szia puska!
sajna én nem tudok neked idomot se telót, mert én nekem is egy 2001 zx9-em amit sikerült eldobnom egy szaladgáló emberke miatt. de ha neked megvan a sérült teló az lehet hogy engem érdekelne :)
jó lenne ha küldenél egy tel.számot az ozom@vipmail.hu címre. esetleg tudnánk egymásnak segíteni.
üdv:ozom
A Kawasaki kupasorozat folytatódik, a Phoenix Racing (www.palyamotorozas.hu) által szervezett, márka-független pályanapok keretein belül.
A 3. fordulóhoz érkeztünk, amelynek támogatója a székesfehérvári Alba Motor Kawasaki Márkakereskedés.
Még mindig utolérheted a korábbi futamokon indulókat.
Ennek oka, hogy a pontozásos rendszer igen szigorú, így ha valaki egy futamot is kihagy, igencsak lemarad az előtte lévőtől.
Ez lehetőséget biztosít arra, hogy szinte bármikor csatlakozz, és próbáld ki ezt a pályázási lehetőséget, csak egy Kawasakisokból álló futamon*
Időjárás kegyes lesz, készüljetek.
A versenyen való részvételi feltételek most is érvényben vannak:
• Kawasaki motorkerékpár
• Részvétel a Phoenix rendezvényen (Ez azért is szükséges, mert időmérő transzpondert bérelni kell, ami alapján a rajtfelállást összeállítjuk)
• „C” licence vagy a helyszínen kiváltható „D” licence
A köridő nem kizáró tényező. Tehát, ha még nem voltál pályán, nem versenyeztél még, ez nem baj.
Szeretettel várunk, s szívesen segítünk tanácsokkal ellátni, tapasztalatokat megosztani.
S egy újabb plusz, a Kawasakisoknak!
A D.M.C. Kft (www.kawasaki.hu) és a Phoenix Racing június 12-én délután 18 – 20 óráig oktatást biztosít a Kawasaki motorkerékpár tulajdonosoknak.
Az oktatást két kiváló Kawasakis versenyző tartja: Vida Tibor és Kardos Krisztián.
Jöjjön minden Kawás, aki még nem volt pályán, nem ismeri a Pannónia Ringet, vagy azok is, akik már voltak párszor, s szeretnék látni:o) az ideális ívet, nem csak keresni azt. :o))))
A pályahasználat ezen az oktatáson ingyenes!
Fontos, hogy nem versenyző oktatás lesz, hanem egy olyan lehetőség, amely biztosítja a biztonságos motorozás tudás fejlesztését a pályahasználat előnyeivel:
• nincs szembeforgalom
• 11-14 méter széles út
• Nincs szalagkorlát
Gyertek, el, próbáljátok ki magatokat!
Másnap pedig? motorozás motorozás motorozás
*megfelelő létszám esetén biztosított a külön futam
Tegnap este 8 körül találkoztam 3 motorossal Esztergomban, 2 kawa 636 (zöld és ezüst) és egy piros gixxer.
A zöld 636-nak valahogy leoldott a hátsó olajtartája, nem volt rögzítve csak a gumi cső végén lobogott az ülés alatt. Nem tudtam neki szólni, mert nagyon siettek. Esztergomból Szentendre felé mentek. Zöld spyke ruhában volt a srác zöld 636-al, rendszámot nem jegyeztem meg. Ha ismertek ilyet kérdezzétek meg hogy nem volt-e tergnap Egomban és ha igen akkor nézze meg, mert fetrengés lesz belőle!!
mert a gyári 280-as a legjobb volt annak idején a kategóriájában, amikor a yamahának már 310-es kellett , de eljárt felette az idő... meg túl gyors lettem hozzá már!
A Kawasaki kupasorozat folytatódik, a Phoenix Racing (www.palyamotorozas.hu) által szervezett, márka-független pályanapok keretein belül.
A 3. fordulóhoz érkeztünk, amelynek támogatója a székesfehérvári Alba Motor Kawasaki Márkakereskedés.
Még mindig utolérheted a korábbi futamokon indulókat.
Ennek oka, hogy a pontozásos rendszer igen szigorú, így ha valaki egy futamot is kihagy, igencsak lemarad az előtte lévőtől.
Ez lehetőséget biztosít arra, hogy szinte bármikor csatlakozz, és próbáld ki ezt a pályázási lehetőséget, csak egy Kawasakisokból álló futamon*
Időjárás kegyes lesz, készüljetek.
A versenyen való részvételi feltételek most is érvényben vannak:
• Kawasaki motorkerékpár
• Részvétel a Phoenix rendezvényen (Ez azért is szükséges, mert időmérő transzpondert bérelni kell, ami alapján a rajtfelállást összeállítjuk)
• „C” licence vagy a helyszínen kiváltható „D” licence
A köridő nem kizáró tényező. Tehát, ha még nem voltál pályán, nem versenyeztél még, ez nem baj.
Szeretettel várunk, s szívesen segítünk tanácsokkal ellátni, tapasztalatokat megosztani.
S egy újabb plusz, a Kawasakisoknak!
A D.M.C. Kft (www.kawasaki.hu) és a Phoenix Racing június 12-én délután 18 – 20 óráig oktatást biztosít a Kawasaki motorkerékpár tulajdonosoknak.
Az oktatást két kiváló Kawasakis versenyző tartja: Vida Tibor és Kardos Krisztián.
Jöjjön minden Kawás, aki még nem volt pályán, nem ismeri a Pannónia Ringet, vagy azok is, akik már voltak párszor, s szeretnék látni:o) az ideális ívet, nem csak keresni azt. :o))))
A pályahasználat ezen az oktatáson ingyenes!
Fontos, hogy nem versenyző oktatás lesz, hanem egy olyan lehetőség, amely biztosítja a biztonságos motorozás tudás fejlesztését a pályahasználat előnyeivel:
• nincs szembeforgalom
• 11-14 méter széles út
• Nincs szalagkorlát
Gyertek, el, próbáljátok ki magatokat!
Másnap pedig? motorozás motorozás motorozás
*megfelelő létszám esetén biztosított a külön futam
Hi ! TÚRÓ
Hogy vagy, Sehogy?
A legfontosabb: Szeretettel meghívok mindenkit a P. ringen tartandó KAWA kupa nap és a barátság jegyében hétfőn valamint kedden,- vendégségbe.
SÖRSÁTOR : pörkölt, Villányi vörör ill. fehér bor,
csapolt sör , üdítő!
A nőkről nektek kell gondoskodni. Ssszoval,- Mivan veled? Semmi?
vegyél ZZ-R 1100-at, majdnem ugyanaz. Tudok egy eladót ;)
a