na, jó, hogy beszélünk erről.... akkor én sem veszem meg a drágát, mert én sem hiszek benne, hogy sokkal jobb... agip megfelel nekem is.... meteorban tudnak hozni...ott van 40 %-unk.... megkérdezem ott
Jimy még jó, hogy nem olvassa a fórumot az asszony én mindíg azt lelkelem neki, hogy micsoda nagy szerencse az életében szerény személyem Ha elolvasná az írásod, lehet komoly kétségei támadnának...
A másik, meg az, hogy veletek többet beszélek mint az asszonnyal, mert ha nem dolgozom, nem horgászom, nem motorozom akkor itt üllök a gép előtt és hallgatom az ostoba fecsegéseteket...
Persze olykor szóváteszi, de mintha már kezdene beletörődni... Nevelődik...
Pl. Liqui Moly 5000 egy liter,én Agip-ot vettem,ami 2000,de haver árulja,így csak 1800.
Mivel szerintem egyik kutya,másik eb,így tök mindegy!Csak az ára nem!
én sem akarom szervízbe vinni semmiképp... nekem a szimeringek 3000 Ft, viszont az olajra 5e Ft-ot mondtak... Neked milyen olaj, ami 1800...én is vennék olyat inkább
Kértem rá egy árajánlatot egy tyuninggal foglalkozó cégtől,ezt válaszolták:
"Az első teleszkópokban az olajcsere netto 16000 ft olajjal
A motorból a teleszkópok ki be szerelése kb 2 óra a szervíz netto
óradija 3000 ft
Egy pár teló szimmering bruttó 5000 ft "
Csak kíváncsi voltam.
A szimeringek 7000-be kerültek,egy liter olaj(5 W) 1800,a melót meg megcsinálja az unokatesóm,mert ezzel foglalkozik.
Na jimykém, hogyha tudtam volna, hogy ennyit kapsz a vén fejedre, lehet meg sem említettem volna e nemes dátumot, hogy ne tudják rajtad a nyelvüket köszörülni ezek a suhanc koszlott haramiák...
Te Jimy egyébként gondoltad volna, hogy 40 évig eláll a sz.r?
én mindenképp meg akarom csinálni magamnak, ezért lenne jó, ha valaki leírná...de ha senki nem fogja, akkor ha kész lesz az enyém, akkor én leírom Nektek, ha érdekel...
Sziasztok! A bal oldali telo szimeringem elkezdett szivárogni tegnap... Kicserélném mindkettőt. Valakinek van kedve leírni, hogy mi a menete? vagy egy video, vagy leírás nincs vkinek? Egyébként is hozzá kezdek és kicserélem, csak nagy segítség lenne, ha vki leírná, aki csinálta már. Én még csak gs500-on csináltam, de az nem fordított telos.
Köszi!
A másik, meg az, hogy veletek többet beszélek mint az asszonnyal, mert ha nem dolgozom, nem horgászom, nem motorozom akkor itt üllök a gép előtt és hallgatom az ostoba fecsegéseteket...
Persze olykor szóváteszi, de mintha már kezdene beletörődni... Nevelődik...
Mivel szerintem egyik kutya,másik eb,így tök mindegy!Csak az ára nem!
"Az első teleszkópokban az olajcsere netto 16000 ft olajjal
A motorból a teleszkópok ki be szerelése kb 2 óra a szervíz netto
óradija 3000 ft
Egy pár teló szimmering bruttó 5000 ft "
Csak kíváncsi voltam.
A szimeringek 7000-be kerültek,egy liter olaj(5 W) 1800,a melót meg megcsinálja az unokatesóm,mert ezzel foglalkozik.
Te Jimy egyébként gondoltad volna, hogy 40 évig eláll a sz.r?
Szevasztok!