Azért ezt nem igazán értem, hogy hogy lehet azt védeni aki ijen munkát végez és még a másiknak azt írja "csak a tobbieket figyelmeztetem ne vegyenek tőled semmit "
Hát a gagyinek is van határa és ez? na hagyjuk.
Soha nem mondtam a motorról, hogy hibátlan, most is azért soroltam fel a hibákat (sok motor több sebből vérzik itt a fórumon), hogy most másnak is segítsek. Többet nem fogok.
Nem voltál ott, amikor elvitték a lomokat. Megmutattam neki milyen, elmondtam, hogy hagyja itt azt a felnit kijavítom. Elvitte, napfénynél minden tetszett neki. Szekit is leszarom, nem tartozom neki semmivel, ő se nekem! Aki haragszik az békül.
Rendes forint, rendes fényező. Én azt nem értem, hogy ha ilyen csere-bere alapon történt akkor milyen csodákra vártak. Lehet, hogy tudok kenyeret sütni, eljössz, megeszed, adsz értevalamit, mert nincs pénzed. Aztán rájössz, hogy nem olyat sütöttem mint a pék? Ha lett volna pénzed, lehet, hogy a pékhez mégy elsőre, nem?
a volt kilences is,mikor hirdetted ,itt a fórumon is,hibátlan volt szinte4utóbb kiderült,mior beszámolták,hogy azért közel sem igy volt!ezt-azt cserélni kellett volna rajta...
de nyilván szeki sem véletlen orrolt meg kicsit!
ettől függetlenül mindenkit arra biztatnék,hogy okuljon ebből,de ne legyen marakodás!
az pedig.hogy ki mivel fizetett teljesen lényegtelen!megegyeztek,és kész!
gyanitom,hogy rendes forintért se kapott volna szebb munkát!
Még mindíg azt kérdezem, tudta Fazon, hogy hova viszi? Referencia munka? Ha azzal meg volt elégedve, akkor nem értem. Látatlanban meg ez most tanulópénz (moci) volt!
Ne haragudj én láttam a munkádat erre felénk ezért nem egy darab ócskavas jár hanem egész más. Én ezt ki sem mertem volna adni a kezem közül.Nem is értem a tomi miért adta neked oda azt a mocit. Abból még lehet pénzt csinálni de amit te csináltál arra csak költeni kell még Még jó hogy a hegesztést nem te csináltad. Te ne fényezzél motort mert nem tudsz.
Hát a gagyinek is van határa és ez? na hagyjuk.
Nem voltál ott, amikor elvitték a lomokat. Megmutattam neki milyen, elmondtam, hogy hagyja itt azt a felnit kijavítom. Elvitte, napfénynél minden tetszett neki. Szekit is leszarom, nem tartozom neki semmivel, ő se nekem! Aki haragszik az békül.
neki biztos van valami itélete erre a helyzetre!
sedut pedig nem akarja senki bántani,csak elmondtunk egy két véleményt!alapból segitőkész srác,és remélem az is marad!
várjuk a jóidőt inkább!
de nyilván szeki sem véletlen orrolt meg kicsit!
ettől függetlenül mindenkit arra biztatnék,hogy okuljon ebből,de ne legyen marakodás!
az pedig.hogy ki mivel fizetett teljesen lényegtelen!megegyeztek,és kész!
gyanitom,hogy rendes forintért se kapott volna szebb munkát!
Nem meg beugatni!
Látod a képeket, ami azon van az egy forintot nem ér örüljön hogy kapott érte bármit is és halgasson.
1 senkihazinak akinek csak az arca nagy ,mogotte meg semmi
Na kesobb re..
Es meg a nap sem sutot!