Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Látod szíp emberekről nem nehéz, szíp fotót készíteni.
Boldog szül.napot jimy! +pipi asszonykájának is!
Nééé má mit találtam
sedu, emlitetted hogy van kettő hűtő sapkád, ma megyek a termosztátért, ha nem az a gond, az eggyik érdekelne.
kabát nem érdekel mert énsem motorozok a nyáron
én azzal tisztában voltam hogy nem 1 csucs gép mivel a közlekedésen kivül ütni-vágni is használtam,nem kiméltem!és mégis birta-birja!mivel a mostani gazdájával összespanoltam,mais jön,monta hogy semmi baja,ugymegy mint a szél és a motorhoz hozzá sem nyultak csak a külalakhoz!ennyi pajti
Amúgy a GSX-R tegnap tudtam meg mit jelent. A GS 4 ütemű motorblokk, X kísérleti jármű, R verseny változat
Az első komoly Suzuki versenymotor ugyan a legjobb köridőt futotta, csak 5-ből 4 nem ért célba a rövid versenytávon
A GSX-R-ben nem mértem le, abban kb. 7-es volt a csúcs

Robi a kabátodat nem veszed vissza? Az Asszony kinőtte, és a nyáron már nem fog motorozni.
Értem.
még jó hogy nem vettem meg, mi sedu szerintem hamar belevágtam volna a baltát
80-ért adtam el. Az egyik szélső hengerben 5-ös, a másikban 6-os kompresszíó volt. Szerinted?

Egyébként 80-ért adtam oda, de még le akarták cigánykodni 70-re

A fényezés egyébként 0-ás volt, mert a szállítást, anyagot, műanyag hegesztést is én fizettem.
Én két hízott kocát adtam volna érte.
Köszönöm mindenkinek!

Mostantól, jó leszek!

No, nem nagyon!

plusz sisak,+forgószék!meg némi hullámpala
Ez ment hozzád munkadíjként,s ezt adtad el 90-ért?
Beindult végül?
nem néztétek meg jól a képet 3 motorra érti
akkor 1 bizinyos köszönési formát lökj neki legközelebb mond hogy én küütem......ja nem beszélsz vele ooouuuu
A jó fénykép megduplázza az értékét
Nem beszélünk,csak köszönőviszonyban vagyunk,nem ugyanaz!
na akkor én üzennék neki 1-2 dolgot amit most tisztességből nem irok le majd személyesen elmondom,te meg átadod.......
na ezzel nem vagy egyedül,(mármint az istennel)
Megtettem helyetted én,pedig én is csak köszönőviszonyban vagyok a nagy Öreggel!
jónapot urak!JImykém sok boldog születésnapot még nagyon-nagyon sokáig mától te is bácsi lettél
Isten éltessen Jimy!