Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok anyaszomorítók,
teve nem fel hanem le van az a menet
Kemeny vagy Csoki!
Pipafax nagyon jó humoru srác vagy !
Azért mert olyan a fejed mint a herém nem csak yamahát tudok polírozni .A faszoddal játszál ha ennyire untakozol.....

Üdv.
Miért adod el?
Az enyem is hasonlo csak ahol neked zoood ott most nekem epp semmi nincs
Bakon van szegenyke
Akkor csapj a lovak koze,meg aki megy ma gurulni az is
csak ovatossan a gummak meg nem tapadnak
Mennek en is ha egyben lenne a vas
mejikkel mész?
hátsó fűnyíróval
Na én léptem a garázs közelébe!
Hát eksön robogózik a 2 vadállat a garázsba pihen, ha ugydöntök hogy felgurulok pestre akkor lehet hogy csapodik, de most csövesség van, és eladás, bocsánat rosszul fogalmaztam szoval elgagyizás elótt áll a zx10es, és murphy tetves törvénye szerint ilyenkor jön a baj, mielótt ráugrik valaki, ugyhogy szerintem rövidtávu állatkodás lessz lehet felmegyünk a malomvölgybe hekkelni. Majd kialakul.
Akkor csak jól beszélek!
gondoljatok bele,itt a fórumon néha a falra mászunk tőle,akkor a neje?ő még többet vele van
Akkor egyről beszélünk!
hosszú együttélés titka,keveset látjuk egymást
Jobban jarna megtanulna pecazni ,ha mar elzavarjak otthonrol Legalabb valami haszna is legyen
Szerintem nem ő forszírozza ennyire a horgászatot,hanem az asszonya!
Így küldi el otthonról,amikor már nagyon unja az ábrázatát.
Csak tudod így előadva(szeretek pecázni) jobban hangzik,mintha bevallaná,hogy az asszony űzi el otthonról!
Majd ha már nem fogja bírni tovább a "kajakpecázást",akkor alkoholista lesz,és a helyi krimó lesz a menedékhelye!
Csak az halom hongy reszegen hobolog ...HOL A PALINKA ?
Ekson is megy veled?
látol halakat ugrálni,vagy csak pipi káromkodását hallod?
Üdv nagymenök, ma motorozni kell, ugyhogy pancsi után fogom az asszonyt (eras), felhajitom hátra, és megnyuzom a motorját, aztán öt is. Na ez csak vicc volt, de a vaddisznó ma kapni fog
Legvonalban tolem kb 15km-re van ,tuti ott is sut a nap 1000-re
nem unja még hogy sose fog semmit?
mégis mindíg nekifut
Pipi még ennyit sem tud elintézni,hogy az orra fagyjon az etetőkosarához ott,ahol most van!
En tavaj kinyirtam a blokkom ,