És a délutáni időmérőig még az Open kategória sem ment olyan időt mint ő.
Amikor utolért QP1-en, elkezdtem követni, hátha tanulok tőle. 2 kanyarig tudtam követni,h goy hogyan távolodik tőlem.
vicces, mert én arra törekszem, hogy minél kisebbet mondjak. 2.06...
ti jöttök a 250-es óra állással.... szóval kicsit ferdítitek a dolgokat....
hahó. ébresztő!!!
Bocs elbasztam, kevesebbet!
6000 méteren aszem 5500-5600 métert számol! Áttétel elött 242 colt óra szerint a vége!
Pedig a haveroké 275 körül mutattak!
Rossz a kérdés, melyiken nem?!?!
Amúgy a Hring célegyenes vége 240-250 között valahol! Pontosan nem tudm, de majd felteszek egy kamerát kövbe, és beszámolok, melyik kanyarba és egyenesben mekkora tempót tudok összehozni!
Fogod azt érezni! nekem 5000-től emeli az elejét, pedig hátul csak 1-el tértem el! Az tuti, hogy a pályát újra kell tanulnod, amire min 1 nap rámegy!
Viszont legalább is nekem így jobban fekszik a pálya, több helyen jönn ki jobban a fokozat!
Amikor utolért QP1-en, elkezdtem követni, hátha tanulok tőle. 2 kanyarig tudtam követni,h goy hogyan távolodik tőlem.
Majd jövőre elkapom!
Mármint a boxban, és meghívom egy fagyira!
Nekem 210 a végén!
Mi csak reagáltunk rá!
A 2.06 az szép kicsi szám, majd próbálom űberelni, de alulról!
ti jöttök a 250-es óra állással.... szóval kicsit ferdítitek a dolgokat....
hahó. ébresztő!!!
6000 méteren aszem 5500-5600 métert számol! Áttétel elött 242 colt óra szerint a vége!
Pedig a haveroké 275 körül mutattak!
Amúgy a Hring célegyenes vége 240-250 között valahol! Pontosan nem tudm, de majd felteszek egy kamerát kövbe, és beszámolok, melyik kanyarba és egyenesben mekkora tempót tudok összehozni!
Hogy miért azt nem tudom, de így van!
melyik pályán mész 250el
minek az órát nézed, a kanyar előtt?
Viszont legalább is nekem így jobban fekszik a pálya, több helyen jönn ki jobban a fokozat!
érzed, sokkal jobban, hogy de jó lenne egy csúszókuplung....