"hát igen, mit csináljak ha szétrobbanok a tehetségtől
félre a tréfát: csak probaltam motorozni[O01.gif" align=absmiddle> de most hogy mondod te Tenyleg elhitted
látod, ezt mondom. Egy túravezetőnek - mert azért túravezető(!) - a kevésbé rutinos résztvevők helyett is kell gondolkodnia és olyan tempót diktálnia, hogy lehetőleg senkinek ne eshessen baja. Ne érezze kényszernek a rohanást senki, így ne vállalja túl magát...
Persze lehet karokat széttárni, meg olyanokat mondani, hogy mindenki a tudásának megfelelően legyen bevállalós, de könyörgöm, akkor minek hoztuk össze a csapatot? Azért, hogy a végére 30-ból 10-en maradjunk? Faszkorbács™...
Drága Túró és Kawások, mindenki!
Ha ez a kis szösszenet nem történt volna a Gixxerrel, azt is mondhattam volna, hogy huhhh de nagyot mentünk. És de nagyokat kanyarogtunk. Ahogyan azt a magam részéről meg is tettem egész végig. De miután láttam, hogyan kecmereg fel a barátnőm és a férjem a hasaló motor mellől, egy kicsit megszeppentem. Tényleg jó gyorsan mentünk. És nekik nem szabadott volna... Főleg nem 2 személlyel. Ez mondjuk abszolút Gyuri hibája volt, neki kellett volna felismerni, hogy ismeretlen úton, kis ivű kanyarokban, hordalékos útszéleken, nem megyünk ilyen tempót, és nem kanyarodunk ilyen módon. Bénán... na
A túra és a szervezés egyébként mint mindig, most is klassz volt. Szerintem, ha legközelebb kiirjuk, hogy HALADÓKNAK, nem is lesz semmi god :) Csókollak benneteket!!
bazz, alveer én egész túra alatt nemtudtam hogy veled beszélek, aza dumaltunk vagy 1 órát legalabb de mindvegig lövésem nemvolt hogy te vagy az alveer, 1x latta mvalakit egy bordó ZZR-en de mondom ez tuti az alveer lesz, csak akkor buko volt rajtad....nemvagtam hogy tevagy, most ismertelek fel a képről:) szevassz pajtas
én tudom hogy meg nagyon új vagyok itt meg nagyon uj a sportmotorozasi tapasztalatom is ennek alapjan kevésbé lehet érvényes a véleményem, de tenyleg kibaszott gyorsan mentunk nalam a 160 az mar sok....én 80-120 között érzem jol magam. az hogy beestem a kurva árokba spec nem ennek köszönhető mert ott épp csak 20al mentem. ettől függetlenül szerintem abnormalis volt a tempó de élveztem. csak ne legyen soha baj. remelem sosem lesz
Megvolt. Kell egy kis idő, mire kiheverem a sokkot. A srácok kicsit keverték a szezont a faszommal és egyenesben adták a gázt kanyar helyett.
Ha érvényesülési problémátok van, el kell menni szakemberhez kezeltetni, vagy megtanulni rendeltetésszerűen használni a motorkerékpárt: befordulni vele rendesen abba a kurva kanyarba, nem egyenesben húzni a nyélgázt, mint a körúti idióták. Miért kell nekem 200-zal mennem ahhoz, hogy tudjam tartani a lépést az élbollyal, kanyarban meg 100-zal kerülgetni őket, mint valami torlaszt?
Most ültetek először motoron, vagy mi a vér van?
Megmondtam, 110 km/h. Mindenhol. És nem forgácsolódik le a létszám 2/3-a, mint most és nem az árokba fordul a GSX-R 1000 sem. Aki pedig nem tud úgy kanyarodni, van reális esélye utolérni a csapatot az egyenesben. Kötelékben motorozás, igaz..?
Túrókám, szereljél már fel egy bazi nagy visszapillantót a motorodra, ha érted, mire gondolok...
Most pedig jöhetnek a nagyszájúak(!) lehetőleg anyázós magyarázatai, ki miért volt akadályoztatva abban, hogy ne úgy kövesse az út görbületeit, mint egy nyugdíjas csiga.
félre a tréfát: csak probaltam motorozni[O01.gif" align=absmiddle> de most hogy mondod te Tenyleg elhitted