Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En pont azt tapasztalom, hogy a valsag ellenere nem igazan esnek az arak. Olyan 9-es, ami 2001 utani es jo allapotban van, mai napig 1-1.1M korul mozog. Ez pont azert valt erdekess, mert nagyon olcso. Tudom mindig vannak hirtelen adodo olcso mocik, de szerintem nem altalanos ez. Ez 97-esekkel van azonos aron.
Furcsa, hogy ennyit esett az ara. Azota biztos mas is hasznalta es adott a pofajara.
2 éve 1,5 alatt nem vettél olyan zx10-et, amit én 1MFt-ért odaadnék. Válság van, mennek az árak lefelé. 2 év múlva, majd a ződ gépemről is beszélgetünk

Összességében ha cseréltek benne olajat megér ennyi pénzt! Alkura szerintem ne számíts! Ha jól látom az a hátsó gumi van rajta, amivel eladtam (eladás előtt cseréltem), nem mehettek vele sokat.
De ugyanaz. 1,1-ért számolták be a Z-be. 500-at kellett rátolnom. Ez kb. 2 éve volt (megnéztem 2008 nyarán). Pesten leszakadt a kipufogó bilincse a szar utakon mire odaértem, gondolom azért cserélték le dobostól. Úgy volt megbeszélve telefonon, hogy 250-et kell rátolnom!
A kép alapján kapott néhány egykereket is azóta.
De Te nem 1M korul aruldad? Hogy lehet most 700? Vagy nem ugyanarrol van szo, amelyikre en gondolok? Arrol beszelunk, melyiket a sajatodkent hasznaltal a Z1000 elott?
Nem feltétlen a motorral volt baj, hanem a tulaj hozzáállásával, többet nem akarom bántani Imit. Akkor is ez volt a legolcsóbb 9-es.
Annyiért még 98-asat se nagyon lehetett találni kb. 4 évvel ezelőtt.
Ez az én motorom volt. Ami változott: lekerült róla a púpos plexi, ledes index, lecserélték a gumikat (az első vacak), illetve a lánc eléggé megnyúlt. Levettek még róla 1-2 matricát is, ahhoz tudok adni anyagot. A motorja nálam rendbe volt, egyenes-futás jó volt.
Az első féktárcsákat nézd meg! Fagyállót is cserélj benne, mert ez eladás előtt kimaradt nálam.
Illetve egy jó hír, kapott egy böszme nagy dobot a gyári helyett.
Ha nem csavargatták el a karbiját azóta, akkor kibaszott jól eszik. Nem kell letesztelned télen, a 300-at viszi
Nem vagyok benne biztos, de 15000km körül tettem bele 2 szezon alatt. Ha van kedved olvass vissza a fórumban, vagy nézd át a levelezésünket.
sedu!
ez nem a te motorod volt?egyébként már leirtam régebben is,hogy én is innen hoztam a motoromat,de immár negyedik éve használom,hiba nélkül!
ezzel nem mondom azt,hogy nincs náluk átkurás...
Na nehogymá el higgye bárki, ennek az embernek egy szavát is aki ezt a motort hirdeti az egyik haveromat át kurta, az a gyerek egy R1.et akart venni tőle amit 600-ert árult volna.........
Egeszen konkretan errol van szo, szerintem egyre gondolunk. A neten fellelheto, kereskedesben hirdetett ranezesre(!) jo allapotban levo Kawasakik kb. fele csak ebbol a kereskedesbol van. Kulonos...
Békéscsaba hátulról a 3.-ik város lenne ahova motort mennék venni, főleg ha egy kereskedésre gondolunk. Én már vettem onnan, nem a motor állapota miatt mondom első sorban.
És ha szerencsénk van,akkor vehetünk még egy 3.-at is hozzájuk donornak!
A legjobb az, ha mind a kettot megvesszuk es osszerakunk a kettobol egyet!
Ezért jutottunk ma már el oda,hogy csakis azt szabad elhinni,amit látunk!
Ahol alapból 40 % eltérés van az árban ugyanarra az évjáratra,azt te is tudod,hogy nem takarhatja ugyanazt a minőséget!
De azért az árért még a sz@rabb is lehet akár jó vétel is!
Igen. Emiatt is fogok tovabbra is gondosan elmenni egy motort megnezni akar Bekescsabara is, ha ugy gondolom, hogy van ertelme. A konkret peldam azert szembetuno. Ugyanaz a motor Veszpremben 1M2, ami Bekescsaban akar hitelre is 7k. Elkepzelheto, hogy kb. azonos az allapotuk, de nem lennek meglepve, ha megsem. Persze az arban ott a kulonbseg, tehat ar-ertek aranyt tekintve valoszinuleg a bekescsabai motor a jobb vetel. Kerdes, hogy a "majdnem tokeletes" fogalma mit jelent es ki milyen motort akar. Arra probaltam kilyukadni, hogy a rengeteg kamu, meg arsrofolo hirdetesek uborkaszezonjaban ezek a szemleletbeli kulonbsegek csak meginkabb megnehezitik a vasarlo dolgat.
Milyen lenne?
A Pipi bolond,én meg nem!
Latod, tudunk mi egyeterteni!
Viszont ha mondjuk neked személyesen van pár rossz tapasztalatod,az még nem feltétlenül jelenti azt,hogy másoknak nincs erre vonatkozólag jó tapasztalata!
Csak esetleg nem tudunk róla!
De attól még létezik!
A cigányokat, a zsidókat,a buzikat lehet,mert ott a % olyan arányú,hogy ott már megengedett az általánosítás!
Vagyis hogy mind buzi!
Ez teljesen igaz. Csak amig sok emberre lehet altalanositani, az emberek meg lakhelyeken laknak, addig.... Lehet igazad. De akkor Te sose ciganyozz, sose szidd a politikusokat, rendoroket, melegeket, gazdagokat, szegenyeket, felhullakat, senkit. (Toled nem is hallottam ilyesmit, szal fejet hajtok a velemenyed elott.)
Ja, élő példa, nézd meg a pipit, meg a 9363-at, milyen messze laknak egymástól. Azt hogy melyik milyen, meg döntse el ki-ki maga.
Igen+Sámsonkert!
hajdusámson? mert akkor én is igazolhatom, iszonyat tákolások mennek ott nevet nem mondok
Szerintem akkor is embere válogatja,és nem a lakhelye!