Nem-nem :) vmi határesetes kellene, ami még mindenre alkalmas lehet télig, pályázás, pici erdő, hegyek, eső... vagy leszarom az egészet és fent marad a téli, de az pályázásra nem igazán... nagyon nem...
Telefonszámon ország világ tudja, de ott álltunk egy órát és vártunk, de ezt jó egy hónapja már elrendeztük, én már elengedtem ezt a történetet is... mindenki mindent tudott, ott volt, tényleg legrosszabb esetben ilyenkor telefon, akarok vmit intézem azonnal :)
Igen , egy órát késtem , és más is kérdezte itt hogy pontosan hol , csak arra már nem íródott semmi !? És ha tudtuk volna merre menjünk 1 óra késés után megtettük volna elhiheted , és nem egyedül keresgéltem volt még két kolbászoló keresgélő ZZR !
Különösen, hogy nem ahhoz kell rögziteni főként. Ha gondolod most megnézhetsz egy bukógombás sérült motort, mi kárt csinált a bukógomba, és mit védett. Pedig kapta rendesen az érzést, jó része lekopott. Ez is csak egy fajta sztereotipia. HA tipus azonos minőségi gombát veszel többet véd mint árt.
Nem-nem :) vmi határesetes kellene, ami még mindenre alkalmas lehet télig, pályázás, pici erdő, hegyek, eső... vagy leszarom az egészet és fent marad a téli, de az pályázásra nem igazán... nagyon nem...