu.be/BRnKHmjLC70?si=FApJwzfm_lOJblke

Annak, aki már kimotorozta az 1400-at! 😂
Laci ! Hiányzik mint egy falat kenyér ! Főleg csak 500 dollár , ingyen van és komplett a szett , szelepek , fuvókák ,palack meg mindennel ! 😂
Gondolom
Szinte nélkülözhetetlen ! 🤔 😂
Nagy szükség lehet rá
Akinek nagyon kevés a 210Le , most árulnak a neten komplet Nitro szettet , 500 dollárért ! Az 1400-hoz ! 😉
😏
🤫
😏
Itt a Halloween ! 😏
Ez vagy valami , vagy megy valahova ! 🤔
Ez hol, mi, ki? 😊
🙄
Most öltözök és megyek megsétáltarom a bivalyt ! Még nyaralásunk elött mentem vele utoljára ! 🤔
Nyilván de abba nem kopik el
Igen , ha már megvan , örömmel lapozgatom ! 😉