Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hány majom, és mekkorák? A sörben voltak?
Valakinek egy olcsó Hepco&Becker doboz? Megvan hozzá a gyári talpa is. Irányár 6000Ft. Egy sisak fér bele.
Levélben vagy telefonon vagyok elérhető.
Mint en.
Boxolnak a majmoka fejemben.
Tegnap csak sikerult besoroznom
Vidámnak, és kipihentnek látszol.
Jó reggelt !

Gyanús, nagyon gyanús..................
Jo reggelt!
Ja és nem vagy első, mert az fél négytől érvényes már igen régi szabály Mér köll ezt mindönkinek külön emondanom...
Könnyen van csimbi aki nem dogoz szombaton
Hogy a meggybor üsse le a lábáról...
2-ik
no 1
ki későn fexik az általában elég részeg höhö ló erő legyen veletek én szerintem aszok egy 12 órácskát rákenróll
Hi mindenki, bezárt a kocsma Karmantyú dologhoz... Bár ETZ-n volt ilyen gondom, a fékmunkahenger része ugyan ilyen (abban is két lyuk van egymás mellett, ezeknek gondolom abban van szerepe, hogy amíg a karmantyú az elsőtől halad a második fele, a 2. lyukon visszajön az olaj, hogy ne legyen olyan "hirtelen" a fék).
Ha rossz a karmantyú, akkor (álló helyben) ha nagyon lassan óvatosan húzod be a féket bejön koppig szinte ellenállás nélkül de ha hirtelen erővel próbálod berántani akkor előbb felkeményedik és fog.
Ilyenkor a karmantyú van elkopva, de én azért nem kísérleteznék a helyetekben "valahol" gyártott gumigyűrűvel, főleg hogy emlékeim szerint ez nem csak egy gyűrű, hanem van neki gallérja.
Na, méghogy az alkohol butít.... Jó éjt
oks.... mindenképp...
Jó éjszakát....
na lépek énis ha holnap jössz csörögj meg előtte bár itt most is szakad az eső jóéjt csumi
az biztos... jó áron van...
ja és mondom 20liter nem 13
nem igazán de naóemszólnak érte csak a kinti rendőr de annak ööszáz oszt mehec is az ojan 2000-2200 váltástól függ most elég rossz 38.50!de még mindig jobb mint a 4000valamennyi 1 palack
az biztos, hogy megéri... megnézem reggel, csak lent van a kocsiban....
nézd meg mert ha jó kijöhec velem mert ha itthol vásárolsz ugye mindenki ráteszi a hasznot 1 szer megéri kijönni
olyat is lehet? nem is tudtam... 70, az mennyi forint?
van, csak nem tudom, hgy érvényes e.... megnézem majd... régen én is jártam ki....