Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha meg má...
Mostan csak freemailt tudom sasolni, me műhelybe csak ez van. És olyan qrva messze lakom, hogy nem bírok haza menni megnézni.
Ha meg mé nem bírsz felmászni, felteszünk.
megy mail.
Mán nem köllesz.
A kapucnyi hülyesége miatt kerestelek volna, de vesz újat.
Én 54000-et mentem vele idáig, a tizen pár év alatt de a kötelezőkön és most a termosztáton kivül sose volt vele gond oil csere 3ezrenkén én sem vagyok fiatal, de amig felbirok mászni az ülésre addig davaj!
én mindig azonos kategóriájú motort hasonlítok össze. a cbx-em karbantartva szép volt és nem járt rosszul aki megvette, de mindig fújt rajta a szél ,tom a fílíng teszi, de mikor az idomos fz750-nel fél kézzel tartva a kormányt visszakapcsolás nélkül előztem 180-nal, megfogadtam pucér motort nem veszek a nevemre közútra.
Itten!
az ár korrekt, ha az állapot kielégítő. használt motorról lévén szó!
nem és az újat akarja megtartani, rákérdeztem! az évjárat miatt, meg már öregszik a srác, motorozni szeretne de egy pár napos szlovák túrára sem tudtuk elrángatni. ha nincs belekontárkodva egy B is sokat elmegy, nálam cirka 24000 ment hiba nélkül. sokan mennek az évjárat után-én speciel a súly és a jobb világítás miatt szavaztam rá, és nem kell karbit cserélni- de sportos túramotorozáshoz ideális. nekem mra plexi mögött 180-190 ment utazóba bármiféle befekvés nélkül, és kényelmes, megfelelően sportos volt a B. városban minimálisat használtam.
Ezt már 5X kitárgyaltuk. Ha a ZX-9R 160-at menne 6-ban akkor olyan agresszív lenne, hogy a CR500-as elbújhatna mellette. Áttétel kérdése az egész. -3, +10 oszt gó!
Tapasztalatom szerint az erzeti benyomas es a valosagos menetdinamika szokszor nagyon nincs osszhangban. Mikor a 110LE-s Z 750 utan megvettem a 144LE-s ZX-9R-t, akkor mar a hazauton forrt az agyam, mert ugy ereztem, hogy a Z ment jobban. Hiaba egykerekezett gazra a Ninja es hiaba nem tudta ugyanezt a kicsi Z, az ulespozicio es az elektronikus porlasztas meggyozobbe varazsolja a sokkal gyengebb motort. Aztan odaalltam a Ninjaval a szokasos helyre, ahol motorerot merunk: 10-es ut, Piliscsabai lampasor, nyelgaz Pilisvorosvar fele allo helyzetbol, dombnak fel. A kicsi z 195-re gyorsult fel a dombtetoig. A Ninja 245-re. Es ezek utan bizton allithatom, hogy a 450-es 60LE-s supermotom sokkal jobban megy, mint a Ninja, legalabbis erzesre. Olyan aggressziven kapar es egykerekezik es olyan robbanekonyan porog fel, amit egy utcai sportgep nem tud produkalni. Allitom nagyon meggyzo es ha lemerjuk sehol se lenne.
csak azt írtam le amit ő mondott nem minden B ilyen rettenet,de vakarnám a kobakom ha ez E mellett ellépne egy ilyen vas, tudod nekem is van E-ből egy db. én nem le kicsinylem azt motort hanem jó tudni hogy én már mentem vele!
Igen, ezt irtam, hogy jo. Csak nem igazan ertem. Ritka az a kereskedo, aki bukni szeret a motorokon.
Ha azóta nem törték és nem olaj nélkül jártak vele,ennyi pénzt azért csak megér,akármilyen színű is!
Ilyen rövid idő alatt nemigen vágták gallyra úgy,hogy még egy csomó időt a kereskedésekben állt!
Ha Sedu nem azért adta el mert sz@r volt,akkor szerintem ez jó vétel!
Rendszám ua.,vagy másról ismered meg?
En irtam egyet magyarul, amiben a papirok es a jarulekos koltsegek utan erdeklodtem. Ez jott vissza:

Dear Sir ,

The bike is in excellent condition,no damage,no scratch .The total price is
2800 EUR ( shipping included ).It has hungarian documents ,registration certificate and all papers in
Hungary . If you are interesed to buy the bike please contact me ( WRITE IN ENGLISH ) .
YOU CAN Translate on: http://www.google.co.uk/langua...
Regards and i wait your e-mail ,
Üdv. mindenkinek! Megjött a kuplung hálás köszönet . Megtáltosodott tőle még a postakocsi is
Jó ebédet az étvágyhoz.
Majd atadom a kagylot es megbeszelitek.
Ismeri a motor előéletét, mondom tőle vettem Ő hozta be. Mondd meg neki, hogy jön nekem egy akkuval, illetve odaadhatná azt a carbon hátsó sárvédőt is, amit levett róla
Majd ha ott allok mellette a kereskedesben es ott van Imi is, akkor felhivlak! Viccet felreteve: ok, koszi!
Én másképpen látom, mindegy. Hívj fel, ha kérdésed van a motorral kapcsolatban!
Sportmotor, kérdezd meg a többieket, hogy 90-nel mennek-e vele. Nálam legalább nem volt vele egykerekezés, gumifüstölés, stb. Ebben a színben nehéz eladni. Ha ződ lenne, már régen elvitték volna. Téged is csak az olcsó ára bizonytalanít el. Lehet én is ott rontottam el, hogy olcsón hirdettem.
Megkérdezem mennyit fizet rá a Z-re. Ha 500 fölött mond elcserélem