Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig Bálint épp akartam mondani hogy leugrok meghallgatni a kipuffodat csak nem találtalak MSN-en (ritkan vagy fenn)
monjuk most nekem is vizsgák vannak de ez nem jelenti azért hogypicit ne loghatnek el a könyv elől. igen ma rendeltem, a wolfot választottam, volt még yoshi, micron,a leovince,vagy a muzzy. erre élettartam garit adnak és ez votl a leghangosabb szóval ezzel tuti meghallanak.. mert mostanában páran fel akartak paszírozni a busz, majd később egy masik kocsi oldalára.

hihetetln hogy nem jött még meg, mit mondanak miert nincsen még itt? nekem azt mndta az angol pasas hogy kb 8 nap mire ideér. viszont a Leo Vince az SBK-s szóval gyönyörű

gyer fel msnre majd itt varok:D
Na, Csaszi végülis megrendelted a Wolfracing-et amiről beszéltünk? Frankó, gratulálok, majd muti meg!
Én, képzeld, hat hete (!!) rendeltem meg a Leo Vince-emet, és még mindig nincs itt, pedig három hétre ígérték... szerintem a tied hamarabb ideér Amerikából. Mekkora gáz!
énis vettem rá Wolfracinget. de majdnem yoshimura lett belőle, végül mégsem.
még nekem sem jött meg mert ma rendeltem

remélem ez is szép ne zsólj majd mindenki azt mondta hogy igen. kinézete nemérdekel annyira...
haggyál mán na!

www.full-gas.hu

hajrá
szia túró!

igazán hálás vagyok a részletes ismertetésért, gondolom mindenki nevében mondhatom
namost, csakhát...
próbáltam erőteljes szőkeként logikázni, de azért megkérdezem biztosamibiztos-alapon. tehát 27-én odaficegek a járgányommal, és az időmérőként feltüntetett etapokban karikázhatok kedvemre a sok suzukis és vérprofi márkaidegen között? vagy csak az menjen, aki körbealázza a népet? nem mintha, így csökkenének bármit is az esélyeim csak érdeklődöm
jah és persze mennyi az annyi? low budget?

háládatos birkaszemek és köszönet: éva
engem nem zavar. ezért fórum.
oks...köszi

Bocs,h tele offoltam a topicot.
odamész, fizetsz, kapsz egy szalagot, s amikor azt mondják motorosok, akkor mehetsz! :)))
szerintem mindenképpen menj el!!! meglásd, jó lesz
köszi a linket!

Hát nem tudom.....elmegyek,aztán ha nem engednek fel akkor megyek tovább az euroringre, 14től ott legalább lehet motorozni.
Tényleg....ezzel kapcsolatban tud vki vmi infót,hogy ha odamegyek akkor mit kell csinálnom,kit keressek stb?
ne menj!
http://www.suzuki-motor.hu/

hírek - eseméynek
a suzuki mottója, az urald a pályát? éshamáá uralja...
a sucsamotáról nem tudsz ilyen infókat? Mert én azért mennék el,hogy hátha felengednek körözgetni.
ööö arra gondoltam,h felengednek....nem versenyzők közé
nem az a szucsamota, de ott nincs ilyen motorozás. :o)
egyénileg? ezt nem értem. tiéd a pálya?
túró!

Ez nem 28-ná lesz? A másik...én akkor egyénileg nem mehetek fel körözgetni?
suzuki nap május 27!

08.00 – 09.00-ig gépátvétel, regisztráció

09.00 – 09.30 SV Klub + GSX-R Klub pártolói
09.30 – 10.00 GSX-R 600
10.00 – 10.30 GSX-R Open (750-1000)
10.30 – 11.00 SV Klub + GSX-R Klub pártolói idõmérõ
11.00 – 11.30 GSX-R 600 idõmérõ
11.30 – 12.00 GSX-R Open (750-1000) idõmérõ
12.00 – 13.00 EBÉDSZÜNET
13.00 – 13.30 SV Klub + GSX-R Klub pártolói
13.30 – 14.00 GSX-R 600
14.00 – 14.30 GSX-R Open (750-1000)
14.30 – 15.00 SV Klub + GSX-R Klub pártolói idõmérõ
15.00 – 15.30 GSX-R 600 idõmérõ
15.30 – 16.00 GSX-R Open (750-1000) idõmérõ
16.00 – 16.30 SV Kupa
16.30 – 17.10 GSX-R Klub Kupa 600
17.10 – 17.50 GSX-R Klub Kupa Open
17.50-tõl díjkiosztó és pályazárásig utas motorozás

Megjegyzés: az idõmérõként feltüntetett motorozás alkalmával kvalifikálhatjátok magatokat a versenyekre, viszont aki nem szeretne indulni a versenyen, annak ez ugyanúgy szabadmotorozás is egyben. Aki reggel felveszi a transzpondert, annak egész nap mérik az idejét, de a rajtlista elkészítésénél e két idõmérõn megfutott idõeredményeket vesszük figyelembe.
nagyon jó lesz a hangja.
én is yoshimurát vettem rá, de nem tudom milyen hangja van, mert még nem jött meg
fogalmam sincs.
engem zavar városban azt tudom.
autósok ezt sem hallják meg. ezt is tudom
Túró ezzel a kipufogóval hangosabb a motorod, mint egy 636-osra való rezóval?
mi is megyünk nyugi!
azaz én tutira! he he!
újra alázhatom az sv-seket... a franc. ez a legszarabb az egészben...
Jó reggelt,

Kizsbegre, szabad ilyet... legleljebb megdobálunk kővel...

LX
sziasztok, csak bekukkantottam.

csaszinak üdvözlet itt is, és osztozom a pályázás okozta örömében.
jövő hét végén is lesz vmi úgy hallottam, érdemes nézegetni a honlapot, mert tényleg spórolósabb így, mint bérletet váltani. bár a most hétvégi vmi suzukis próbanap lesz, állítólag. az meg gondolom itt szentségsértés-számba megy na de tényleg lehet, hogy megéri lenézni... már ha nem hoz zavarba ugye, hogy aki nem suzukin ül, azt megdobálják kővel

ja, és annak a kawasakis bácsinak, akivel ma kétszer is találkoztam: az egyik dombon az egyik város előtt, és a másik városban a másik domb után, csak üzenném, hogy: heló .
persze csak ha szabad ilyet