Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"hát igen, mit csináljak ha szétrobbanok a tehetségtől
félre a tréfát: csak probaltam motorozni[O01.gif" align=absmiddle> de most hogy mondod te Tenyleg elhitted
CSASZI májsztró!!!

akkor mi lesz

Én most indulok, ha jössz csörögj rám
Csaszi:
;)

Jó voltál - és hogy tömjénezzem magamat egy kicsit, én nem kételkedtem benne, hogy van motorod :)
Szia Tin-Tin,

látod, ezt mondom. Egy túravezetőnek - mert azért túravezető(!) - a kevésbé rutinos résztvevők helyett is kell gondolkodnia és olyan tempót diktálnia, hogy lehetőleg senkinek ne eshessen baja. Ne érezze kényszernek a rohanást senki, így ne vállalja túl magát...

Persze lehet karokat széttárni, meg olyanokat mondani, hogy mindenki a tudásának megfelelően legyen bevállalós, de könyörgöm, akkor minek hoztuk össze a csapatot? Azért, hogy a végére 30-ból 10-en maradjunk? Faszkorbács™...
Drága Túró és Kawások, mindenki!
Ha ez a kis szösszenet nem történt volna a Gixxerrel, azt is mondhattam volna, hogy huhhh de nagyot mentünk. És de nagyokat kanyarogtunk. Ahogyan azt a magam részéről meg is tettem egész végig. De miután láttam, hogyan kecmereg fel a barátnőm és a férjem a hasaló motor mellől, egy kicsit megszeppentem. Tényleg jó gyorsan mentünk. És nekik nem szabadott volna... Főleg nem 2 személlyel. Ez mondjuk abszolút Gyuri hibája volt, neki kellett volna felismerni, hogy ismeretlen úton, kis ivű kanyarokban, hordalékos útszéleken, nem megyünk ilyen tempót, és nem kanyarodunk ilyen módon. Bénán... na
A túra és a szervezés egyébként mint mindig, most is klassz volt. Szerintem, ha legközelebb kiirjuk, hogy HALADÓKNAK, nem is lesz semmi god :) Csókollak benneteket!!
alveer

bazz, alveer én egész túra alatt nemtudtam hogy veled beszélek, aza dumaltunk vagy 1 órát legalabb de mindvegig lövésem nemvolt hogy te vagy az alveer, 1x latta mvalakit egy bordó ZZR-en de mondom ez tuti az alveer lesz, csak akkor buko volt rajtad....nemvagtam hogy tevagy, most ismertelek fel a képről:) szevassz pajtas

(de figyelmetlen voltam)
én tudom hogy meg nagyon új vagyok itt meg nagyon uj a sportmotorozasi tapasztalatom is ennek alapjan kevésbé lehet érvényes a véleményem, de tenyleg kibaszott gyorsan mentunk nalam a 160 az mar sok....én 80-120 között érzem jol magam. az hogy beestem a kurva árokba spec nem ennek köszönhető mert ott épp csak 20al mentem. ettől függetlenül szerintem abnormalis volt a tempó de élveztem. csak ne legyen soha baj. remelem sosem lesz
II. Kawasaki Klub túra

Megvolt. Kell egy kis idő, mire kiheverem a sokkot. A srácok kicsit keverték a szezont a faszommal és egyenesben adták a gázt kanyar helyett.
Ha érvényesülési problémátok van, el kell menni szakemberhez kezeltetni, vagy megtanulni rendeltetésszerűen használni a motorkerékpárt: befordulni vele rendesen abba a kurva kanyarba, nem egyenesben húzni a nyélgázt, mint a körúti idióták. Miért kell nekem 200-zal mennem ahhoz, hogy tudjam tartani a lépést az élbollyal, kanyarban meg 100-zal kerülgetni őket, mint valami torlaszt?
Most ültetek először motoron, vagy mi a vér van?

Megmondtam, 110 km/h. Mindenhol. És nem forgácsolódik le a létszám 2/3-a, mint most és nem az árokba fordul a GSX-R 1000 sem. Aki pedig nem tud úgy kanyarodni, van reális esélye utolérni a csapatot az egyenesben. Kötelékben motorozás, igaz..?

Túrókám, szereljél már fel egy bazi nagy visszapillantót a motorodra, ha érted, mire gondolok...

Most pedig jöhetnek a nagyszájúak(!) lehetőleg anyázós magyarázatai, ki miért volt akadályoztatva abban, hogy ne úgy kövesse az út görbületeit, mint egy nyugdíjas csiga.
a pretension az kifogást jelent ha jol emlekszem, de megneztem a szótárba s sok mindent jelent még: elbizakodottság, igény jogigény, ürügy. önhittség.

de a MAN OF PRETENSION (MOP ez is szinten) szerény embert jelent:)

szoval en eg szereny ember vagyok:D

Induló!
Szép jó reggelt mindenkinek! ;-)
A kawások elgurultak mára..
Csaszii,

asszem kapsz egy új nevet : MOP (Master Of Pretension)
Azért nem kaptál Kawás nevet, mert azt még nem érdemelted ki

LX
köszi.
Kellemes hétvégét nektek is.

LX
Csak nehogy addig megtanuljak jáccani
igen de mivel én budapesten voltam a motorom gödön volt nemugyvanaz hogy 20 perc alatt ottvagyok...

akkor paraszt oszt kész!

Nektek is.
Tegnap háromnegyed 8-ig ott voltunk.

Jó hétvégét mindenkinek.

Üdv
az később volt. nem 6-kor vacsizott.
a dokihoz ment akkor amikor Dannyval megbeszélte.
tehát, doki, aztán zaba.
Danny meg várt hiába.

bár elvileg nem is mehetett utcára.
ja a doki mindta, hogy mehet nyugodtan, mert begyógyult a seggén az aranyérműtét nyoma.

bazze. védem Csaszit!

na jó!

Igen Csaszi. akkor hogy van ez!??
tegnap voltam doktornál ma akartam menni a dangerbe de ma nincs nyitva:)
mérárultad el neki, most pedig legalabb inkognitoban lehettem 1 percig is:)
papa azt ne mfelejtettem el a jövőhélten lesz rá alkalmad kikapni tőlem ne aggodj:)
Dannynak azt írtad dokihoz mész?
én ráérek mennék szivesen tegnap si a szerájban vacsoraztam a csajommal ma is örömmel mentem volna
biztos!
holnap nincs danger bolt nyitva!
tényleg nem rossz..
(te kötsög )

LX
egyéb kritika!?