Jó reggelt!
Köszönöm pipi . Az első feleségem nekem is jóval fiatalabb volt, mint én, két év házasság után hagytam ott, mikor Ő tizenöt lett.
Nem csak minden nap ajándék, de minden éjszaka is.
Rossz idő volt, csak a 10-est nézték meg. Szerintem a Z fog megmaradni. Egyrészt anyagilag is jobban járok, másrészt nem megyek vele olyan gyorsan (utcán).
Na látod seggzol, az adatlapodon még vetítesz is. Akkor miért nem úgy írod be, hogy debrecen mellett?
Nekem határozottan úgy rémlik, hogy semmilyen csúnya szavakkal nem illettelek veled ellentétben
A műveltségről annyit, hogy néhány iskolával bizonyossan több van meg nekem már csak a kordból adódóan is.
Igazából különösebben nem reagáltam volna az előző írásodra, egyrészt, mert nem érzem magam megbántva, másrészt nekem ettől nagyobb az ingerküszöböm
De itt a fórumon és még a másikon is kiáltak értem a srácok ami viszont nagyon jólesett úgyhogy ezért reagáltam még az írásodra.
Csak, hogy tudd egy kicsit sem haragszom rád, lehet, nem mindenhol találnak célba, vagy nem mindenkinek megfelelő formába hozzászólásaim. Ezért viszont én kérek elnézést...
Magam részéről ezt lezártnak tekintem, béke veled...
2-ik
De most nem ez számít ugye Jimy
Lásd milyen naprakész vagyok Isten éltessen sokáig a f.szod érjen bokáig Boldog szülinapot
Na mondjuk azért vagyok ám ilyen okos mert az asszonynak is pont ma van bár Ő csak (18 )
Jimykém azt tudom ám hogy 40 felett már mindennap ajándék...
Vajon milyen érzés az amikor az emberbe már csak hálni jár a lélek...
Egyet biztosan tudok, a születésnapomon nem szívessen szögelék raklapot az tuti... Még Kanári Úrnak sem...
tudom.... csak én azt röhögtem, hogy ott is ugyan azt írja, hogy annak a srácnak is olyan a feje, mint a heréje... elég lehet hordani két akkora herét.... vagy csak az egyik olyan nagy?
még a végén ingyen kell polírozni, hogy béke legyen...nem szabad harcolni senkivel itt, mert valóban nem ismered és lehet nem úgy gondolta... itt nem hallod a hangsúlyt és az nagyon sokat változtat a tartalmon... egyébként nem rossz a polírozott váz... vagyis nekem tetszik... mennyibe kerül a váz meg a két kerék?
amugy csak annyi a bajod hogy nemismered a pipit személyesen mert akkor 5perc után nekimennél viccet félretéve ismerd meg aztán itélj,mert téleg jópofa lehet hogy ez az anyázóst nem kellet volna,de nemugy szánta mint ahogy ezt gondolod vagy vetted! ugy hogy BÉKÉT!
Pipi Boldog születés Napot a Feleségednek, minde tiszteletem az Övé hisz neki naponta több órán keresztül kell elviseli Téged.
Itt a volt vasam
Nem szivbajos a csako
Köszönöm pipi . Az első feleségem nekem is jóval fiatalabb volt, mint én, két év házasság után hagytam ott, mikor Ő tizenöt lett.
Nem csak minden nap ajándék, de minden éjszaka is.
Nem szándékosan ilyen, csak feszegeti a határokat.
Jo reggelt
Nekem határozottan úgy rémlik, hogy semmilyen csúnya szavakkal nem illettelek veled ellentétben
A műveltségről annyit, hogy néhány iskolával bizonyossan több van meg nekem már csak a kordból adódóan is.
Igazából különösebben nem reagáltam volna az előző írásodra, egyrészt, mert nem érzem magam megbántva, másrészt nekem ettől nagyobb az ingerküszöböm
De itt a fórumon és még a másikon is kiáltak értem a srácok ami viszont nagyon jólesett úgyhogy ezért reagáltam még az írásodra.
Csak, hogy tudd egy kicsit sem haragszom rád, lehet, nem mindenhol találnak célba, vagy nem mindenkinek megfelelő formába hozzászólásaim. Ezért viszont én kérek elnézést...
Magam részéről ezt lezártnak tekintem, béke veled...
De most nem ez számít ugye Jimy
Lásd milyen naprakész vagyok Isten éltessen sokáig a f.szod érjen bokáig Boldog szülinapot
Na mondjuk azért vagyok ám ilyen okos mert az asszonynak is pont ma van bár Ő csak (18 )
Jimykém azt tudom ám hogy 40 felett már mindennap ajándék...
Vajon milyen érzés az amikor az emberbe már csak hálni jár a lélek...
Egyet biztosan tudok, a születésnapomon nem szívessen szögelék raklapot az tuti... Még Kanári Úrnak sem...