Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A menuben nem talaltam
Éjfélig híhacc, osztán má csak a szextelefonokat fogadom.
+36 90 658 93 57
Miiiiiiii? Oszt meg hogy, akkó kűdök újat.
..hogy pont a kawa nincs rajta a cd-en
Jimy papa!
Kéne a pontos címed,meg valami név is ahova küldhetem a betéteket a héten.
Hívlak nemsoká a piszkos anyagiak miatt
Szevasztok trogerek
ha az imbuszt csavarom, akkor nem forog el valami belül?
na, így fogom csinálni, nem veszem ki akkor a villahídból, de még vmi mindíg nem világos: azt is értem még, hogy porvédő ki, seager ki, imbusz alul ki, aztán húzom az alját, akkor kijön a fényes rész,a szimeringgel, de mit hoz még magával, amitöl a szimering kijött? Ha nincs kedved leírni, nem gond, csak azért kérdezem, mert nem láttam még ilyet...
Vótam -2-őn.
ne az alját jelöld ,a felső szárat jelöld össze a villahiddal,de csak ha kiveszed ,én ki sem venném .ha felülről kivetted a rugót,és alulról az imbuszt,akkor ahogy húzod lefelé az alső(belső) szárat az kihuzza a szimmeringet is nem kell csavarhuzó .csak a porvédő alatt a szimmeringet egy seiger gyürü rögzíti,azt el ne felejtsd .
igazából a kereket sem tudom, hogy hogyan jön ki, de megoldom... aztán leírom, ha vkinek szüksége van rá...
úgy érted, hogy ki se húzzam a telot a vázból, csak teteje le, rugó ki és alulról imbusszal lelazít, majd az alja lejön és csvarhózóval porvédö és szimering ki...? az alját jelöljem össze a szárral?
szerintem felső csavar ki--rugó ki--és alulról tudod szétszedni imbuszkulccsal .nem is muszáj kihuzni az egész telót ..jegyezd meg filctollal,h h állt a villahidnál,és ugyan oda forgasd vissza,ha kiveszed .
így én is tudom, csak arra gondoltam, hogy melyik csavarok... telo ki, teteje le, eddig ok... aztán?
motor felemel-telószár kiránt-csavarok ki-olaj kiönt-stb-
Hát fagyállóra,de lehet hogy jófajta /60-as/pálesz is megteszi
Hello! Te nem tudod véletlenül, hogy hogyan a legegyszerübb szétszedni az első telokat, sztem holnap megcsinálom...
én azt értem ,de a hangsúly a Fiatal szón van .
volt maga lent tegnap a minusz2őn?
Inni, inni, inni, inni, és inni.
elnézzük,mert tudjuk,h csak a fiatalságot irigyled . .
hogy lehet valaki F.A.Sz. tag ennyi idősen mint te . ?
Ezt a bölcset én kérdeztem, csak más nevével.
És mire cseréled a fagyállót?
Ma mégjobban szétszedtem
Holnap fagyállócsere,gyertya kukucs