Próbálok mindenkinek segíteni, csak nem mindig sül el jól. Illetve néhány dologról más a véleményem: pl. a 9-es fék (98-tól 200-ig)szerintem gyenge, mások mind az ellenkezőjét mondják.
Örülök, hogy ennyivel megúsztad!
Egy rossz szót sem írtam rád csak azt a tényt közöltem veled ismeretlenül hogy nincs igazad de ezt neked is látnod kell.Mert ez így van.
A fórum lényegét nem hiszem hogy le kell írnom.
Nekem nincs bajom veled csupán igazságtalannak tartom azt hogy a fórumozók előtt le becsmérled a Tomit mikor öt egy csomóan szeméjesen is ismerik. Remélem minnél előbb tuti idő lessz és sok kilómétert motorozunk együtt vagy külön.
Baszom a fuled Sedu!
Kerdesztem kesz leszel e vele ha megyek erte!
Inkabb mentem kesobb ,hogy kesz legyel4
Elotte nap felhivtalak ,hogy kesz vagy e!?
Te mondtad persze mehetunk erte.
na ha te ugy erzed hogy ez kesz van akkor ismet bizonyitod a tudasod a fenezeshez!
Én már nem beszélek f-fel. Nem akartam feljelenteni, Szeki mondta, hogy van a fórumon egy beépített rendőr. A többiek felé jeleztem csak. Nem fenyegettem senkit, nincs is miért. Nem szeretem ha hülyének néznek (ez nem neked szólt).
ja,és nem ártana használnom az előzmény gombot nekem se..
azt hittem,tőlem kérdezed,hogy ismerlek e?
azt mondom,hogy sajnos nem!de ez még változhat,hisz motorosok vagyunk,összefuthatunk bárhol!
ha elkezdek irkálni ide,és nem utálnak ki innen,akkor még lehet,hogy egy következő közös ivászatra,hal nélküli horgászatra elkisérem pipit!hisz itt lakik pár km-re hozzám!
bár tényleg csak kisérném,mert ugyis az ő motorja a leggyorsabb a 9-esek között
Felgumizva, új lánccal, új fékbetéttel adtam el a motort. A fórumról senkit nem érdekelt, meg se nézték.
A hátsó féket meg kellett volna nézni, de leszartam, szinte soha nem használtam. Eladáskor derült ki az alu pakett, amiből sejteni lehetett, hogy versenymotor volt. Akku is garos volt.
Mit is kellett volna másképpen csinálnom?
sedunak
személyesen nem!egyszer telefonon beszéltünk,még anno,mikor a 9-es elejét hirdetted,meg itt a fórumon váltottunk pár sort!
ne hidd,hogy bármi bajom van veled,csak néha máshogy kéne csinálni pár dolgot!
apróságok csak,és akkor minden rendben lenne...
Kezdjük azzal, hogy a felniket nem is akarta fazi lefestettni, megpadkázva levert festékkel is jó lett volna neki. Olyan szinten szarok voltak a kerekek, hogy el kellett vinnem saját pénzen esztergáltatni a peremét mindkét keréknek!
de gézu!
sedu már nem kispályás a bizniszekben!tudta ő,hogy mit kap cserébe!ő szerencsésebb,mert forintra válthatta a gépet!de fazi mit csináljon a cuccokkal?felrakhatja igy,de az kicsit gáz...
vagy megint festesse át valakivel,egy csomó pénzért?
ezért utálom én is a csere-berét!ott valaki mindig rábaszik!
De nem csak zold festest kertem