Szerintem ennek mindenki örülne, rendezd itt a kerti partyt,
Erika is bódog lenne, mi is bódogok lennénk. A költőpénzre ne legyen gondod, azt mindenki intézi egyénileg.
Tényleg, hogy van arabul Kawasaki?
Természetesen, 88-as Kawasaki zx10, magasitott kormánnyal, cbr929-es farok, tavaly kapott egy felujitott hengerfejet, teljes dugósor és hengersor csere (kb 35ezer km-es sort kapott), nagyonerös blokkal 4-1 kipufogórendszer, gummákat kell rá tenni és ennyi.nem sérülés miatt lett átalakitva hanem kényelmi szempontból. az ára 230ezer huf még pár napig a gép tatabányán van, de este pesten lessz.
hidd el nekem se könnyü egy gyökér milliomos köcsög megbizó játszik a csekkjeinkel, és mivel csuszik a pénz mindenre büntetökamatot fogunk fizetni és ezt a faszkalapot pont nem érdekli.egyébként én is adok veszek, ezt ugye tudjátok, csak tavaly több mint 2 millám ragadt be, a biztositó is szarik rám ezért fogyott ki a tartalék, és került veszélybe a 12esem
Uraim, itt nem nagyon ismerek mindenkit, de a nagyrészét igen, szoval tudom hogy erika is el fogja olvasni, de másképp nem tudok veletek beszélni, mint itt, szoval a helyzet az hogy beszélgettünk erikával márciusba mind2önk szülinapja lessz, és középtájon 15-dikéhez közel esö hétvégére valami kerti partyt- kellene szervezni egy olyan helyen amelyik mindenkinek jó lenne. ha van ötlet akkor szoljatok, biztos hogy nagy örömet szereznénk neki. Bocs ha tolakodonak tünik a kérdésem, de szeretném ha boldog lenne és jól érezné magát, köztetek. üdv uraim
jaa... mennyibe kerül? a 30e Ft-os? valami olyasmit láttam.. Mi tegnap vettünk egy groove 104-et újat a yamaha szalonban 37-ért nagyon jó... csak rám nem jó.... xs-es
mert nem kaptunk fizetést az erikával, a komáromi melobol, és van mit kifizetni, nem szivesen nyulok a tartalékhoz, de most sajna ugylátszik hozzá kell nyulni.
Erika is bódog lenne, mi is bódogok lennénk. A költőpénzre ne legyen gondod, azt mindenki intézi egyénileg.
Tényleg, hogy van arabul Kawasaki?