Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerjük egymást?
Azért ezt nem igazán értem, hogy hogy lehet azt védeni aki ijen munkát végez és még a másiknak azt írja "csak a tobbieket figyelmeztetem ne vegyenek tőled semmit "
Hát a gagyinek is van határa és ez? na hagyjuk.
Soha nem mondtam a motorról, hogy hibátlan, most is azért soroltam fel a hibákat (sok motor több sebből vérzik itt a fórumon), hogy most másnak is segítsek. Többet nem fogok.
Nem voltál ott, amikor elvitték a lomokat. Megmutattam neki milyen, elmondtam, hogy hagyja itt azt a felnit kijavítom. Elvitte, napfénynél minden tetszett neki. Szekit is leszarom, nem tartozom neki semmivel, ő se nekem! Aki haragszik az békül.
Na végre, hogy egy kurva pozitív mondat is elhangzott ma!
Rendes forint, rendes fényező. Én azt nem értem, hogy ha ilyen csere-bere alapon történt akkor milyen csodákra vártak. Lehet, hogy tudok kenyeret sütni, eljössz, megeszed, adsz értevalamit, mert nincs pénzed. Aztán rájössz, hogy nem olyat sütöttem mint a pék? Ha lett volna pénzed, lehet, hogy a pékhez mégy elsőre, nem?
de ugyis jön nemsoká pipi,és megmondja a tutit!
neki biztos van valami itélete erre a helyzetre!

sedut pedig nem akarja senki bántani,csak elmondtunk egy két véleményt!alapból segitőkész srác,és remélem az is marad!
várjuk a jóidőt inkább!
a volt kilences is,mikor hirdetted ,itt a fórumon is,hibátlan volt szinte4utóbb kiderült,mior beszámolták,hogy azért közel sem igy volt!ezt-azt cserélni kellett volna rajta...
de nyilván szeki sem véletlen orrolt meg kicsit!
ettől függetlenül mindenkit arra biztatnék,hogy okuljon ebből,de ne legyen marakodás!
az pedig.hogy ki mivel fizetett teljesen lényegtelen!megegyeztek,és kész!
gyanitom,hogy rendes forintért se kapott volna szebb munkát!
Jó van mán! Aszittem hogy jól jön, ha próbál valaki segíteni! Halló!
Azért kérdeztem a polírt!Ha a Fazon most amúgy is nagy munkába kezdett, felpolírozhatná, hátha jobb lenne.
Picit régebben és jobban ismerem Sedut, mint a fórumozók. Nem vele volt a baj, hanem azzal, aki most mocskolja és 2 néven írogat ide!
Ennyi!
Nem meg beugatni!
Epp azon vagyok..
csak nem kéne még utánna a másikat bántani.
Látod a képeket, ami azon van az egy forintot nem ér örüljön hogy kapott érte bármit is és halgasson.
Ezt nem tanulo penznek veszem Gezu!
1 senkihazinak akinek csak az arca nagy ,mogotte meg semmi

Na kesobb re..
Egy kis polírozás nem segítene rajta? Ahova én viszem, az ilyeneket felpolírozzák oszt tök állatul néz ki.
Hát, mondani mindent lehet!
Mennyivel masabb termeszetes fenyben ,mi?
Es meg a nap sem sutot!
De ahová vitte ott valaki azt állította hogy le fényezi hát ne haragud teddi macival bean külömbül fújta volna le
,
Ilyeneken nem akadok ki
Még mindíg azt kérdezem, tudta Fazon, hogy hova viszi? Referencia munka? Ha azzal meg volt elégedve, akkor nem értem. Látatlanban meg ez most tanulópénz (moci) volt!
No problem
Bocs Tomi a kis betűért.
Ne haragudj én láttam a munkádat erre felénk ezért nem egy darab ócskavas jár hanem egész más. Én ezt ki sem mertem volna adni a kezem közül.Nem is értem a tomi miért adta neked oda azt a mocit. Abból még lehet pénzt csinálni de amit te csináltál arra csak költeni kell még Még jó hogy a hegesztést nem te csináltad. Te ne fényezzél motort mert nem tudsz.