Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az eredményt már reggel kőbe mertük volna itt vésni!

Pancser!
ne tereld el a szót szóval nem fogtál semmit inkább mentél volna motorozni
Sedu mi zu a z-vel megnézték?
Csimbi is 9363 is ezt kérdezi
Gyerekek ez SPORTMOTOR fórum itt horgászatról nem fecsegünk...
Jimykém a száznál megfelelt akkor már baj nem lehet
Két okból sem. 1,A te motorod nem lendül be jobban
2, ha meg az enyémet kölcsönkéred, nem mersz vele gyorsabban menni...
Aztán halat fújt-e feléd az a szél?
ma átfujt egy kicsit a szél, talán ezért nem láttam a mondattagozódást...
Action13! Jelentkezz, Anyám hozott olyan pályinkát, SZÉTMARTA a poharat.
Gyere ne csak Én szenvedjek.
Fazi Ez már a délutáni 3 órás hozzászólásod Mi fél egy körül beszéltünk, azt hittem azóta már itt nyerít az egész 9-es fórum, mert addig csak lúf.sz vót a fogás
Legalább te nem fecsegsz...
te pipi ozt halat is fogtál vagy csak el basztad azt a hasznos időt amit motorozással tölthetél volna vagy csak pusztán matonya részeg voltál egész nap
én is motoroztam egy 100-ast kb ma...
Jimy te itt mit csinálsz? Mifelénk ilyet a fogvatartottakkal csináltatnak...
Remélem Kanárinak a raklaptartójába bele fog férni vagy ötven...
Te ezt ne kérd,mert onnan tuti ki lennél hajítva!
Á,én csak vagy 60-at!

De az se normális,aki ma motorozás helyett pecázni ment!
Te teve az ötlet kiváló a helyszín tetszik amit Jimy talált, talán nekem még annyi kívánságom lenne(pedig hidd el nincsenek sztár allülrjeim ), hogy most felhajítottak oda valami tornyot, tán 100 km-re is el lehet onnan látni. Szóval azzal lehetne még megfűszerezni a bulit, ha ott a felső szintet kibérelnéd egy hétre Na mit szólsz...
höhö én is bele toltam ma 400 km-t a vasba nagyon jó idő volt csak még kicsit hideg
Értelmezd még egyszer az előzményeket!
És ülj le fiam,egyes!
Sedu eladta még tavaly, sajna a mérete miatt nem tudtam megvenni.
Akkor ott már a baj nem kevés!
Tudom, tudom, hogy miért haragszol rám seggzoli, de sajnos nem lehettem én az apád. Tudod abban az időben nem jöttün ki jól édesanyáddal, többek között ezért is költöztem el debrecenből... De majd ha felnősz, nagyobb leszel egyszer megérted...
ugyis ir hogy megvan-e még neki ha ilyen
Ott próbálgattam a bukókat, de ezt használtan vettem, a bótba 46ezer körül volt, ezt 30 pízé vettem, használatnak nyoma sincs. Próbáltam kocsival, lehúztam ablakot és 100-nál kidugtam a fejem rajta a sisakkal. De a szembejövők fura ábrázata, gyorsan jobb belátásra bírt.
Szerencsére rossz kordinátákat adott meg véletlenül a sajátjukat...
Remélem 9363 ezt a képet reggel csináltad a konyhaablakból...
Szeva na ilyen kell mosmár nekem is Csak valami szebb mintázattal... Te nem úgy volt, hogy festetsz rá puncit?
Mennyi volt... Nagy Lajos Király úton vetted?

Na végigolvasom mit gagyarásztatok itt össze vagy hat-nyolc oldalt nélkülem KÍVÁNCSI LESZEK LESSZ E BENNE EGY ÉRTELMES MONDAT...