Most beszéltem Vele telefonon... tud szerezni hozzá nekem cuccot... mivel úgy túnik, hogy két karmanytús és 90%-ig biztos vagyok benne, hogy a belső nem tömít és ezért rossz.. ha megoldódott, közzé teszem...:-)
Nekem is ki lett takarítva, át lett minden fújkálva komprival. A hülye taljánja, nem tudom mi a f.szt használt, de ami benne volt vásárláskor az tejfehér volt. Elméletileg sokat állt a motor, amit igazolt az, hogy az egyik oldalon be volt rohadva a fék elég rendesen, fogott is alig tudtam tolni. Nagy nehezen ki lett játszva a berohadt dugi
De a fékkar holtjátéka szóval na, nincs holtjáték, mert az egész egy holtjáték...
Miután hazaérek ebből a porfészekből az első dolgom lesz, hogy megújjazom azt a lukat
De addig is megvárom, neked, hogy áll helyre a dolog azt lemásolom az ötleted Egyébként engem is zavart az első pillanat óta, de mégsem törődtem vele. A gáz akkor van, ha olyan helyen kell menni, ahol sűrűn hosszat kell fékezni (pl.Ring) néhány kör után megszűnik olyan mint a fékhatás azt sporolós fékkel nem jók a köridők
a külsőn a nagyobbikat érted? Tök tiszta sajnos minden... a nagyobbikon belátok, olyan tiszta, a kicsit pedig ha befogom, akkor jó a fék, tehát az sincs eltömődve...
Azt próbáld meg hogy leveszed az egészet? szétszeded és elmosod féktisztítóval! A külső furat szerintem eltömődött! Az iszaptól! Nem tuti de akkor már a karmantyút is szemügyre veszed!
Nem nagy szám szétszedni! Ha levetted a kart akkor csak egy seeger gyűrü fogó kell és szétjön!
De értem mire gondolsz ha hazérek valamikor, mindenképpen első dolgom lesz kipróbálni...
De semmi okosat nem mondott Ő sem, bár ezen ugye nem csodálkozunk...
De a fékkar holtjátéka szóval na, nincs holtjáték, mert az egész egy holtjáték...
De addig is megvárom, neked, hogy áll helyre a dolog azt lemásolom az ötleted Egyébként engem is zavart az első pillanat óta, de mégsem törődtem vele. A gáz akkor van, ha olyan helyen kell menni, ahol sűrűn hosszat kell fékezni (pl.Ring) néhány kör után megszűnik olyan mint a fékhatás azt sporolós fékkel nem jók a köridők
Nem nagy szám szétszedni! Ha levetted a kart akkor csak egy seeger gyűrü fogó kell és szétjön!