Szerelhetőség egy nagyon fontos szempont .ezeknek a burkolt motoroknak nagy hátránya hogy agyig le kell bontani őket mindenféle egyszerűnek tűnő műveletnél. Egyébként Honda nt700 V motoromrol ülnék át ety FJR vagy egy GTR nyergébe. Lenne egy beszámítási lehetőség egy GTR be
Szia!
Nekem FJR van és anno valamikor mentem egy teszt során GTR-el, de összehasonlítani nem tudnám, túl sok idő telt el a kettő között.
Az biztos, hogy az FJR baromi könnyen irányítható és tartható az íven. Szerintem attól is függ miről akarsz átülni egy ilyen túragépre!
Üdv!
Valaki esetleg váltott FJR-ről GTR-re vagy fordítva ? Másik lehetséges vétel egy FJR lenne. Állítólag jobban lehet vele manőverezni, fordulni. A nagy tengelytáv miatt a GTR kanyarban állítólag hajlamos tolni az orrát nehezen veszi a kanyart
Sziasztok.99-es 4-600as Zizire keresek hatso doboztarto konzolt! Vagy esetleg ha van olyan aki berbe adja a honap utolso hetere(plusz par nap) azt nagyon szepen megkoszonnem.
20/2592118-krisz9770@gmail.com
Beinditaskor szokott lenni egy kis vezérmü lânc hang 1 mp ig... ha tobbszor inditasz utana màr nem lesz.. ez ilyen... ettől ne ilyedj meg. En most veszek egy zzrt ☺talàn épp ma.
Nem tudom még hogy megy keréken , de tulajjal beszéltünk róla ! A ZZR butított olcsóbb szíve dohog benne kevesebb lóvaal és a láncot sem kell kenni rajta .Tulaj szerint elpusztíthatatlan ,tipus hibája minden motoron megfigyelhető , rohadt drága a benzin amivel üzemel !Szóval semmi 30e km alatt . Biztos jó motor , de én mindíg hasaltam !
Üdv Nektek. GTR 1400-al van valakinek tapasztalata? Nagyon tetszik a motor es gondolkodom hogy venni kene egy 2008-2009es gépet . Vannak típus hibák amire esetleg érdemes lehet figyelni vásárláskor ? Árulkodó jelek amik egy esetleges probléma kezdetet jelenthetik ?
Nekem FJR van és anno valamikor mentem egy teszt során GTR-el, de összehasonlítani nem tudnám, túl sok idő telt el a kettő között.
Az biztos, hogy az FJR baromi könnyen irányítható és tartható az íven. Szerintem attól is függ miről akarsz átülni egy ilyen túragépre!
Üdv!
http://totalbike.hu/tesztek/2010/07/23/aranyerunk_ettol_sem_lesz/
zzr 1400
20/2592118-krisz9770@gmail.com
és megnéztem a VTR videódat! láncfeszesség mindent vitt, csuklottam már a röhögéstől!!