Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy használj klienst és no para Nekem a Thunderbird bevált. Amúgy észrevettétek a "ződ" túlsúlyt az este folyamán?

360 a csavar?hu bazz ,miből van az ,,,,aranyból?
Másikkal nem lehet helyettesíteni?
citromozzál,az nem olyan tetü
Rendicsek küldtem a választ. Ha megvan olyan vastag akkor jöhet. Köszi.
Elvileg elment,de a sírba tesz ez a nyomorult freemail a "gyorsaságával" így esténként!
Nem emlékszek a méretre,csak arra,hogy vastagabb volt,mint az új TourMax Racing.
Nincs itthon,Anyámnál van,de holnap megyek arra,megmérem.
Írok mindjárt emilt.
zxzoli, megvan a benzincsap tekerőd, 2700 píz, 360 a csavar. Gyári csomagolásban, nálam átvehető, vagy posta.
Ja és ha insidic@freemail.hu-ra dobsz egy mailt, akkor elküldöm a postacímet. Ha olyan a lamella és akkora mint mondod jöhet. Remélem a postás nem töri össze, mint a cd mellékletet
A Lucas azt írja 2,8 mm a gyári vastagsága a lamellának. A rugó hosszára nem ír méretet sajna de egy új rugó szett még talán belefér. (Én a 4 mm-t sokallom kicsit még a 8 cm-hez is.) Ha kiveszem ami benne van úgyis kiderül.
28000-nél cseréltem,ez garantált 28.
Azt is garantálom,hogy kopás nem mérhető rajta,a beépített újhoz viszonyítva!Sőt mondom,én is meglepődtem,mert megmértük,hogy még vastagabbak is voltak pár századdal!
A rugó 4 milliméterrel volt rövidebb az újtól,de ezt a ~ 8 cm-hez viszonyítsd!
Ha érdekel,mondj valami elérhetőséget.
Egyébként én 26000-ért vettem a lamellákat a rugókkal együtt,potyára!
'98-'03-ig ugyanazt a kuplungszettet hozza a TRW kereső!
Hát így kapásból nem vágom a gyári méretet meg a szabad rugóhosszt de ha azt mondod ok. akkor jöhet. Mennyit futott amúgy, azt lehet tudni?
Csak kopótárcsa kb 20-22,nem tudom mert nincs raktáron a rugók + kb 2000.
Már egyszer leírtam,így lehet olvastad,de leírom inkább megint!
Az enyémnek nagyritkán és csak 3.-ba úgy 9000 környékén megcsúszik a kuplungja,de nem tudni miért.(mások más motortipusnál is tapasztaltak már ilyet!)
Azt gondoltam elkopott a kuplung,így vettem egy grt. TourMax Racingot hozzá,ami már valami papír alapú lamella.
Szétszedtük,semmi baja a kuplungomnak.De ha már szétszedtem,akkor ezt a racingot tettem vissza bele,meg az új rugókat.A kivett lamellák néhány századdal még vastagabbak is voltak,mint az új,amit beleraktunk!Azóta is szökőévenként 3.-ban ugyanott megcsúszik a kuplungom!
Tehát ez a grt. lamellám eladó,és a rugók is megvannak.
Ha kell,rugókkal együtt odaadom egy tízesért,+ posta.
Hali!
Valakinek kellett benzincsap tekerő, 2002-es 9-re.
2700 píz, 360 a csavar. Gyári csomagolásban, nálam átvehető, vagy posta.
Rendicsek. Gyühet. Rugód nincs véletlen? Vagy neked Bárdi jó áron?
10 db van benne.
Nem tom még. Mennyiért adod?
Az EBC katalógus szerint is ugyan az van mindbe a C1-től. Nem tom mennyi van benne, de gondolom ezek szerint 10. Érdekel tízért.
Azonosak a Nagyvas.hu szerint!
Van 10(gyári!) kopó lamellám,gyári méretben(2003-as F-hez),ha azonos a tiéddel,egy tízesért a tiéd lehet!
Nekem nincs meg semmilyen elérhetőséged!
EBC-t mennyiért kapod?
Háááááááát! Végül is válság van,én meg kurva rendes vagyok! Eljössz érte,vagy posta?
én már tettem EBC-t motorba,tökéletes minőség ,rugót is cserélj.