Jaj Bogyesz a mai postával elfelejtettem feltenni amit beszéltünk, de a holnapi postával menni fog!
Ibolyával mi lett megfulladt, vagy túlélte? Büntetésből néznem kellett volna azt a sz.rt, hogy beszámoljak neki a fejleményekről, de elfelejtettem Ha hazajön kikérdez segíts...
olajat a régi tulaj bel-ray full szintetikusat 10w-50-et használt... superbike versenyolajnak van írva... erről tudtok vmit... Ti mit használtok, ami jó?
Az én bordó motorkerékpáromba, a gyári ngk gyújtógyertya darabja valamivel több mint négyezer forint! Azt kérdeztem, hogy Szabolcsban ez ennyivel olcsóbb?
Nyomtatva is leírjam, vagy el tudod olvasni a rusnya írásom he?
csak azt lehet bele tenni, amit a könyve ír, vagy mást is. Nekem a kocsimhoz olyat ír, aminek darabja 7e Ft és ehhez képest 600 Ft-ossal járok és semmi különbség... Ezt is csak érdekesség képpen kérdezem... sztem úgy is a gyári lesz benne, de azért érdekelne, vannak e más tapasztalatok..
Ibolyával mi lett megfulladt, vagy túlélte? Büntetésből néznem kellett volna azt a sz.rt, hogy beszámoljak neki a fejleményekről, de elfelejtettem Ha hazajön kikérdez segíts...
1730,ha jól emlékszek.CR9EK
A tiédbe milyen kell?
Nyomtatva is leírjam, vagy el tudod olvasni a rusnya írásom he?
gyertyát honnan érdemes venni?