Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóvanna,értem én,h már megszoktad így ,de nem kell farigcsálni csak átállítani a billentyűzetet magyarra oszt dzsíííííí. .
mikor lesz kész a géped?
Tessek!
Ez akkor nyit amikor akadrod!
Én is tudok az enyemmel ékezetet farigcsálmi de igy 1xűbb
Na tegnap a napsütés láttán kimentem egyet motorozni.
Szerintem a hideg lesz a gond, tegnap ezt produkálta a kawa:
Üresben felpörögve furcsa hang, és egyesben 3000res fordulatig dadogás. A felett akármelyik fokozatban tökéletesen ment, kihuzattam egyet autópályán, utána sincs változás.
Sztem 10 fok felett jónak kell lennie
A barátnőm meg csapatott egyet a crossal Bezzeg az pöcc röff, hideg se bántja
Rendes vagy ,csak olyan helyre megyek ahová motorral is el tudok jutni . . PL:Spanyolországba narancsot szedni,vagy Hollandiába füvet gereblyézni . .
tényleg most jöttem rá,h az én laptopom is kánádából van és nincs rajta ékezetes betü ,mégis lehet vele . .
bimetálos thermostat? csak egy képet mutassatok,mert még én olyat nem láttam .
Max én veszek neked klaviaturát!
Benne van a nevébe bimetál (két fém). Azokat máshol használják, főleg kapcsolókban mert kisebb elmozdulásúak.
dehogy megyek KANadába ,utána meg én sem fogok tudni rendesen ékezetes betűkkel írni , . . . .
En probalok mosolyogni ,pedig ma vittem ki az idomokat termeszetes fenyre.
No, milyen az online motorosok, online jókedve?
Oszinten ,sokmindent kinezek beloletek
Nem, de mint egyszer mar kifejtettem ezen az oldalon senki sem az!
Hát mi mások lennénk?!?
Te meg menj ma canadaba!
Ne itt rontsd a levegot!
Es akkor meg nem esett szo a gyartasi szorasrol, ami a termosztatoknal szerintem eleg nagy es amit leirnak fokokban az a nagy budos loszarral sem egyenlo. Egyik darab fokokban ter el az elvileg ugyanolyan masiktol. Be kell rakni vizbe egy homero tarsasagaban es fozni kell.
Ti tenyleg motorosok vagytok?
Nem értünk hozzá,de szeretjük csinálni!
Ugye-ugye, hogy kodosek a teoriak. Nagyon nem egyertelmu, hogy egy termosztat milyen kozegben, hogyan viselkedik, meddig birja a strapat stb.
Én is úgy tudom,hogy ilyen bimetálos nyavaja "dolgozik" ezekben.Mármint az autókban.De lehet tévedek!
a legtöbb termosztátban viasz van,a viasz hő hatására megolvad és kitágul ezáltal nyitja a szelepet.amikor a alacsonyabb lesz a hőmérséklet akkor egy rugó zárja be a szelepet .azért szokott tönkre menni mert elkopik,és a tömítetlenség miatt nem alakul ki benne a nyitáshoz szükséges nyomás .
En is kuldtem neked!
Most büntiből eggyel több pályinkát ke innod.