Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küüügggyyyedd a cucccot

LX
juhééééj. remek.
van. kuss...

LX
eu-s adószám! van nekik vagy nincs!????
Csaszii,

igen, így fox fejlődni... egyébként pedig, ekkora arcom van

LX
Leslie!

azért annyira ne irigyelj mert veled ellentétben én nemtudok ugy motorozni ahogy szeretnék....példának okáért említhetném, hogy a kanyarban egy jólszituált vizidisznó is leelőzött volna, és ha ne mlettek volna egyenesek a pályán, akkor tökutolsó vagyok. még az a szerencse hogy az egyenesben a gázkart ne mtudomán húzni (önkritika)

volt is egy srác egy yamaha-val aki a kanyarokban mindíg telejsen rámjött és az egyenesekben meg én szépen el tőle. hát ettől jó ez majd fejlődök valamit. kéne a motoros suliba menin. de hát tanulás van meg csórulás

LX!:

azért az a focipályam éretű kép nemrossz az infódban
képeket - keveset - raktam fel ide a topic-ba, eredmények pedig a www.palyamotorozas.hu-n vannak...

LX
Eredmények és/vagy képek vannakl
hát igen... próbálunk, próbálunk.... meg túrát szervezünk...

LX
Család, munka, tanulás...
/A motornak meg olaj és gumicsere kellett, így a pálya közelébe se szagoltam. Most meg, mikor itt a gumi (akkor az összes gumis szabadság/tech ok miatt zárva a környéken) és felbütykölöm a felújított régi dobot, akkor látom, hogy folyik a villaszárból az olaj.. Időm meg alig./

Az már ott tartok, hogy Csaszit is hajlandó lennék megirigyelni a 8×20 perce miatt...

Ti LX? Kawa-kupáztok?
jó reggelt,

nagyon el voltál tűnve...

LX
Jó reggelt!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ de jól esett!
Én is voltam,és leszopattam egy pár nagydögöt
a rendőr- motoros nyílt napnak köszönhetően pályáztam a hungaroringen.

8x20 perc sikerült ez kb 185 km volt. meglehetőúsen fárasztó.

az első 20 percben történt töketlenkedésem után élvezetes 7x 20 perc volt.
érdemes ezt toább fejleszteni, köridőim nincsenek, nemmérték szerintem.

volt 1-2 gömbvillám, ők általában 2x köröztek le 20 perc alatt.
nem ius ez volt a lényeg hanem hogy baromi jóóóóó! főleg a célegyenes utan visszafordító jobbkanyar után az enyhe ívű jobbos, az a kedvenc:D

talán majd leszenk képek is!:) csinalt egyi ksimerősöm párat. idő jóvolt, 1x szemerkélt. páran eldöntötték a motort a pályán de semmi komoly, mindenki jolvan kivéve 1-2 index meg fékkar. nagyjabol enniy. ja és kéne menni MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG

szerencsés nap volt.
Késői a válaszom, de hogy Túró ne idegeskedjen: NEM csábítom el a pasidat!!!
Csak megjegyeztem azt, amit itt láttam a reglapján ... Te nem is láttad????
Igen Tomato!

Sajnos, az orális szex rossz oldalára keveredtél

De mit vártál ettől, bocsánt attól a társaságtól
Köszi a kimerítőt. szóval akkor engem sz.....nak. Na majd megkapják
pajzs teljesen rendben.. a hálózat kicsit lassú, mivel bluetooth-on nyomom... kékosztriga király, csak túró, és Lum hiányzik... ja meg Tomato, mert nála jobban senki nem táncol a csövön.. pohi pedig amit a gumibotjával szokott művelni.. na azt már le sem írom...

LX
LX...
Azt mondták a májerek kérdezelek meg, hogy milyen hely az a Kékosztriga
Egyébként meg jobbulást Pajzsnak meg a motorjának is, remélem tényleg nincs komoly gond!
És melyik esett előbb??
hali mindenkinek

esik az eső... meg a pajzs..... de pajzs rendben van, és a motorja sem nagyon KO...
LX gyors jelentését olvashattátok

LX