Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lebaszás tudod miért van?!vedd elő sürvebben az asszonyod ne az üveget legutóbb nekem panaszkodott (titokban) hogy már karácsony sürvebben van
Te nagyon okos a korelnököt nem választják, az ötisztét a legidősebb kapja.
Vissza olvas csak tudnám minek?
Baj lesz, ha megint az első ódalla kezdi mint múltkor.
megválasszuk?milegyen?szavazat indul.....most!
Buli
Kényszer "buli" Itt szopok Jászberénybe szo mbat délig
De meló után van egy kis sör jégerrel, legalább itt nem kapok lebszást mint otthon...
Nem is én vagok öreg, itt ez a arisztokrata, (kékvér) sokka idősebb.
Ő lehetne a korelnök.
na hunvagy pipi:lsd a cipődbe?
itt a NAGY öreg is jó a csapat
Mi van má nem bírtok alidni? NI
ezt aszöveget halgattam 4év9hónapig ugyhogy ez most nemjólesz ide akérmenyire felvagy repedve miféle buliba vagy cimbi?
Tán nem vagy szógálatban?
És neked is fel vigyázz!
na majd meglátjuk azt a vigyázban állást
Ja persze csak hozott anyagból...
Aszotok trógerek?
Na nem is várom el tölletek, hogy annyit megbírjatok inni mint én
(kákabelűek) a szabolcsi gyerekek is vigyázzba állnának a telejesítményemet látván Ingyen tanítok inni bárkit (me rendes srác vagyok)
A nagykönyv és Bölcs Jimy azt mondja, hogy 3 kopora 1 fémet kell cserélni Egy biztos, ha akadozik a váltód sz.rabbúl mén a váltás darabos, meg nehéz érdemes egondókodni rajta. Egyszer Szeki írt erről, hogy begörbűl vagy mi akkor ildomos a fémes csere is. Egyenlőre én is csak kínzom, de megfontolom a tanácsot
Barró lyukas minden cipőm...
Na állj állj
egyrészt Berénybe vigyázni kell, mert itt nem, hogy csak isznak hanem itatnak is ez egy
Kettő: Csipke bokor vessző
Három, rég óta azon munkálkodom, hogy elaljasítsam a fórumot
azt minél kevesebb legyen ez a szerelős szöveg
De fájdalommal látom, hogy még mindig vannak kisérletezők akik probálnak szak fórumot csinálni egy fajin csevegő fórum helyett... ha ti nem rúgódtatok be akkor közlöm veletek ÉN megtettem helyettetek cserkészek...
1Fazon 1502 Ft/db a gyári gumis anya, M5-ös menettel, csavar és műanyag alátét nélkül.

Szeki, 1652 píz a csapágynak darabja.

zxzoli Ok. hétfőig megrendelem, és akkor kb. 1hét múlva itt van.
Szeki talán elviszi, ha erre jár és nem sürgős, vagy posta. Átutalod, vagy utánvét? Mongyuk a píz ráér.
Előre is kösz, jó éjt mindenkinek.
Csalános.
OK! Megbeszéltük!
A kivágás részleteit meg megbeszéljük ha már úgy állsz készültségben.
Ok. Készülhet. Dobj egy mailt (insidic@freemail.hu) ha kell a telefonszámom vagy ilyesmi aztán küldöm. Ha kész akkor meg lemegyek érte.
20 körül!