Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak tudod az a baj,hogy jelen esetben te kezdted a csúnya szöveget(heréhez hasonlitgatás úgy,hogy nem ismered az embert!),tehát szerintem kurvára nincs igazad!
Ő egy ártatlan,jópofa poént mondott mindössze!
De ezt is elkerülhetted volna,ha nem reklámozol a topicban.
Nem harag, csak az ilyen anyázós szövegek a legaljadékabb osztások.
Nem akarom hogy most itt megutáljanak a fórumon, csak az ilyet nem szeretem.
Te aztán haragszol....
Szia pipafax! (valószinüleg a nemiszerved görbeségére utal)

Nem debrecenben lakom, hanem Debrecen mellett.
Azért az anyás témákat jó lenne kihagyni, nem kellene ilyen pirmitív ezközökhöz folyamodnod.
Nem szeretnék tovább veled vitázni, mert nekem azt tanították hogy ne vitatkozz idiótákkal mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
A hozzászólásod amit reagáltál tipikus csicska, agyi soványságra, utaló szöveg volt gratulálok!
Legyél egy kicsit kreatívabb és szellemesen megbántó, bár ehez szükségeltetik némi szókincs, és műveltség.
Nem is írok többet mert szörnyen kell pisilnem, megyek leengedem a fejedről a vizet.

Minden jót!
Hali!
Hun vótá, hogy nem láttunk?
csumi
Jóóóóóóóóestét uraim!
pipi miért akarsz te sisakot venni?hisz folyton rajtad van
lázsd mijen vagyok veled tekerek gondolatban 1 csigát
Hazucc teve vagy látom a fogsorodból...
era vok
Már csak nyolc oldal a különbség a második helyért...
fecsegjetek csacsogjatok, hagy teljen az oldalszám
de nekem lépnem kell csumi...
akkor tekerhetet egy darabig
Csimbi most már vagány vagyok, mert Eksünt addig szekáltam míg kénytelen volt megtanítani linkelni
itt
györfele biciglivel
Most akkó a teve vagy, vagy a tevéné?

Szijja!
mizujs?
ha szabad érdeklődni merre van ez a tó?
sziasztok
Tudod Csimbi éhenkórász majd akkor leszek ha elkezdem tankolni bordó villámot...
Rajtam kívűl fényképezőt nem láttam senkinél. Így is égett a pofám ezt a három fényképet csináltam azt is titokban... A 9 éves szomszéd kissráccal szákoltattam ezt is. Nem akartam elb.szni, hogy még röhögjenek is rajtam. Ez gyakorlatilag nem is tó csak valami kutyahúggyozó színig nagy hallal... Egész nap azt néztem, hogy hajigálják vissza a 8-as 10-es pontyokat... Nem éreztem jól magam...
Szerencséd van!
tudod hogy van mondás! (horgász-vadász éhenkórász)
A szomszéd stégen nem volt fényképezőgép? És veled fotóztatták le a halukat?
No comment egy ponty lett az mondjuk hetes de mindenki többet fogott nálam egy-két kivétellel...
Mától elhatároztam, hogy inkább vadász leszek
Azt legalább látom...