na szuper!
keress nyugodtan. piros busz, sárga motor...
vagy a kawaklubos számon:
202225292. ha be vagyok kapcsolva felveszem. de előző este mi tutira ott :o))
ha hozol sátrat akkor igen. :o) vagy, ha ideadod, akkor le tudom neked vinni...
én abban alszom egy éve, vagy boxban, ha sikerül szerezni.
13-án igen, részt kell venni, csak amiatt is, hogy a rajtfelállást megoldjuk...
A Kawasaki kupasorozat folytatódik, a Phoenix Racing (www.palyamotorozas.hu) által szervezett, márka-független pályanapok keretein belül.
A 3. fordulóhoz érkeztünk, amelynek támogatója a székesfehérvári Alba Motor Kawasaki Márkakereskedés.
Még mindig utolérheted a korábbi futamokon indulókat.
Ennek oka, hogy a pontozásos rendszer igen szigorú, így ha valaki egy futamot is kihagy, igencsak lemarad az előtte lévőtől.
Ez lehetőséget biztosít arra, hogy szinte bármikor csatlakozz, és próbáld ki ezt a pályázási lehetőséget, csak egy Kawasakisokból álló futamon*
Időjárás kegyes lesz, készüljetek.
A versenyen való részvételi feltételek most is érvényben vannak:
• Kawasaki motorkerékpár
• Részvétel a Phoenix rendezvényen (Ez azért is szükséges, mert időmérő transzpondert bérelni kell, ami alapján a rajtfelállást összeállítjuk)
• „C” licence vagy a helyszínen kiváltható „D” licence
A köridő nem kizáró tényező. Tehát, ha még nem voltál pályán, nem versenyeztél még, ez nem baj.
Szeretettel várunk, s szívesen segítünk tanácsokkal ellátni, tapasztalatokat megosztani.
S egy újabb plusz, a Kawasakisoknak!
A D.M.C. Kft (www.kawasaki.hu) és a Phoenix Racing június 12-én délután 18 – 20 óráig oktatást biztosít a Kawasaki motorkerékpár tulajdonosoknak.
Az oktatást két kiváló Kawasakis versenyző tartja: Vida Tibor és Kardos Krisztián.
Jöjjön minden Kawás, aki még nem volt pályán, nem ismeri a Pannónia Ringet, vagy azok is, akik már voltak párszor, s szeretnék látni:o) az ideális ívet, nem csak keresni azt. :o))))
A pályahasználat ezen az oktatáson ingyenes!
Fontos, hogy nem versenyző oktatás lesz, hanem egy olyan lehetőség, amely biztosítja a biztonságos motorozás tudás fejlesztését a pályahasználat előnyeivel:
• nincs szembeforgalom
• 11-14 méter széles út
• Nincs szalagkorlát
Gyertek, el, próbáljátok ki magatokat!
Másnap pedig? motorozás motorozás motorozás
*megfelelő létszám esetén biztosított a külön futam
a motorosok.hu-n az adás vétel topikba (bár nem tom mikori a hozzászólás) de valaki "RK 530SO vadi új O gyűrűs lánc " -ot akar eladni a bolti ár feléért.
tudod beszéltünk múltkor tail tidy-ről a hatosra. Na végülis az egyszerűbb végét fogtam meg a dolognak, rendeltem dannyboytól egy rendszámtartót világítással. Nem túl drága, és nem kell utánajárni meg minden.
keress nyugodtan. piros busz, sárga motor...
vagy a kawaklubos számon:
202225292. ha be vagyok kapcsolva felveszem. de előző este mi tutira ott :o))
2500 pénz plusz a transzponder.
csak a benzin.
én abban alszom egy éve, vagy boxban, ha sikerül szerezni.
13-án igen, részt kell venni, csak amiatt is, hogy a rajtfelállást megoldjuk...
nem ígérem, de lehet tudunk okoskodni valamit...
Június 13. Pannonia-ring (www.pannonia-ring.com )
A Kawasaki kupasorozat folytatódik, a Phoenix Racing (www.palyamotorozas.hu) által szervezett, márka-független pályanapok keretein belül.
A 3. fordulóhoz érkeztünk, amelynek támogatója a székesfehérvári Alba Motor Kawasaki Márkakereskedés.
Még mindig utolérheted a korábbi futamokon indulókat.
Ennek oka, hogy a pontozásos rendszer igen szigorú, így ha valaki egy futamot is kihagy, igencsak lemarad az előtte lévőtől.
Ez lehetőséget biztosít arra, hogy szinte bármikor csatlakozz, és próbáld ki ezt a pályázási lehetőséget, csak egy Kawasakisokból álló futamon*
Időjárás kegyes lesz, készüljetek.
A versenyen való részvételi feltételek most is érvényben vannak:
• Kawasaki motorkerékpár
• Részvétel a Phoenix rendezvényen (Ez azért is szükséges, mert időmérő transzpondert bérelni kell, ami alapján a rajtfelállást összeállítjuk)
• „C” licence vagy a helyszínen kiváltható „D” licence
A köridő nem kizáró tényező. Tehát, ha még nem voltál pályán, nem versenyeztél még, ez nem baj.
Szeretettel várunk, s szívesen segítünk tanácsokkal ellátni, tapasztalatokat megosztani.
S egy újabb plusz, a Kawasakisoknak!
A D.M.C. Kft (www.kawasaki.hu) és a Phoenix Racing június 12-én délután 18 – 20 óráig oktatást biztosít a Kawasaki motorkerékpár tulajdonosoknak.
Az oktatást két kiváló Kawasakis versenyző tartja: Vida Tibor és Kardos Krisztián.
Jöjjön minden Kawás, aki még nem volt pályán, nem ismeri a Pannónia Ringet, vagy azok is, akik már voltak párszor, s szeretnék látni:o) az ideális ívet, nem csak keresni azt. :o))))
A pályahasználat ezen az oktatáson ingyenes!
Fontos, hogy nem versenyző oktatás lesz, hanem egy olyan lehetőség, amely biztosítja a biztonságos motorozás tudás fejlesztését a pályahasználat előnyeivel:
• nincs szembeforgalom
• 11-14 méter széles út
• Nincs szalagkorlát
Gyertek, el, próbáljátok ki magatokat!
Másnap pedig? motorozás motorozás motorozás
*megfelelő létszám esetén biztosított a külön futam
a motorosok.hu-n az adás vétel topikba (bár nem tom mikori a hozzászólás) de valaki "RK 530SO vadi új O gyűrűs lánc " -ot akar eladni a bolti ár feléért.
rk 530so?
did 525 zvm?
köszi
Túró
tudod beszéltünk múltkor tail tidy-ről a hatosra. Na végülis az egyszerűbb végét fogtam meg a dolognak, rendeltem dannyboytól egy rendszámtartót világítással. Nem túl drága, és nem kell utánajárni meg minden.