Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne ide irjal,hanem a 2vs4-be,mert ki leszunk tiltva,azt meg en nem szeretnem.
mr2utés

kell a tudásod

YAMAHA RD 350 .....

írj rola amit csak tudsz.

régebbi évjárat.....

80-as évek.......

kossz.
ez a legnagyobb almod,mi?Gratula hozza...sekelyes eleted lehet...
Ne is törődj vele!!!

Ez a Béla ilyen kis ...
Már mindenbe belekötött, s csak az ő véleményét hajtogatja.
Amúgy tényleg jók a 250ek, 125ös után, naon tetszett, egy NSR után.... Igaz én egy CBRt próbáltam ki, de nem rocc ez a kategória.

A Bélával meg nem kell törődni, gratula minden 250hez, egyszer talán nekem is lesz ilyen...
mar miert csinalnek auto hangot?nekem motorom van,es motornak motor hangja kell,hogy legyen,nem valami gagyi auto hang.
Bar szerintem vmit felreertettel.
nem vagyok 200 kilos :)

de elvbol nem ulok soros 4 4T-re.
Mar leirtam 1000-szer,hogy a 250-es 2T-ek mennek 200-al,akkor szerinted egy 20 LE-vel gyengebb es 15 kiloval nehezebb kep kepes akar a 180-ra is?
jah különben áruld már el, hogy hogy csinálsz egy kétüteműnek olyan hangot, mint a mienknek van..
sok simsonos haverom vevő lenne az eljárásra
nem azért jöttem, hogy kötekedjek. egyszer tedd fel a segged egy ilyen motorra és próbáld ki. ha nem vagy egy 200kilós állat akkor a 180 bármelyiken meg lesz. 10kmh a hibahatáron belül van ekkor.
es mond,mar te sajat magad is elhiszed a 190-et?
ha meg igazi hangot akarsz hallani,barmikor eljohetsz majd ha keszen vagyunk vele.
de pl a CR-nek alapjaraton jobb hangja van,mint a te villanymotorodnak 19-enel. :)
"19 ezres fordulat olyan mint egy forma1-es auto. "

vegre vki mas is megmondta az igazsagot...olyanok ezek,mint az autok,kesz.
"...de kinézetre meg hangra tényleg nem egy nagy valami..."
haat...ennyit rolad
kinezetre es hangra egy 125-os odaveri ezeket a szarokat...az enyemet nem is lehet egy lapon emliteni ezekkel,mert messze tulszarnyalja oket.
Hy all!

itt van egy jó állapotú eladó zxr 250 :: reseter@freemail.hu
nagyobbra váltok, ha találok jót, akkor a 750es párjára:D

különben lazán viszi a 190et és jobb mint a 2T sportgépek, persze erőben nem hasonlítható össze a 250es kétüteműekkel..
én nem stihl fűrészt akartam, amikor motort vettem..
szóval ahhez a kis ccm-hez gyönyörű hang társul.

amiket megfogott:
rs 125, nsr 125, zzr 250, gs 500, nomeg pár zxr 250
autóban a legjobb:
s2000

üdv: Gergő
Hi mindenkinek
Mr2 ütem
Szerintem nincs is ellentét a "2Tvs4T" között itt max egy olyan ellentét hogy az egész motoros társadalom meg (MR2ütem). Az összes ember akik a motorzás élményéért mennek motorral nem azért hogy veszekedjenek és egymás motorját le fikázzá legyen az bármilyen fajta is. Legalább mi motorosok tartsunk össze, kész ne legyen semmi féle ellentét lehet hogy a te motorjaid Mr 2ütem jók pályára mert arra vannak ki találva de kinézetre meg hangra tényleg nem egy nagy valami de azért azok is motorok és eddig csak 2T motorom volt és meg voltam velük elégedve 100%-osan, de azért a 4soros motor is szeretem hangja a nyomaték a fogyasztás azért a 19 ezres fordulat olyan mint egy forma1-es auto. Én sem foglak le beszélni a te fajtádról te se beszélj le minket a mienkről!!!. Én is nagyon szerettem az összes motorom mind 2t volt. Meg nem mindegy neked hogy mennyivel mennek ezek az a lényeg hogy mennek!!!
Olyan magasról leszarom a te önneltségedet hogy az csak na
Hirdetem az iget.
Nem szeretem ha egyes gepeknek nagyobb jelentoseget tulajdonitanak,mint ami...ilyen pl a ZXR 250 es a CBR 125...Hijosung 125 V2-ot mar meg sem emlitem,mert az tenyleg nem motor.
Nem szeretem,ha vannak emberek es olyanokat allitanak,aminek meg a fele is hazugsag.
Ilyen volt pl a 53 lovas es 207 km/h-ra kepes ZXR 250 is.
Aljatok ki egy 250-es TZR-rel vagy RGV-vel,nagyon hamar el lehet donteni,melyik a jobb.
oke...de utana egyenesen a korhazba mesz fekvogipszbe...ezt is veheted fenyeketesnek kis suttyo.
bence hagyad ez már egy topic velejárója sajnos miszter2t
Én meg a 4t-t mivel azt a kicsit amit más motorokon tettem az RS előtt mind 4t-n tettem és elvileg én is ZXR-t akartam. aztán megszerettem nagyon most a kis RS-t, egészen más élmény...
de tök 8 ha nem szeretném akkor sem megyek be csak azért egy topicba h körbeugassak mindenkit.... ugyanugy motoros aki ha szembjön intesz neki és utána vigyorogsz h zsír ez a kis társadalom... nem értem

2 ütem ez tulajdonképpen mire volt jó?
ígyvan bence én szeretem a 2t is mert jó élmények fűznek egy nsr hez meg a tanuló motoromhoz is amit a oktató adott(ETZ 250 1. fék nuku) nem is akarok veszekedni de ha ok nélkül beszónak akkor azt nem nagyon viselem el és godnolom senki sem písz!!!!!
Nem értem én sem mit kell itt üsszevissza magyarázni. Ki nem szarja le h 2 vagy 4T. Örülj ha neked iyen vagy olyan van. Már csak az kell, h legközelebb valaki leköpjön mert RS-em van, és az 2T. Fasznak kell itt az ellentéteket szülni ilyen idióta dolgokkal.....
ti vagytok a janik azt hiszitek ti jöttök ide és ideszartok a topicunkba szépek vagytok
észre se veszed úgy fog körbemotorzni :D
1x jussak el pályára csak 1x próbálj meg körbe motorozni úgyoda fogok rúgni a motorodnak asse tudod hogy mit fogsz látni zöld kék zöld kék kavics kék kavics kék ..vedd fenyegetésnek mr 2 T
nem hiaba vagyok oda ertuk