Na hát ennél jobban biztosan nem volt összetörve a fejidomod, ez a régi motorom, az uj tulaj azóta is boldog, és tökéletesen összerakták egy nagy rakás szarból, a kép az idömhegesztés után készült.
emailt irtam nekik,nem tudom hogy ő e a Róna kft,de gyanitom,mert Róna nevü az ügyvezető!graphit logójuk van a weben.be is linkeltem tegnap az oldalukat!foglak keresni,és küldeni a betéteket!szerintem a jövő héten jutok oda,hogy kiszedjem,és eljuttassam neked.inkább majd megkérlek,hogy te is postán küld vissza,mert márc.végéig már rendbe akarom tenni a motort!a postát természtesen fizetem!
Mindig MÁSHOL repedt el, mert egy szarrá törött motor idomjai voltak nálam, többször is szakszerűtlenül javítva. Nem tudom hol repedt el a fejidom, a középső kerek nyílást javította a fejidomon.
Klacko72 a rónával beszéltél? Me az itt van párpercre tőlem. Küld el postán, ilyen bubis borítékban, asszem 3kg-ig fel lehet adni mint levél.
Megcsináltatom és vissza kűdöm. Járok arra hébe hóba, de március végén biztos megyek felétek, esetleg elviszem.
Talan beperelsz a megszolitasom miatt?
Mit varsz ezek utan?
Olelest?
Nem veletlkenul jartal vissza a hegesztohoz ,ez is bizonyitja ,hogy ha 1x rendesen meghegesztete volna nem kelett volna visszajarkalnod!
De ne aggodj
Adom en az ajanlo infokat rolad szivesen!
Elejen szoltam!
Ne kapkodj ,nem surgos!
Alenyeg ,hogy szep legyen!
Te csinaltad 1 honapig es raadasul okadek az egesz!hogy miert hoztam el?
Megmondom en neked: mikor elvitted oket ,kerdeztem ,hogy irjunk 1 papirt a cserebererol.
mondtad nem kell
ha ott hagyom tuti nem fujod le meg 1x .
annak is orulok hogy megvannak a cuccaim!
Még megvan a rajz és a kép is amit küldtél. Alul vízszintesen feketével elválasztva és kész. Ez volt az első változat. Amikor megvettem a festéket utána mondtad az árnyékolást. Nem unod még a meséidet?! Mi már unjuk.
A csavarjaid valószínű otthon vannak, amikor azt mondtam megkérdezem a műanyag hegesztőt azt mondtad hagyjam, a fejidomot valószínű szállítás közben repesztettétek el.
Gondolhatod nekem milyen volt, amikor 2 naponta mentem vissza műanyagot hegeszteni (saját pénzen), mert mindig eltört/elrepedt valahol.
Igazán be lehetne már fejezni! Amit akartál már elmondtad, én szintén.
A megszólításon meg változtass, mert én sem így beszélek hozzád!
Repedt fejidomrol mi a velemenyed?
Mi a fasznak fujtad le repedten?
Nem lattad mi?
Szartal te bele az egeszbe ,a penzt nezted nem a minoseget.
Minosithetetlen a munkad
A fejodomon belul meg egyenesen szorogitt van .Ugy emlexem azt beszeltuk meg fekete lesz ,nem pedig foltos es festekhianyos!
Bezzeg a 10-esedre eleg lett a festekem
Na elokerultel kisgyerek?
Ne beszelj ferre!
Szo volt az arnyekolasrol!
Milyen munkam akarod te minositeni?
En amit eddig kiadtam a kezembol masnak melot meg senkinek 1 szava nem volt!
Nem vagyok olyan kontar mint te!
Amihez nem ertek azt max magamnak csinalmom meg!
emailt irtam nekik,nem tudom hogy ő e a Róna kft,de gyanitom,mert Róna nevü az ügyvezető!graphit logójuk van a weben.be is linkeltem tegnap az oldalukat!foglak keresni,és küldeni a betéteket!szerintem a jövő héten jutok oda,hogy kiszedjem,és eljuttassam neked.inkább majd megkérlek,hogy te is postán küld vissza,mert márc.végéig már rendbe akarom tenni a motort!a postát természtesen fizetem!
Majd re. valamikor
Az ő tempójához bőven elég, ha a szívatóval gyorsít...
Megcsináltatom és vissza kűdöm. Járok arra hébe hóba, de március végén biztos megyek felétek, esetleg elviszem.
Na nem irod ?
Mi lett tokeletes a munkadon?
Mit varsz ezek utan?
Olelest?
Nem veletlkenul jartal vissza a hegesztohoz ,ez is bizonyitja ,hogy ha 1x rendesen meghegesztete volna nem kelett volna visszajarkalnod!
Kurva jol meg lett hegesztve ha egyenes placcon szalitas kozben megreped
Adom en az ajanlo infokat rolad szivesen!
Elejen szoltam!
Ne kapkodj ,nem surgos!
Alenyeg ,hogy szep legyen!
Te csinaltad 1 honapig es raadasul okadek az egesz!hogy miert hoztam el?
Megmondom en neked: mikor elvitted oket ,kerdeztem ,hogy irjunk 1 papirt a cserebererol.
mondtad nem kell
ha ott hagyom tuti nem fujod le meg 1x .
annak is orulok hogy megvannak a cuccaim!
A csavarjaid valószínű otthon vannak, amikor azt mondtam megkérdezem a műanyag hegesztőt azt mondtad hagyjam, a fejidomot valószínű szállítás közben repesztettétek el.
Gondolhatod nekem milyen volt, amikor 2 naponta mentem vissza műanyagot hegeszteni (saját pénzen), mert mindig eltört/elrepedt valahol.
Igazán be lehetne már fejezni! Amit akartál már elmondtad, én szintén.
A megszólításon meg változtass, mert én sem így beszélek hozzád!
Péz nem számít, csak occó legyen .
Sajnalom ,hogy nem szoltak idoben
Mi a fasznak fujtad le repedten?
Nem lattad mi?
Szartal te bele az egeszbe ,a penzt nezted nem a minoseget.
Minosithetetlen a munkad
Lesz eladó vezérmű tengelyem alsóbb fordultra hangolva. 98-astól jó mindenbe.
Bezzeg a 10-esedre eleg lett a festekem
Ne beszelj ferre!
Szo volt az arnyekolasrol!
Milyen munkam akarod te minositeni?
En amit eddig kiadtam a kezembol masnak melot meg senkinek 1 szava nem volt!
Nem vagyok olyan kontar mint te!
Amihez nem ertek azt max magamnak csinalmom meg!