Szanalmas vagy te kis gyerek! De jot nevetek rajtad es a tudatlansagodon! :)
Miert lenne olajzabalo te kis segg? :) Kevesebb olajat eszik,mint te tehen szart.
32 000 km van benne egy dugoval,szoval milyen 100 km? :) Eloszor tajekozodj,es csak udana dumalj,mert beegeted magad,mint most.Kis szanalmas köpet. :)
Es nem csak NSR 250-esem van ha lathatnad,a masik 2 gepemre is buszke vagyok! :)
Foleg,hogy te meg a letezesukrol sem hallottal,nem hogy lattal volna eloben egyet.
mr 2t!Én azt vettem észre szinte minden topicban hogy neked kibebaszouttul hudenagy a pofád de mirE?Aszed hogy van egy olajzabálo 100km alatt merghalo 250 2t-d akkor már emgteheted meg 9 éves korod óta burogatod szét a rometed?Bazz inkább te szálj le a földre és huzd meg magad mert kicsit szánalmas vagy..szerezz egy csajt és kurogasd ne fikázz már mindenkit!Kicsit szánalmas és gyerekes vagy!!!
nem érdekeltek én szeretem a saját motorom ti szeressétek a sajátotokat érdekes módon nem hinném hogy fikáztam volna a ti motorotokat assem értem miért kell itt a port mindíg összerúgni de ha nektek ez kell hát csináljátok legyetek boldogok
"de gyorsulásban fingot nem fog szeritnem a 2t mert "
Egyebkent meg az RS 1 dugoval kb olyan gyorsulast eredmenyez,mint a ZXR 4-el!
Az,hogy alulrol huzna a ZXR az LOL
Bar a 10 000-es fordulat ZXR-nek alsonak szamit.
1 ki kérdezte hogy a ti RS etek menynit megy
2 ez nem RS topic
3 az rs 125 egy kategória a zxr el amit most nem fejtek ki miért....
ültem már 125 gépeken de gyorsulásban fingot nem fog szeritnem a 2t mert a 4t alulról is sokkal jobban húz igaz hogy a 2t miutánfelpörög írtó jó dolog mikor a power szelep nyit lényegtelen motor motor 1 re megy 2 kereke van meg van rajata fék +motor van benne
45Le esetleg picit több attól függ mi van benne hogy van beálíltva sebessége 180 ( ami az óraában van azt viszi) esetleg 190 nemsoká felkerül egy videó aki nem hiszi majd nézze meg enynit tudok mondani
Szanalmas vagy te kis gyerek! De jot nevetek rajtad es a tudatlansagodon! :)
Miert lenne olajzabalo te kis segg? :) Kevesebb olajat eszik,mint te tehen szart.
32 000 km van benne egy dugoval,szoval milyen 100 km? :) Eloszor tajekozodj,es csak udana dumalj,mert beegeted magad,mint most.Kis szanalmas köpet. :)
Es nem csak NSR 250-esem van ha lathatnad,a masik 2 gepemre is buszke vagyok! :)
Foleg,hogy te meg a letezesukrol sem hallottal,nem hogy lattal volna eloben egyet.
Egyebkent meg az RS 1 dugoval kb olyan gyorsulast eredmenyez,mint a ZXR 4-el!
Az,hogy alulrol huzna a ZXR az LOL
Bar a 10 000-es fordulat ZXR-nek alsonak szamit.
2 ez nem RS topic
3 az rs 125 egy kategória a zxr el amit most nem fejtek ki miért....
ültem már 125 gépeken de gyorsulásban fingot nem fog szeritnem a 2t mert a 4t alulról is sokkal jobban húz igaz hogy a 2t miutánfelpörög írtó jó dolog mikor a power szelep nyit lényegtelen motor motor 1 re megy 2 kereke van meg van rajata fék +motor van benne
mert nem mind1!
2T a zxr250ről beszél..
egyesek szerint 54 LE-sek es 209-et mennek!
en azert szeretek 2 labon (vagy kerekkel) a foldon jarni!
+gyenge+ nehéz...
mellékvágány :)