na, így fogom csinálni, nem veszem ki akkor a villahídból, de még vmi mindíg nem világos: azt is értem még, hogy porvédő ki, seager ki, imbusz alul ki, aztán húzom az alját, akkor kijön a fényes rész,a szimeringgel, de mit hoz még magával, amitöl a szimering kijött? Ha nincs kedved leírni, nem gond, csak azért kérdezem, mert nem láttam még ilyet...
ne az alját jelöld ,a felső szárat jelöld össze a villahiddal,de csak ha kiveszed ,én ki sem venném .ha felülről kivetted a rugót,és alulról az imbuszt,akkor ahogy húzod lefelé az alső(belső) szárat az kihuzza a szimmeringet is nem kell csavarhuzó .csak a porvédő alatt a szimmeringet egy seiger gyürü rögzíti,azt el ne felejtsd .
úgy érted, hogy ki se húzzam a telot a vázból, csak teteje le, rugó ki és alulról imbusszal lelazít, majd az alja lejön és csvarhózóval porvédö és szimering ki...? az alját jelöljem össze a szárral?
szerintem felső csavar ki--rugó ki--és alulról tudod szétszedni imbuszkulccsal .nem is muszáj kihuzni az egész telót ..jegyezd meg filctollal,h h állt a villahidnál,és ugyan oda forgasd vissza,ha kiveszed .
+36 90 658 93 57
Kéne a pontos címed,meg valami név is ahova küldhetem a betéteket a héten.
Hívlak nemsoká a piszkos anyagiak miatt
volt maga lent tegnap a minusz2őn?
hogy lehet valaki F.A.Sz. tag ennyi idősen mint te . ?
Holnap fagyállócsere,gyertya kukucs