Ha megcsiszolom a te motorodat (akár 2000-es papírral is) arról is le fog jönni a festék, és valószínű szóró lesz alatta.
Első körben nem volt szó színátmenetről, akkor bázissal festettem volna le és lakkozom. Ez azután lett kitalálva, miután megvettem a festéket.
Jó lenne már leszállni a témáról, én sem minősítem naponta 2X a munkádat!
Elhiszem pipi hogy mast nem erdekel de en lettem rovidebb 1 fenyezessel!
Megneznem hogy allna a szatok ha ugyan igy jartatok volna! Fenyeztethetem ujra az egeszet!
Es meg o beszeltt itt nagy szavakkal hogy itt meg senki nem baszott att senkit!
Neki sikerult!
Tegnap meg az is kiderult hopgy a festek alatt a fejdom el is van repedve ,ugye ami faszan meg lett hegesztve.
+ elhagyta a csavarjaim,
Ami meg haverok kozt is gumival ,15-e az a 8db
Ha gyengen szamolom akkor is egy 50-est buktam.
Kivancsi lennek masnak hogy allna a szaja!
Szeva Fazi Mán éppen hanyagolhatnád is ezt a témát, már nem hat érdekességel senkinek...
Amúgy ha tényleg csak úgy kapunk meghívót a pusztaszabolcsi buliba, hogy engem kell legyorsulni, akkor lehet ketten leszünk
Szerintem kevésbé legyen szigorú a meghívásos feltétel. Mondjuk mindenki aki meg tud inni egy liter portorikói rumot 6 perc alatt, azt a motoron megcsinálja 100-nál a mérlegállást...
Úgy legalább leszünk sokan...
Reggelt! Ismerem a haverodat, lehet hogy egyről beszélünk.Debreceni, és zöld a kilencese, sport vt van neki is benne, az a motor is amerikás, és eladó, ja és az is leveri az órát a tartóról.Én ha neki lennék a fiatalabbat adnám el,de aki megveszi a régebbit nagyon jót vesz! Az enyimben sokan kételkedtek de csak addig, amig mellém nem állt az övével vagy oda adtam neki és le esett az álla
csatlakoznék az elöttem szolóhoz, jó reggelt tegnap kivágodtunk egy kicsit alázni a vasat, és ugyanez a véleményem, 2006-os 12esem van, és tegnap a 89-es zx1000 B-nek hajtottam a belét, éshát meg kell mondanom ez az öreg szar olyat odabaszott, amit a 12es csak 5000-töl tud. Éljen a karburátor. üdv.
jó reggelit mindenkinek!
tegnap meg akartam irni,hogy beinditottam a gépet!kicsit nehezen sikerült,bikázni is kellett,de aztán észhez tért,és még mentem is vele egy kis karikát..
olyan szarul müködött az este a net meg a sportmotor is,hogy mire megirtam,és elakartam küldeni ki is lépett
most irt a fékbetét felújitó cég,hogy 860ft+áfáért ujitaná fel a betéteket!1075x6=6450!nem tünik rossznak,én kipróbálom!gagyit nem csinálhatnak,a féknél különösen szigoru előirások lehetnek!
üdv! ha te vagy az akinek egy rettenet erős B kawája van akkor mondanám neked hogy a cimbora az ugyan olyan 95-ös B és a saját most vett 2001-es E kawaját tegnap frissibe összehasonlította és azt mondta hogy a 95-ös B alsó fordulatszám tartományban de még felül is tokkal-vonóval megenné a E kawáját! természetesen az újabb csendesebb és könnyebb jobban egyben érzi de élvezetre/adrenalinra a régi sokkal jobb! az már 4000-től tombolni kezd az E csak 7000- től mutat valamit, nem rossz de a régi az igazi izom bike!
Első körben nem volt szó színátmenetről, akkor bázissal festettem volna le és lakkozom. Ez azután lett kitalálva, miután megvettem a festéket.
Jó lenne már leszállni a témáról, én sem minősítem naponta 2X a munkádat!
Akkor legyen az a beugro
Megneznem hogy allna a szatok ha ugyan igy jartatok volna! Fenyeztethetem ujra az egeszet!
Es meg o beszeltt itt nagy szavakkal hogy itt meg senki nem baszott att senkit!
Neki sikerult!
Tegnap meg az is kiderult hopgy a festek alatt a fejdom el is van repedve ,ugye ami faszan meg lett hegesztve.
+ elhagyta a csavarjaim,
Ami meg haverok kozt is gumival ,15-e az a 8db
Ha gyengen szamolom akkor is egy 50-est buktam.
Kivancsi lennek masnak hogy allna a szaja!
Lapozz bvissza par oldalt!
tettem fel kepeket!
Amúgy ha tényleg csak úgy kapunk meghívót a pusztaszabolcsi buliba, hogy engem kell legyorsulni, akkor lehet ketten leszünk
Szerintem kevésbé legyen szigorú a meghívásos feltétel. Mondjuk mindenki aki meg tud inni egy liter portorikói rumot 6 perc alatt, azt a motoron megcsinálja 100-nál a mérlegállást...
Úgy legalább leszünk sokan...
de csak mert nekem is B-s
tegnap meg akartam irni,hogy beinditottam a gépet!kicsit nehezen sikerült,bikázni is kellett,de aztán észhez tért,és még mentem is vele egy kis karikát..
olyan szarul müködött az este a net meg a sportmotor is,hogy mire megirtam,és elakartam küldeni ki is lépett
most irt a fékbetét felújitó cég,hogy 860ft+áfáért ujitaná fel a betéteket!1075x6=6450!nem tünik rossznak,én kipróbálom!gagyit nem csinálhatnak,a féknél különösen szigoru előirások lehetnek!
Gondolom nem bírtá aludni a szagtó amit Zsuska becsinyát a szobába az anyagga ...
Ugye "B"-sek Szeki jól beszíl
Szerintem megérdemel egy hipp hipp hurrát!