Igen, csak papirozni kéne..... s jobb első teló furcsán kopott a bal hátsó kipuff horzsolt apróbb kopások mindenhol... de szépnek tünik... a motorjától tartok kicsit, hogy mennyi van benne, és mennyit bírnak elfutni km-be
94 es évjárat lehet. A futott kilométer az furcsa. Nem értem miért nem a 62 ezrest írta. Olyan mindegy hogy 56 vagy 62. A karbantartás a lényeg. Az enyém már 71 nél tart. Teljesen jól bírja. Semmi olajat nem eszik.
Az országban van már a motor ?
Köszi a választ!!!
Azt mondja a tulaj 96 os.... de a képes motoron is fent van ott 94-es nek írja 56000 km-el ami fotókat küldött ott 64000 km látszik... nem értem...
Nagyon szép állapotú a gép. Nem olcsó , kint 1000 euro környékén már lehet ilyet venni de hozzá jön még sok utánajárás, hazahozatal stb. Ha ez a gép már itthon van és nem csak előleg fejében hozzák haza, akkor szerintem jó. Még annyit ha jól emlékszem a 96-os évjáratnak már állítható az első teleszkópja. Ennek még a régi első telója van.
Sziasztok!
Segítséget, tapasztalatokat kérnék megéri ez a vas az árát?
https://auto.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Kawasaki_Zzr_600_gyari_allapotban_elado_83053542.htm
Ill mire kell figyelni, mik a buktatók?
Köszi előre is a választ!!!
Sziasztok, gyors segítség kellene, műszaki lejár, kellene Pesti vizsgáztató aki holnap délután (16:00-tól) vagy szombaton dolgozik és még kapható időpont. Két éve ahol voltam este 9-10-ig is dolgoztak, de nem emlékszem már hol voltam
Találtam egy pár alkatrészt... az állapotát ne firtassuk...
Akinek így is szüksége van rá, az megtalál... jelképes összegért túladok rajtuk...
A teljesség igénye nélkül, NEM ÚJ termékek: visszapillantó tükrök egy pár sérült félreértés elkerülése végett.... a fényezés kuka, van egy régi törött hátsó doboztartó konzol... azt sem tudom, hogy javítható-e... , kettő darab duda... úgy emlékszem, működő képesek. Még egy csomó apróság. Az indexek még nem kerültek elő! A fékbetétek használtak, NEM újak!!!!!
Ilyen himi-humi emberek, ne írogassanak, akik letiltanak, mint Szandrácska mert nem válaszoltam adj uram isten... Normális emberek jelentkezését várom, Köszönöm! Akinek nem inge nem veszi magára! Személyes átvétel Szigethalom! Ami nincs a képen... Egy darab gyári ülés, nem szakadt, jó állapotú! 400-as, 600-as E modellre jó. Ezek mind az én 400 ZZR E modellemhez voltak...
Szia mindenkèp eladó sorba kerül! Szerintem egy hèten belül konkrèt választ kapok a haveromtól ! Sajnálom nagyon mert meseszép en szól ! De lassan 1 ève lecsomagolva pihen ! Ha van kèrdèsed dèlutáni órákba általában tudunk beszélni ! A számom 06husz314harmincöt23 !
Szia
Milyen dobot szeretnél nekem lehet lesz eladó ! Egyik haver válaszára várok addig nem hirdetem !
BODIS PENTA-TEC / Balos ,jobbos/ Felfogató bilincs+Gumi 2 DB , 2 db hangtompító , 2 db összekötő csőhöz való bilincsel + Feszítő rugókkal !
Hayabusán voltak egy rövid ideig ! Dobok be vannak regisztrálva ! De a garancia átvezethető ! Összekötő csöveket eladtam de a tiédre nem is lenne az jó !
Amikor felraknak a motorra egy gyáritól eltérő kipufogót megváltozik a motor karakterisztikája mivel úgy volt összehangolva. Ha meg légszűrő is volt cserélve akkor nagyon elszegényedhet. Erre vannak a külömböző elektronikak amik a módosított kipufogóhoz és legszurohoz hangoljak az üzemanyag befecskendezést. Sok kipufogó gyártó kifejlesztett saját ontanulo elektronikát ami figyeli a motor üzemét elemzi a gázokat és a legjobbat állítja be. Akar 100x másodpercenként.
Az országban van már a motor ?
Azt mondja a tulaj 96 os.... de a képes motoron is fent van ott 94-es nek írja 56000 km-el ami fotókat küldött ott 64000 km látszik... nem értem...
Segítséget, tapasztalatokat kérnék megéri ez a vas az árát?
https://auto.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Kawasaki_Zzr_600_gyari_allapotban_elado_83053542.htm
Ill mire kell figyelni, mik a buktatók?
Köszi előre is a választ!!!
Hétvégén nem, este nem de közel, ki tudok majd ugrani. 8.4 eFt.
Találtam egy pár alkatrészt... az állapotát ne firtassuk...
Akinek így is szüksége van rá, az megtalál... jelképes összegért túladok rajtuk...
A teljesség igénye nélkül, NEM ÚJ termékek: visszapillantó tükrök egy pár sérült félreértés elkerülése végett.... a fényezés kuka, van egy régi törött hátsó doboztartó konzol... azt sem tudom, hogy javítható-e... , kettő darab duda... úgy emlékszem, működő képesek. Még egy csomó apróság. Az indexek még nem kerültek elő! A fékbetétek használtak, NEM újak!!!!!
Ilyen himi-humi emberek, ne írogassanak, akik letiltanak, mint Szandrácska mert nem válaszoltam adj uram isten... Normális emberek jelentkezését várom, Köszönöm! Akinek nem inge nem veszi magára! Személyes átvétel Szigethalom! Ami nincs a képen... Egy darab gyári ülés, nem szakadt, jó állapotú! 400-as, 600-as E modellre jó. Ezek mind az én 400 ZZR E modellemhez voltak...
Köszi!
Mesélj még...!
Milyen dobot szeretnél nekem lehet lesz eladó ! Egyik haver válaszára várok addig nem hirdetem !
BODIS PENTA-TEC / Balos ,jobbos/ Felfogató bilincs+Gumi 2 DB , 2 db hangtompító , 2 db összekötő csőhöz való bilincsel + Feszítő rugókkal !
Hayabusán voltak egy rövid ideig ! Dobok be vannak regisztrálva ! De a garancia átvezethető ! Összekötő csöveket eladtam de a tiédre nem is lenne az jó !