Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, a gurulás nekem is nagyon tetszett, szép helyeken mentünk, mi a sor végén a saját tempónkat motoroztuk (ezért is maradtunk le... )

pii: nekem tetszett, hogy megpróbáltad egybetartani a társaságot és mindig bevártad a végét, legalább tudtuk, hogy nem feledkeztetek meg rólunk

Kérdésem, hogy hol lehet találni fotókat a hétvégéről, aki fotózott, az tegye közkincsé a képeit. Köszi!

Gyurinak és a motornak jobbulást kívánok!

Remélem jövőre is lesz sok hasonló túra (esések nélkül).

Üdv
Gergő
sziasztok én nem nagyon tudom, hogy ki kicsoda volt a csapatba a túrán meg töbnyire a motorok tipusát tudom csak,de akivel én beszeltem mondott jot is rosszat is.Turo egyertelműen azt irta hogy haladunk és kanyargunk szerintem mindenki tudta hogy milyen tempóban tud befordulni valahova nem volt rákényszerítve semmi.Persze ilyenkor kijön a versenyszellem,de a mellékelt ábra azt mutatta, hogy mindenki odatalált a kúthoz ,és mindenkit mevártunk a kereszteződéseknel meg a pihenőknél.Igaza volt annak is aki hazament {kb 350km mentek} ennyi esett jol.Aki meg tovább jött szerintem nagyon elvezte a jó kis utakat. A kedvenc kisöcsém megírta a sötétség hazafelé nekem sem tetszett föleg fekete plekóval.meg mondták a yamahások a határ után hogy mostmár haladjunk aztán eltüntek De összességeben jol éreztem magam.Ha valaki zokon vette hogy megelőztem bocsi ha valakit feltartottam szintén {én voltam a zöld zx-9-el aki ment mellettetek és probáltam az elejét meg a végét is összefogni} nem öncélúan száguldoztam csak probáltam mindenkit megvárni.Bocs hogy hosszúra nyúlt egy kicsit.Szép időt hosszú ,és üres országutat kivánok mindenkinek Pii
Bird:
Utállak.
Allveer buliján találkoztunk?
Akkor meg pláne nem értem, hogy miért nem emlékszem Rád, hiszen ott nem voltunk többen 10 főnél
Nagyon.. :)
Szerintem ez már a múlté, ha pénz van, megoldják.
Hallom, ahogy mindenki dolgozik, csak úgy kattognak az egerek :)
Igaz, annak itt vagyok én :) Ráadásul a talpán
Hát férfi nem is lehetek.
Csajoskodás, aaaaz megy! ;)
Köszi. Ezen nem lepődök meg.
Húha! Te győztél!
Ez a smiley az itteniekhez képest egy Godzilla..
Brnoban az ebadta
Mittomén... miért, hol van?
Merhogy hol az LX?
Úgyis mindjárt röhögöl, felesleges így összeerőltetni a szád sarkait!
Leslie, mi ez a kérdőjeles mosoly?
Fontos embert. Bocsikaaa
Te mindig fetrengsz a röhögéstől. Komolytalan liba.
Bird, a fontos ember mindenki ismeri.
Egyszer találkoztunk, Allveer kawás talijának streetfighter bemutatóján. Úgyemlékszem.
Jól beszélsz!
Ismeretlenül is ismersz