Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha leszereled, tuti agyon tudsz verni bennünket... :o)
egy ilyennel??? 2:04, még Bartát is leverem

LX
várom...
2:20???

imádlak!
felteszek egy ilyet, és szét alázlak a P ringen Túró.....

egy ilyen

LX
csaszii kérdezd meg tomato-t, ő most szereltette be a riasztóját. küldött képeket, szét volt randán bombázva a gép, de a végeredmény pöpec, szép munka.. meg lehet lazulni a csajok előtt is. h pittyeg a vas a parkolóban
Csaszii,

menj a saját fejed után... ügyes gyerek vagy te jut eszembe mizu" a szép világítós szelepsapival???

LX
nah , megvettem, baromi jó, már csak bekel lszereltetni valahol, megnéztem emnyni hely van és azt is hogy befér e. a válasz igen. nah most kerese kaegy motorriasztó szerelőt aki nem buherál sokat. tippetek van? vagy menjek a fejem után? (az neha jó néha nem)
neeeem. a riasztó! :o)))

ha Bird is, akkor csók neki! :o)
A Bird? Ő tuti, ismerem...
jogos. meg szereti-e a meleget??? :o))
Meg főleg a rablásgátlóról!
Szerintem kérdezd meg Birdöt is a riasztóról.
Csaszii, egy jó tanács: mielőtt megvennéd, előbb nézz körül a hátsó ülés alatt, hogy befér-e, mert az ülés alatti kipufogóknál nagyon kevés hely marad!
nem bontják meg annyira? megmutatom melyiket néztem ki:

ezt

vagy ez Piranha

az előbbinel van lehetőség taviranyitorol indítani, az utóbbinal van kártya ami akkor jó ha eltavolodok kartya nemkul leall, nemindul...kvazi rablasgatals.

mivel budapesten járnék vele kell bele egy riasztó. de melyik?
Csaszii nekem van 35Ft és szerintem jó legalább is engem megnyugtat
a másik:

motorozok, elindítom és megvárom míg 90 fokra ér, majd elindulok vele, aztán 5 perc múlva 62 fokot mutat a kijelző mert hideg a levegő....azzal megmár nem igen lehet motorozni...mi t csinaljak? tegyek egy bőrtakarőt a ramair elé? mint az ikarusokon?
motorba riasztó, van értelme? most akarok belerakatni....
mi szeretünk így is...
bár én néha nem!
a franc.. :o(((
Leslie!
Kellene majd egyeztetnünk. Mi az e-mail címed kiscsávó?
Köszke!
Szombaton voltunk Citadellán. Szokásos jó hangulat volt, tengernyi jobbnál-jobb vas. A rendőri felvezetés is jó volt (köszi), nem volt túl veszélyes a dolog. Elgurultunk Szentendrére, ott is riogattuk kicsit a jónépet.

túró: örülök, hogy nem felejtetted el! Lehet, hogy csütörtökön élek vele!
jaaa... persze... hogy olyan uncsi motorokat tervezzenek mint a többi dizájner..... nem nem....

LX
az még odébb lesz... (O10]
remélem addigra kirúgják a jelenlegi dizájnert!