Hi mindenki, bezárt a kocsma Karmantyú dologhoz... Bár ETZ-n volt ilyen gondom, a fékmunkahenger része ugyan ilyen (abban is két lyuk van egymás mellett, ezeknek gondolom abban van szerepe, hogy amíg a karmantyú az elsőtől halad a második fele, a 2. lyukon visszajön az olaj, hogy ne legyen olyan "hirtelen" a fék).
Ha rossz a karmantyú, akkor (álló helyben) ha nagyon lassan óvatosan húzod be a féket bejön koppig szinte ellenállás nélkül de ha hirtelen erővel próbálod berántani akkor előbb felkeményedik és fog.
Ilyenkor a karmantyú van elkopva, de én azért nem kísérleteznék a helyetekben "valahol" gyártott gumigyűrűvel, főleg hogy emlékeim szerint ez nem csak egy gyűrű, hanem van neki gallérja.
Na, méghogy az alkohol butít.... Jó éjt
nem igazán de naóemszólnak érte csak a kinti rendőr de annak ööszáz oszt mehec is az ojan 2000-2200 váltástól függ most elég rossz 38.50!de még mindig jobb mint a 4000valamennyi 1 palack
Levélben vagy telefonon vagyok elérhető.
Boxolnak a majmoka fejemben.
Tegnap csak sikerult besoroznom
Gyanús, nagyon gyanús..................
Hogy a meggybor üsse le a lábáról...
ki későn fexik az általában elég részeg höhö ló erő legyen veletek én szerintem aszok egy 12 órácskát rákenróll
Ha rossz a karmantyú, akkor (álló helyben) ha nagyon lassan óvatosan húzod be a féket bejön koppig szinte ellenállás nélkül de ha hirtelen erővel próbálod berántani akkor előbb felkeményedik és fog.
Ilyenkor a karmantyú van elkopva, de én azért nem kísérleteznék a helyetekben "valahol" gyártott gumigyűrűvel, főleg hogy emlékeim szerint ez nem csak egy gyűrű, hanem van neki gallérja.
Na, méghogy az alkohol butít.... Jó éjt
Jó éjszakát....