Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azé ne kávédarálózzunk , de ebbe igazatok van, télleg bekéne látni hogy a 2T-n ami isten motor létezik más is, és ez nem is baj sőőőt kirááály PL.: MV Agusta
Üdv RS!

Én már megszoktak, és nem is törődök vele, csak az nem tom néha elviselni, ha leáll vitatkozni, amit általában szokott, mert a 2Tt istenítni. Az sem rossz, de nem biztos, hogy a 4T sehol sincs hozzá, sőőőőt...

Sajnos, fájdalmas búcsút kellett vennem az NSRemtől, egy részeg miatt, s elég csúnyán összetörtem, s egy 250es, vagy 400as gépben gondolkodok. Hogy milyen tipús, még nem tom, vagy ZXR, vagy CBR, szóval nem rossz a 250es kategória sem, pláne egy 125ös után...
HI Cillig
Köszi de már észre sem vesszük itt ezt a nagy szájú gyereket meg mindig ugyanazt hajtogatja de szerintem a 2t hangja= egy kávédarálóval és az szarabb mint eg villany motor hidd el az én gépem is megy gyári dobbal 190-et mentem ma is. És egy tuning dobbal majd felrakom milyen hangja lesz szerintem max fordulaton eltompul a te motord hangja Mr2T ennyit rólad hangba akármikor odabasz egy zxr 250R. És egy kicsit tuning kawa is megy annyit mint a tied 200-at Elnézést minden 2T motorstól a kávédaráló miatt csak Mr2t vegye magára és a szarjaira
Jahh és ez a jövendöbeli motorom...
Szasztok srácok!!

szeretnáém segitségeteket kérni... Most szándékozok venni egy 94es Zxr 250 est! és szeretném segitségeteket kérni abban hogy irjatok nekem erröl a mocirol egy pár sort... mik a hibái,menetteljesitmény,végsebesség,hang,gyorsulás,fékek,meg hogy miket nézzek meg a mocin a vásárlás elöt...

Elöre is nagyon Köszönöm a segitségeteket!!
Dávid
most melyik motorrol beszeltel 125 vagy 250?
Áhh reménytelen feladom amúgy nem modntam hgoy jobb a zxr mivel nem ültem még 2t 250 motoron de azt tudom hogy jobban mehet mivel 1 főtengely fordulatra jut 1 ütem míg a 4t nél meg 2 bla bla hagyuk má abba nahUNOM MÁR
na,azt nem szeretnem megelni
Semmikor sem kell megerteni,mert egy kategoria es kesz.A futoknal sem tesznek kulonbseget a lab hossz szerint!!!!
most irtam le 12 000ig van benne 22nm utana mar csak csokken
a 250-es 2T-ben meg 10 000-11 000ig van 40...ne akard nekem bemeselni,hogy jobb a ZXR??
Amúgy nézzétek meg ottvan Angyal zoli neki mind 1 mivel megy MZ vagy CBR
én meg úgy vagyok vele hogy oda megyek vele ahova akarok sajna mivel nem vagyok olajsejk fia nincs elegendő $em hogy rendesen beleszokjak a pályázás "rejtelmeibe"
én úgyvagyok vele, hogy azért van mocim, hogy élvezkedjek, pályázzak, örűltködjek, ha valahova utazni kell akkor fater elvisz kocsival :))))))
gördeszka jobb
kárhogy nincs chat forumozni meg unalmas
még szerencse, hogy bringázom is :)
kerékpár!!
ha már kötözködni akarsz akkor a legjobb ilyen pici kategóriában az 1hengeres 4T vagy twin azok tartósak. és azt se lehet mondani, hogy autóhangja van - nem láttam mostanában egyhengeres autót
Akkor inkább gyalogolni fogok
így érzek énis inkább napraforgó olajból csinálok benyát minthogy azt az új technikát erőltessék az emberekbe habár anak is meglesz az előnye mert úgy fog menni ahogy azt te állítod be haazt akarod hogy alulról húzzon akkor ott fog ha midnenhol akarod akkor midnenhol fog anynit fog menni amenynit bír és gyorsabban többet tud madj leadni mint akármilyen belső égésű motor sajna ez a gyövő
aha,, a zxr250 meg úgy húz, hogy egyszerűen kapaszkodi sde bírok,, 250 4henger,, ez így nemillik össze. v2 rulz
pfff soha soha nemrobbanómotort!!

inkább használok biogázt, mint akksis kávédarálót
Majdmikor már a motorokba is hidrogén cellás meghajtás lesz akkor aztán mind 1 lesz
rákényszerített mr2T
Felesleges hagyom a fenébe de egy változó szelepvezérlést meg egy trabi motort csak nem hasonlítanék össze