Hja, egyszer az eredeti angol Mr. Turbós ZZ-R tesztben olvastam, hogy a tesztelő a vonóerő miatt automatik rakott egy 5-öst..
(mondjuk az a motor mért 371-et ment..)
abban másfél mozdony van :o)
egyszer ideadta cimborám tavaly a 10-esét a P.ringen.
nem akartam vinni, de mondta, hogy próbáljam ki. Ő jött mögöttem a millémmel.
hát mit ne mondjak. semmi tapasztalatot nem szereztem, mert úgy fostam rajta, hogy 2 fokozattal feljebb mentem mindenhol, nemhogy bedönteni, meg kigyorsítani.
így csak azt látom amikor megndindulnak kigyorsításon :o)
3-asig végi lehet menni vele a pályán szinte. én a célegyenesben a 6. után még akartam váltani...
Nekem lehet, hogy amiatt volt nyugodt az álmom, hogy este (elvittem beállíttatni a 7-est) Allveer + a ZZ-R vitt haza.. Az a nyomaték nem hétköznapi, legalábbis instabil utasként semmiképp!
Valahogy úgy gyorsul, hogy érzed: nincs más választása, hanem eldöntött tény. 200-nál is. Kb. mintha egy mozdony tolná és semmi nem tartóztathatja fel.
(fel is merült a kérdés, mit művelhet a ZX-10R ?!)
Mondjuk az első ZZ-R-jén is vitt már, úgyhogy ez a "mozdonytol-feeling" lehetne akár a típus védjegye is...
Azért jó a friss olajjal tárolás, mert a f. o. mentes mindenféle káros anyagtól (víz, savak, égéstermék(szutyok)), ill. telve van az ezek korrodáló és egyéb káros hatásait kiküszöbölő/enyhítő adalékokkal (amik egyébként feladatuk ellátása közben elhasználódnak az olajból többé-kevésbé). Persze átforgatni gyújtás nélkül a friss olajjal nem hülyeség.
LX
LX
tegnap is beszéltem veled. Ma is fogok. Semmi bajom veled.
LX
LX
meg. köszi.
LX
válok! :o)
levél ment. Olvass. Nézz. Láss.
LX
(mondjuk az a motor mért 371-et ment..)
egyszer ideadta cimborám tavaly a 10-esét a P.ringen.
nem akartam vinni, de mondta, hogy próbáljam ki. Ő jött mögöttem a millémmel.
hát mit ne mondjak. semmi tapasztalatot nem szereztem, mert úgy fostam rajta, hogy 2 fokozattal feljebb mentem mindenhol, nemhogy bedönteni, meg kigyorsítani.
így csak azt látom amikor megndindulnak kigyorsításon :o)
3-asig végi lehet menni vele a pályán szinte. én a célegyenesben a 6. után még akartam váltani...
Valahogy úgy gyorsul, hogy érzed: nincs más választása, hanem eldöntött tény. 200-nál is. Kb. mintha egy mozdony tolná és semmi nem tartóztathatja fel.
(fel is merült a kérdés, mit művelhet a ZX-10R ?!)
Mondjuk az első ZZ-R-jén is vitt már, úgyhogy ez a "mozdonytol-feeling" lehetne akár a típus védjegye is...
bár az olajat már megrendeltem :o)
akkor csere lesz :o)
Kivételesen valóban jól aludtam.
elindulta meóba is.
feljöttem a metróból s ragyogott a nap. feltöltött egy perc alatt.
s jött a kedv, a rímek.