Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csk azért, mert úgy oda vagy ezekkel a 2t kel
miert kerded?bar az is tobbet erne ezeknel a szaroknal (ZXR 250)
Trabantod nincs véletlenül?

Szanalmas vagy te kis gyerek! De jot nevetek rajtad es a tudatlansagodon! :)
Miert lenne olajzabalo te kis segg? :) Kevesebb olajat eszik,mint te tehen szart.
32 000 km van benne egy dugoval,szoval milyen 100 km? :) Eloszor tajekozodj,es csak udana dumalj,mert beegeted magad,mint most.Kis szanalmas köpet. :)
Es nem csak NSR 250-esem van ha lathatnad,a masik 2 gepemre is buszke vagyok! :)
Foleg,hogy te meg a letezesukrol sem hallottal,nem hogy lattal volna eloben egyet.
mr 2t!Én azt vettem észre szinte minden topicban hogy neked kibebaszouttul hudenagy a pofád de mirE?Aszed hogy van egy olajzabálo 100km alatt merghalo 250 2t-d akkor már emgteheted meg 9 éves korod óta burogatod szét a rometed?Bazz inkább te szálj le a földre és huzd meg magad mert kicsit szánalmas vagy..szerezz egy csajt és kurogasd ne fikázz már mindenkit!Kicsit szánalmas és gyerekes vagy!!!
nekem meg tökéletes ami van és kész
a mienken nincs is mit fikazni,mert jok. :)
nem érdekeltek én szeretem a saját motorom ti szeressétek a sajátotokat érdekes módon nem hinném hogy fikáztam volna a ti motorotokat assem értem miért kell itt a port mindíg összerúgni de ha nektek ez kell hát csináljátok legyetek boldogok
nem erdekel,hogy szar geped van?
leszarom nem érdekel
"de gyorsulásban fingot nem fog szeritnem a 2t mert "

Egyebkent meg az RS 1 dugoval kb olyan gyorsulast eredmenyez,mint a ZXR 4-el!
Az,hogy alulrol huzna a ZXR az LOL
Bar a 10 000-es fordulat ZXR-nek alsonak szamit.
persze,hogy nem jok....vicc az egesz.
1 ki kérdezte hogy a ti RS etek menynit megy
2 ez nem RS topic
3 az rs 125 egy kategória a zxr el amit most nem fejtek ki miért....
ültem már 125 gépeken de gyorsulásban fingot nem fog szeritnem a 2t mert a 4t alulról is sokkal jobban húz igaz hogy a 2t miutánfelpörög írtó jó dolog mikor a power szelep nyit lényegtelen motor motor 1 re megy 2 kereke van meg van rajata fék +motor van benne
Hát yah
annyit visz a mi RS 125ünk is igaz JAMAL
ZXR 250re gondoltam
400 ccm alatt én nem vennék 4T-t. Viszont egy 600-as vagy egy 1000-es 4T-be már igen fincsi
45Le esetleg picit több attól függ mi van benne hogy van beálíltva sebessége 180 ( ami az óraában van azt viszi) esetleg 190 nemsoká felkerül egy videó aki nem hiszi majd nézze meg enynit tudok mondani
most a ZXR250re gondolsz vagy az új MZre?
mert nem mind1!

2T a zxr250ről beszél..
mert?nem jók?nem akarok ilyet venni közel se csak érdeklödöm kiváncsi vok
csodak?az a csoda,hogy megy
egyesek szerint 54 LE-sek es 209-et mennek!
en azert szeretek 2 labon (vagy kerekkel) a foldon jarni!
mennyit mennek ezek a csodák végre?és hány Le-sek?
KInek a papné kinek a papné lánya
lehet hogy ez az én spec. véleményem, de szvsz ez az mz baromi ronda... főleg az eleje..
+gyenge+ nehéz...

mellékvágány :)
majdalakul az remélem bízok benne csak úgy tudom kicsit drága