Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugy szoktam kiviszem az ures palackot 70grivenyért tele vágják a kuton,teljesen tel tehát nem ithoni 13liter,hanem kint 20l
van pásportod?
mármint nem az ottani gázt, hanem az ittenit... (sajnos)
a gázt án is használom.... mosóport most vettem először... 9 kg ariel.. 5500 Ft...
csumi pipi!jó bulit holnapa téleg sajnálom.............
én ódaátról vásárolok mindent!mosópor,üditő,Gázpalack,benya meg ami még hozzá tartozik! megakarják ölni a határt a nagyfejü miniszterek,de ugysem tudják mert mindenre van kiskapu amit kitalálnak és az ukránok sosem fognak belépni az unioba,nem hülyék
írj majd, hogy mi van a lyukkal....
Na üzletegessetek én efexem csumida...
na látod én megnem innám semiértsem!bor pálesz!
Ok... az-az... a műanyag... még most ismertem meg, nemrég, de tök jó... 500-ért vettem 3-at...:-)
igy van mind1iket ha jösz erre csak szólj ide előtte hogy legyen nyál! a sörre a muanyag flakonosra gondolsz?
azé irtam,me tuttam a tata meg tuti töpött
Aki szereti a sört az az ízéjért issza...
pfff.... remélem nem...
Az alkohol mentes úgy rémlik...
meg a rogan sört... azt iszom most...
akkor Te ismered tivadart, ugornyát, meg a nagybukót...
Ja innen a becenév...
Pedig azt ígérte, hogy csendben marad az a kis vakarcs...
Még a babgulyásoddal is megvesztegettem Akkor korrumpálhatónak tünt de lehet, hogy fölénk ígért valaki...
pipi.te laksz Pusztakotkodácson nem
nertél a nyereményed 1 használt karácsonyfa+1 mikrohullámu sütő 2dbhangfallal és 1 simson motoros mosógép
hát az a baj hogy az asszony össze spanolt a Béla exével és sokat susmogtak együtt! és Tata,,,,,nem tudom már elég régen beszéltem vele
ÁÁÁ megvan SATU MARE
Rákérdezhetek?
Karikószörcsög?
nábrád, kérsemjén (lehet ly) panyola