Maradjunk annyiban sedu ,hogy elhoztam.
Ne feszegessuk hogy mennyi ideig szarakodtal vele.
Es azt sem ,hogy ennyi szarakodas utan ki nem mernek vele az utcara menni!
Az idom jol meg lett heggeszte az teny!
Bar epp ma akartam osszepasszitani ,kis javitas belefer.
A tobbirol nem beszelek .
En ugy gondoltam viszed az idomokat ,javitattod ,fenyezed es en csak rarakom a vasra.
Vittem a vasat ,hozttam az idomokat ,molyoltam vele +arnyekolsas ujra kell csinaltatnom stb.
Ne aggodj sedu!
A heggesztes oke lett! (bar ez is akkor fog kiderulni ha belemegyek par godorbe)
A zold is turheto(megjegyezted ,hoyg eszre veszem -e ...)
ma kivittem eszre vettem nem csak a felnin.
Azon kívül, hogy elvállaltam csak azt sajnálom, hogy nem fényképeztem le amikor hazahoztam!
Tomi több, mint egy hónapot dolgoztam rajta hét közben szinte minden nap, az anyag és a fűtés (35K volt a különbözet az előző hónaphoz képest) jó ha kijött a 80-ból.
Ugyan úgy van lefestve, mint a tízes, abba még nem kötött bele senki sem.
2 K-s festéket nem kell lakkozni. Ha hamarabb mondod, hogy színátmenet kell akkor bázis festéket veszek és lelakkozom az egészet. Megvan még a kép amit küldtél.
Ami változott az az, hogy a motornak a papírja az nem forgalmi, hanem szervízkönyv!
Menni alig tud
De ez az utólag ma van!
Ne feszegessuk hogy mennyi ideig szarakodtal vele.
Es azt sem ,hogy ennyi szarakodas utan ki nem mernek vele az utcara menni!
Az idom jol meg lett heggeszte az teny!
Bar epp ma akartam osszepasszitani ,kis javitas belefer.
A tobbirol nem beszelek .
En ugy gondoltam viszed az idomokat ,javitattod ,fenyezed es en csak rarakom a vasra.
Vittem a vasat ,hozttam az idomokat ,molyoltam vele +arnyekolsas ujra kell csinaltatnom stb.
Ne aggodj sedu!
A heggesztes oke lett! (bar ez is akkor fog kiderulni ha belemegyek par godorbe)
A zold is turheto(megjegyezted ,hoyg eszre veszem -e ...)
ma kivittem eszre vettem nem csak a felnin.
Lenyeg a lenyeg!
Ezt dobta a gep!
Tomi több, mint egy hónapot dolgoztam rajta hét közben szinte minden nap, az anyag és a fűtés (35K volt a különbözet az előző hónaphoz képest) jó ha kijött a 80-ból.
Ugyan úgy van lefestve, mint a tízes, abba még nem kötött bele senki sem.
2 K-s festéket nem kell lakkozni. Ha hamarabb mondod, hogy színátmenet kell akkor bázis festéket veszek és lelakkozom az egészet. Megvan még a kép amit küldtél.
Ami változott az az, hogy a motornak a papírja az nem forgalmi, hanem szervízkönyv!
Mostanában az egyetlen jó üzlet volt, amit kötöttem.
Megertelek!
Gyere nyugodtan, pont az előbb akadt a kezembe. Hívj fel! 70/520-4856
Igy hogy iszunk 1 sert vagy 1 palasz baszod?
A sofőr én leszek!
4-5 között ott leszek!